A co se toho ještě ukáže....
pucmaz píše:Jo jo, jsem zenaty, nicmene bez deti, takze zatim nejsem tatka. Mimochodem knife.cz/nagomi? Tak to uz je mi jasno a prave jsem ztratil veskerou chut s tebou ztracet cas. A s Polakem a vsemi podobnymi experty
Onion píše:Dostáváte se do situací kdy můžete nebo musíte použít své BU![]()
Onion píše:Pokud ne, proč cvičíte zrovna BU
Onion píše:for Patrik:
Na druhou otázku jsi vlastně neodpovědělLeda "Kulturní zájem" by mohl být tou odpovědí a možná i pochopení strategie. To ostatní není vysvětlením proč se BU věnuješ,ale nástin tvého "vývoje".
Pokud by jsi však chtěl pochopit strategie a máš zájem o bojování, je lepší se věnovat klasikům jako je Napoleon, Karel X. Gustav, Nelson, Alexandr Makedonský, etc.etc. a ne ztrácet čas poskakováním v tělocvičně![]()
Není třeba tvůj zájem o bojování jen plněním dětského snu, či prodloužením dětsví samotným?
Onion píše:V principech bojování je strategie a taktika. Pokud tedy nemluvíš o principu konkrétní techniky, ale potom mně opět napadá otázka PROČ si jakýsi Patrik Orth hraje na samuraje /je to hra, pokud to nepoužíváš, neplánuješ použít a nebo jsi nepoužíval/ tj. je pokud si hraje na bojovníka věků minulých se zbraní dnes nepoužívanou.Není to ta samá hra jakou ukázali pár dní dozadu příznivci historie u Slavkova? Pokud to není to samé, v čem se to liší?
Zpět na bojová umění a sporty obecně
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků