wushupetr píše:Je spousta snahy o to udelat super cloveka- dobing, operace, suplementace....
A to je ta otazka, kde konci sport a zacinaji pokusny kralici.
Slysel jsem zajimavou vetu:
Clovek je schopen vytezit pouze na SOUTEZI VE SVEM STATU, ale na SOUTEZI VETSI (Olympiada) uz za nej bojuje veda.
To znamena, ze clovek chce li by nejlepsi na svete, neni schopnej vyhrat kdyz neuzije doping a nebo latek, ktery jsou na seznamu zakazanych latek ale nejdou zjistit.
Kdyby nekoho zajimalo kde jsem to slysel tak od ucitele ktery me o dopingu ucil na trenersky skole.
Kdyz jsem tuhle vetu slysel, nevedel jsem jestli tomu verit nebo ne, ale kdyz jsem casteji a casteji slychal o dopingovych aferach vytezu prestal jsem sledovat v televizi sport.
Takze jediny vychodisko pro tebe jestli chces byt super clovek je doping, pak ale uz prestavas byt sportovec (jestli teda sportujes) a ses vytvor vedy a to nevim jestli bys pak na sebe mohl byt pysnej.
ps. pisu bez hacku a carek bo me tohle co jsem napsal napadlo kdyz jsem si vykracoval po Praze a nevim, kde tyhle internetovy kavarny maj hacky a carky![]()
![]()
![]()
wushupetr píše:nojo fakt hele řžíšččšářščřščýdííííííÍÍÍÍÍÍÍÍk
![]()
jupí![]()
![]()
![]()
To je fajn že nedopuješ
phate píše:wushupetr píše:nojo fakt hele řžíšččšářščřščýdííííííÍÍÍÍÍÍÍÍk
![]()
jupí![]()
![]()
![]()
To je fajn že nedopuješ
na to muzu prisahat! ale nechci tvoji duveru... nemohu ti to dokazat.
tady je ten keyboard pod Lin (pod Win je to stejne)
http://img140.imageshack.us/img140/9175 ... ot1pp2.png
Sennin píše:phate píše:wushupetr píše:nojo fakt hele řžíšččšářščřščýdííííííÍÍÍÍÍÍÍÍk
![]()
jupí![]()
![]()
![]()
To je fajn že nedopuješ
na to muzu prisahat! ale nechci tvoji duveru... nemohu ti to dokazat.
tady je ten keyboard pod Lin (pod Win je to stejne)
http://img140.imageshack.us/img140/9175 ... ot1pp2.png
KDE nebrat, Gnome je lepší
...Ubuntu 7.10 GG
Pro ostatní - totální OFF -TOPIC!!!
Zpět na bojová umění a sporty obecně
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků