Galiloo píše:Toman píše:Galiloo píše:Tak už to ma za sebou!UFF!!!
R.I.P. Mé kondolence jeho rodině.
Řídil sem se radou kamaráda a použil sem pepřák.Dost mne ohromila jeho účinnost
Mesic píše:ty jsi pouzil peprak tak to bude jeste vice nastvanej nez byl a myslim ze si te urcite nekde chytne a jedine co bych ti mohl poradit delej to co umis a skus to nanej ale bude to tezke kdys dela 12 let box urcite bude mit velkou vydrz tak ho skus nak uhnat a mas
Galiloo píše::) No tak takhle-šel sem zrovna z tréninku -takže na mě už čekal....
Chvíli šel za mnou když sem se odpojil od skupiny a pak mne předběhl a stoupl si přede mne.Řekl-tak už je na čase mladej.Jakmile si začal sundavat bundu tak sem použil Samurajské pravidlo dokonalé bdělosti a vytáhl sem STOPER.Vystříkal sem ho a řekl sem mu:příště až to zkusíš znova Balboo tak si vezmi potápěčské brýle abych tě opět nevystříkal.No sem na to zvědav.Dřepnul si a držel si hlavu aby mu asi od toho pálení neupadla.Každopádně sem si kuli němu přidal ke svým tréninkům tréninky Boxu a Wing Chun.Stále to beru spíš jako výzvu a vim že se určitě zase objeví.Příště už se postavim jako chlap a zkusim se prát,ale musí to být až tak za rok
KAMINARI píše:No nevím. Tři zlaté vlasy, nebo Červená karkulka jsou taky bobrý pohádky.
K těm několika BU. Proč by to nestíhal? HA HA U nás v Brně máme taky takového všeuměla. Olda Kroupa Centrum BU. Jeden čas psal na náb. letácích 12 BU , BS které učí, tak proč né jen 5?
Zpět na bojová umění a sporty obecně
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků