ukropcany píše:4player - aký robíš strečing, že Ti príde joga ako prechádzka? Ja napr. musím cvičiť vyzlečený (doma, nie na jogetam by to dopadlo zle, samá dôchodkyňa
) aj teraz v zime, pretože po pár minútach mi je hic jak sviňa. Keď cvičím na joge, tak normálne trpím, fakt hic...
A to teda, že žiadne prudké pohyby, len všelijaké srandovné krúženia a točenia, všetko tak, aby to dôchodkyne zládli...
player píše:Angus píše:... Takže rehabilitační odborníci cvičí všechny protahovací cviky taktéž bez nějakého zahřívání a potvrdili mi tak můj názor opírající se o dlouholetou praxi (mou i Ukropovu).
Tohle preci vubec nemuzes srovnavat.Pouziju prirovnani.Kdyz jdu ven na prochazku, tak se pred tim take nezahrivam.
Angus píše:player píše:Angus píše:... Takže rehabilitační odborníci cvičí všechny protahovací cviky taktéž bez nějakého zahřívání a potvrdili mi tak můj názor opírající se o dlouholetou praxi (mou i Ukropovu).
Tohle preci vubec nemuzes srovnavat.Pouziju prirovnani.Kdyz jdu ven na prochazku, tak se pred tim take nezahrivam.
Palyere. Playere, nic jsi nepochopil![]()
Správně prováděné rehabilitační cvičení je pořádná makačka![]()
Tvé ponětí o józe apod. a pojetí strečinku jsou asi poněkud rozdílné![]()
Nic ve zlém, každý to vidíme trochu jinak
Angus píše:player píše:Angus píše:... Takže rehabilitační odborníci cvičí všechny protahovací cviky taktéž bez nějakého zahřívání a potvrdili mi tak můj názor opírající se o dlouholetou praxi (mou i Ukropovu).
Palyere. Playere, nic jsi nepochopil![]()
Správně prováděné rehabilitační cvičení je pořádná makačka![]()
Tvé ponětí o józe apod. a pojetí strečinku jsou asi poněkud rozdílné![]()
Nic ve zlém, každý to vidíme trochu jinak
player píše:Pozdrav slunci jsem videl v preciznim provedeni onehda rano uprostred Vaclavaku v podani nejakeho vousateho pana vysvleceneho do puli tela
player píše:To asi ne, na to byl moc bledej:)
luen píše:dalsi verze zbastleneho hei gungu ...
meresjeff píše:Tak jasne, ze fyzicky protahovat meridiany nelze. Je to otazka naladeni, ale topic je strecink, tak jsem to sem postnul.
Jinak ten link jsem jsem tam dal jako ilustraci, protoze jsem to nikde jinde nenasel.
p.s. chtel jsem se privzdelat, jak vypada nezbastleny hei gong, ale tady toho moc k prostudovni neni
http://www.cfwckt.org/?q=category/image ... %C3%A9nink
meresjeff píše:Díky - zkouknu to.
Jeste k te Makko-ho sestave. On to Shizuto Masunaga zkompiloval jako opravdu základni zdravotni cviceni v ramci svych shiatsu praktik. Samozrejme , ze jsou sofistikovanejsi a daleko ucinejsi cviceni, ale ja tuhle sestavicku rad delam jako takovy chill-outpo jakemkoli vecernim fyzicky narocnejsim cviceni. Mam zkusenost, ze se telo zklidni a jde pak lip uspat
![]()
Nikomu to nenutim, dal jsem to jen jako prispevek do diskuse.
Zpět na bojová umění a sporty obecně
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků