diablik píše:-----ty ses blazen clovecesun píše:madmax píše:Vykaslete se na kvantovou fyziku a na Einsteina. Kvantovou fyziku bychom potrebovali jen kdyby nase telo bylo mensi nez miliontina milimetru (nebo tak nejak), teorii relativity zase jenom v tom pripade, kdyz bychom se pohybovali rychlosti blizkou rychlosti svetla. Predpokladam, ze ani jedno z toho nehrozi.![]()
V tomhle se mýlíš!Opět se vrátím k vnitřním stylům, kde pohyby jsou vedeny myslí. Ale to je jen výcvik mysli. Kdo ví jak to bude pak. Mysl se pohybuje úžasně rychle. Vem si jen to, že má mysl bude třeba na Jupiteru dříve než nějakej línej foton. Mé tělo sice v tomto případě zůstává na místě,ale zas k boji ho tam moc nepotřebuji. Když je člověk schopen na dálku léčit, tak proč ne bojovat a proč ne rychleji než fotony. Dokaž opak!
![]()
..si Ty alebo tvoji masters rychlejsi ako gulka z mojej .45ky??
![]()
tusim v nejakom cinskom povstani boxerov,bolo kopec takych maniakov a tmarov ako Ty postrielani ako dobytok a to len preto,ze si mysleli,ze su rychlejsi ako gulka,nezranitelni a podobne sektarske nezmysli
![]()
...jak sa bojuje na dialku,ved toto by zaujimalo vsetky vojenske agentury po celom svete..toto by bola super spickova zbran,zabijat na dialku myslou,bez spinenia ruk...pouc ma
No ja nevim kdo je tady blázn diabliku, sun má pravdu a ze ty to neumis, neveris tomu, a vymika se to tvym