[quote="cohen"Samozrejme to, ze si do ringu vobec vstupil, je velmi chvalyhodne. Je to znamenie, ze este nie si uplne strateny pripad
[/quote]
ó díky díky (od odborníka, který už má něco odboucháno si toho velmi vážím) , ale ring není můj cíl, minimálně ne tak, jak si to představuješ ty. Ring je pro mě jen taková legrace .
Chvályhodné, a proč vlastně? Jakože odvaha? Jediná odvaha tam asi je, že riskuješ "ego". (A to já moc vyvinutý nemám, pač jinak bych tam nešel, když jsem podle tebe ten "mistr". Bylo by pro mě lepši zasveceně komentovat videa jiných, ve smyslu, stojíte za hovno, ale nejste ztracený.. a tady si prečtěte, jak sem na tom já). Jinak co? Seš v helmě máš zuby, holeně, suspik, nikdo ti po hlavě tancovat nebude až budeš dole. Bolí to, ale toje normál, bolesti se nebojím. Chápu, ale ty (a nijak jimi neopovrhuju a neshazuju to), pro který je to cíl. Je to sport, je to v pořádku. Je to náročný technický sport v rámci daných pravidel. Já sem se kdysivá věnoval jinýmu bojovýmu sportu a tam si všeho užil až nad hlavu (žádný zuby, žádný bambule). Už to není moje priorita, asi stárnu

Že se teď věnuju něčemu jinýmu, co stojí absolutně mimo tvoje chápaní, protože o tom nic nevíš (a nemysli, že to vyčteš z knížek), je moje věc a protože ty jsi pro mě jen anonym z internetu, nemam potrebu se ti nijak zpovidat. Že nemáš šajn o čem píšu stále dokola je v pořádku, prostě nemáš zkušenosti. Nemáš zkušenost, nic za sebou....