Projekt Genom

nespecializované diskuzní fórum, zabývající se problematikou bojových umění a sportů obecně

Příspěvekod phate » ned 16. pro, 2007 20:16

jestli myslis to ninjutsu tak hodne stesti :) je to mrtve umeni. dnes to OPRAVDOVE zna tak jeden clovek na svete ,co mu to predal jeho predek. ano jednou jsem si po 4000 klicich (50 naraz) oddelal loket... obandazoval jsem a jel jsem dal... kdyz uz jsem to nemohl vydrzet... dal jsem si tyden pauzu a pak jsem stejne jel dal. no, nekdo je proste tvrdohlavy. vy rozbijite rukama cihly ... ja hlavou zed (joke).
phate
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod Harutomo_Yasumizu » ned 16. pro, 2007 20:32

žádný ninjistsu nedělám, vykašli se na to sebeničení co děláš a radši začni kultivovat normálním způsobem jak ti radil diablik, pokud máš rád sebedestrukci tak si s někým dej přez čumák, to se aspoň zahojí, případně jizvy sou taky hezký, rozhodně lepší než lempl klouby.
Harutomo_Yasumizu
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod TF » ned 16. pro, 2007 20:45

phate kolik ti je vlasntě let?
TF
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod wushupetr » ned 16. pro, 2007 21:02

Pro mě Phate seš klasickej přípat takzvaný Pumpičky :D .
Řeknu ti, kdo je Pumpička
To je člověk, co sice tvrdí, že chce bejt silnej, ale ve skutku mu jde jen o velikej bicák a velkou fruď. Takový lidi nemají žádnej šistém ve cvičení a jako příklad toho dávám to, že 15ti letej capart příjde do fitness a hned si lehá k benči. Mě na škole pro trenéry učili, že takový klučiny z činkárny vykopat, zřezat zadek, vyhubovat a sestavit jim trénink.
Je na nic a je nebezpečný posilování od prvního dne vést jen k síle ba dokonce k objemu.
Je to na nic páč se na sebe koukni (neříkám, že seš troska), tvoje tělo zdaleka nevypadá na klikování o kterým tu píšeš. Je zkrácený už od pohledu, nesouměrný (nejen kvuli skolioze), hlavně žádnej objem.
K čemu je teda ten trénink cos vedl? A netvrď mi, že to je jen kvůli stravě, měl si víc jíst, jsou levný jídla, nemusí to být hned kaviár.
Tvý tělo je tvým cvičením zničený a není a nikdy nebude novej druh člověka i kdybys byl naturální sportovec nebo steroido žrout.
Když budeš takhle cvičit, vsadím se, že se skolioza bude horšit, klouby taky, budeš se víc a víc hrbit páč se ti budou krátit prsní svaly a ochabovat mezilopatkový svaly tím se pak přidá asi možná kyfóza (bo lordóza? teď nevím :D )

Jak si představuješ dokonalýho člověka?
Ronnie Coleman? Ten ale má na rozdíl od tebe v hlavě jasno.
Uvědom si, že svaly kulturistů nejsou ve stejným měřítku tomu, co ty svaly zvedaj. Svaly kulturistů sice unesou hodně, ale na to jak jsou velký by měli unésnt víc. Všimni si, že kolikrát je v posilovně objemově menší člověk, co zvédá víc než ten větší (samozřejmě tomu tak není vždycky)

Já ti navrhuju začít totálně od začátku.

Zkus třeba měsíc neposilovat, jen se protahovat, hlavně prsa a hlavně všechno co jen jde.
Pak začni zpevňovat mezilopatkový svaly (jestli chceš poradím ti jaký cviky nebo na netu jich jeplno) ať se narovnáš
Pak si sestav trénink ať máš čas odpočívat. Svaly ti nerostou při posilování, ale při odpočinku, i když to tak vypadá.
®ádný milion kliků, tísíc dřepů!!!! Pěkně série a opakování.

No ale to je jen co ti radím (přesně jak to na tom svým webu chceš),
takže si klidně žer steroidy a vono to vyjde na stejno :D :D ne kecám :D
wushupetr
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Skateordie » ned 16. pro, 2007 22:57

for wushupetr: tak taky diktat k mojej postave by som nechcel dostat :lol: :lol: :lol:
for diablik: niet nad rady skusene borca
:roll:
for phate: aj ja som kedysi iba klikoval a objem som nabral, len musis vediet, co vyhovuje tvojmu telu, hlavne nema zmysel posilovat pol dna kazdu hodinu nieco, treba vacsiu intenzivitu a rozne variacie.
Skateordie
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod wushupetr » ned 16. pro, 2007 23:37

Skateordie:

hm, to nebyl diktát, ale normální diskuze, takže nevím jak to myslíš, ale jestli jako narážku, tak zbytečnou.
Pro phata jsem to nemyslel jako výsměch (s tou Pumpičkou a tak), ale jako radou o kterou si žádá na tý stránce, takže jestli si myslí že to je pravda ať se podle ní řídí, jestli si myslí, že by to tak nefungovalo ať se řídí podle tvý rady :D
wushupetr
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod phate » čtv 20. pro, 2007 3:47

tad uz tam mate i fotku meho obliceje tak uvitam vas komentar o tom , jaka jsem zruda a je tam i hlasovani o teto veci. dekuji.
phate
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod wordsworth » čtv 20. pro, 2007 10:07

Zrůda ještě ne.Viděla jsem horší.První,co bych dělala vypadat jak ty,tak zajdu za fyzioterapeutem.Pak se vykašlat na činky,makat na protahování, zpevňování,rychlosti,vytrvalosti,obratnosti a až pak jestli ti jde o hmotu,tak ty činky. Najdi si třeba sport,kde se všem těmhle věcem aspoň trocha rovnoměrně věnují.Třeba cvičit v Sokole,kondiční gymnastika,Nějaké BU či BS u rozumného trenéra.
Potřebuješ totiž nějaké základy,na kterých můžeš stavět. Jinak se zničíš. Klidně se ptej,spousta lidí tu nějak fyzkulturu studuje.
wordsworth
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod wushupetr » čtv 20. pro, 2007 10:35

co fakt můžu doporučit je kouknout se na http://www.ronnie.cz/
sice dokonalej nebudeš ale dá ti to cený rady :D
wushupetr
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod phate » čtv 20. pro, 2007 10:49

ronnie.cz mam celeho prostudovaneho do posledniho clanku.
phate
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod graver » čtv 20. pro, 2007 10:52

A hlavně si ještě jednou pořádně rozmysli, co je tvým cílem. To, co ti tady wushupetr a jiní píšou o zdravotních následcích tvé koncepce, je holý (byť tvrdý) fakt. Nikdo tě nechce nijak urážet nebo z tebe dělat zrůdu (tu ze sebe většinou člověk umí udělat sám) - jen ta pravda někdy trochu bolí.
Hypertrofovaná muskulatura není znakem dokonalého jedince :wink:
Ani nejlepší sokol ničeho neuloví, když se mu nedovolí vzlétnout...
graver
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod wushupetr » čtv 20. pro, 2007 15:07

Je spousta snahy o to udelat super cloveka- dobing, operace, suplementace....
A to je ta otazka, kde konci sport a zacinaji pokusny kralici.
Slysel jsem zajimavou vetu:
Clovek je schopen vytezit pouze na SOUTEZI VE SVEM STATU, ale na SOUTEZI VETSI (Olympiada) uz za nej bojuje veda.
To znamena, ze clovek chce li by nejlepsi na svete, neni schopnej vyhrat kdyz neuzije doping a nebo latek, ktery jsou na seznamu zakazanych latek ale nejdou zjistit.
Kdyby nekoho zajimalo kde jsem to slysel tak od ucitele ktery me o dopingu ucil na trenersky skole.
Kdyz jsem tuhle vetu slysel, nevedel jsem jestli tomu verit nebo ne, ale kdyz jsem casteji a casteji slychal o dopingovych aferach vytezu prestal jsem sledovat v televizi sport.
Takze jediny vychodisko pro tebe jestli chces byt super clovek je doping, pak ale uz prestavas byt sportovec (jestli teda sportujes) a ses vytvor vedy a to nevim jestli bys pak na sebe mohl byt pysnej.

ps. pisu bez hacku a carek bo me tohle co jsem napsal napadlo kdyz jsem si vykracoval po Praze a nevim, kde tyhle internetovy kavarny maj hacky a carky :D :D :D :D
wushupetr
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod wushupetr » čtv 20. pro, 2007 15:17

jajajaja ted jsem si vsiml ze tu trochu pouzivam slova trenerska skola, no abych nebyl za nejakyho vejtahu, byl to jen kurz. tak to jen abych predesel rejpavejm vycitajicim radkum :D :D
wushupetr
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod phate » čtv 20. pro, 2007 15:18

wushupetr píše:Je spousta snahy o to udelat super cloveka- dobing, operace, suplementace....
A to je ta otazka, kde konci sport a zacinaji pokusny kralici.
Slysel jsem zajimavou vetu:
Clovek je schopen vytezit pouze na SOUTEZI VE SVEM STATU, ale na SOUTEZI VETSI (Olympiada) uz za nej bojuje veda.
To znamena, ze clovek chce li by nejlepsi na svete, neni schopnej vyhrat kdyz neuzije doping a nebo latek, ktery jsou na seznamu zakazanych latek ale nejdou zjistit.
Kdyby nekoho zajimalo kde jsem to slysel tak od ucitele ktery me o dopingu ucil na trenersky skole.
Kdyz jsem tuhle vetu slysel, nevedel jsem jestli tomu verit nebo ne, ale kdyz jsem casteji a casteji slychal o dopingovych aferach vytezu prestal jsem sledovat v televizi sport.
Takze jediny vychodisko pro tebe jestli chces byt super clovek je doping, pak ale uz prestavas byt sportovec (jestli teda sportujes) a ses vytvor vedy a to nevim jestli bys pak na sebe mohl byt pysnej.

ps. pisu bez hacku a carek bo me tohle co jsem napsal napadlo kdyz jsem si vykracoval po Praze a nevim, kde tyhle internetovy kavarny maj hacky a carky :D :D :D :D

nedopuji... jsem si vedom, ze vrcholovi sportovci dopuji.
hacky a carky vetsinou najdes tak ,ze dole v te listicce (Win) zmenis keyboard layout na czech ... jestli jsem pochopil tvuj problem.
phate
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod wushupetr » čtv 20. pro, 2007 15:21

nojo fakt hele řžíšččšářščřščý :D dííííííÍÍÍÍÍÍÍÍk :D
jupí :D :D :D
To je fajn že nedopuješ :D
wushupetr
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod phate » čtv 20. pro, 2007 15:24

wushupetr píše:nojo fakt hele řžíšččšářščřščý :D dííííííÍÍÍÍÍÍÍÍk :D

na to muzu prisahat! ale nechci tvoji duveru... nemohu ti to dokazat.

tady je ten keyboard pod Lin (pod Win je to stejne)

http://img140.imageshack.us/img140/9175 ... ot1pp2.png
phate
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod Sennin » čtv 20. pro, 2007 17:06

phate píše:

:wink: KDE nebrat, Gnome je lepší :lol: ...Ubuntu 7.10 GG

Pro ostatní - totální OFF -TOPIC!!! :wink:
Marek Pszczolka
Jeet Kune Do CZ
http://www.jeetkunedo.cz/
Sennin
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod wushupetr » čtv 20. pro, 2007 23:27

ne to je v poho jako to je tvoje věc jestli dopuješ bo ne a dík já se v kompech moc nevyznám, skoro v ničem co se strká do zásuvky :D

ale tomuhle nerozumím 8O

KDE nebrat, Gnome je lepší ...Ubuntu 7.10 GG

Pro ostatní - totální OFF -TOPIC!!!
wushupetr
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod luen » čtv 20. pro, 2007 23:48

Sennin píše:
phate píše:

:wink: KDE nebrat, Gnome je lepší :lol: ...Ubuntu 7.10 GG

Pro ostatní - totální OFF -TOPIC!!! :wink:

No vidim, ze uz mame spolecne tema - linux forever a hlavne Ubuntu 7.10
Jan Novák
Wing Cheun Kyun Seut / 詠春拳術
http://www.facebook.com/wingcheun
http://www.youtube.com/user/cfwckt
+420608172785

Pro ty, kdo bojují, má život jinou příchuť než pro zbabělce!
luen
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod scout » pát 21. pro, 2007 0:15

phate ....cukrousi... :wink: :wink: na ucnaku jsem posiloval dvakrat denne...to vis puberta...latky ktery si v pozdejsi dobe musis vpravovat do tela v podobe kvalitnich doplnku stravy mas v 15-18 zadarmo......akorat mi odesla kolena ,az po letech jsem je dal dohromady...klouby jsou slozity mechanismy......pri tvym tempu budes ve 30letech v invalidnim duchodu...prestan delat hovadiny a dej si poradit od kluku.....ty uz taky neco zazili...... :wink:
scout
mistr diskutér
mistr diskutér

PředchozíDalší

Zpět na bojová umění a sporty obecně