cudles píše:Boreas: No nevím Boreas, ale ty mlč

Taky očividně nečteš, napíšeš hovno, a jenom se přidáš a děláš ze sebe ***

Takže milej zlatej
Nevím, možná sis toho nevšiml, ale stav naší země je žalostný. Tady nejde jen o prasečí chřipku, která teď vyplavala na povrch.
Náš státní dluh je každým rokem prohlubován a argument, že je tomu tak i u ostatních zemí je vážně legrační(jednou to rupnout musí, daně... inflace... )
Nezaměstnanost se vyšplhala na půl milionu a stát je vlastně rozprodáván po kouskách do zahraničí. Do toho všeho média hlásají jak je to teď super, "odrazili jsme se ode dna" a "průměrný plat je 27 000,-" Kde to jsme? Zahraniční obchod sem klopí kamióny nekontrolovanýho a často škodlivýho zboží. Pak tu vtipkuj cosi o politickym zákulisí a "povoláním jako každym jinym..."
Netuším jak je to s těmi vakcínami, ale jestli byly opravdu ještě ke všemu zdravotně závadné, tak by se ti pánové, co jsou za to odpovědní, měli smažit v pekle. (což jim teda jako křesťan nepřeju)
Ta pravá krize byla zatím jenom v novinách, stačí se podívat do historie na úpadek římské republiky, nebo ,abychom byli méně teatrální, do hospodářské krize na počátku 30. let... ®eby tedy přeci jen čekali delší průběh?(Proč je teď takovej humbuk kolem Dělnické strany

...?)
Ano cudles, napsal jsem to kvůli tobě, protože už si se do mě už po několikáté navezl, že se jen "přidávám" a píšu "hovno".
©koda že nejsem jistý nejmenovaný mistr thaiboxu ze Slovenska, případně mistr jisté nejmenované pražské školy gong-fu, jinak bys totiž ke zprávě k mojí osobě připsal "neber to jako útok"
A vidíš to jsem celý já, jistý nejmenovaný mrzák, který vždy řekl, co si myslel...