ukropcany píše:®iaľ, ale so skeptickým musím do bodky súhlasiť... skús si to s niekým kto to vie a potom píš o nereálnosti... nie je problém za Slavom Molnárom skočiť do Astry a môžeš si skúsiť ľahký (!) zápas... môžeš skúsiť aj klinč, či s ním pohneš...

aku nerealnost mas teraz na mysli? videa, klietky, alebo nieco ine? co sa tyka videii, tak som uz pisal, ze som hodne videi videl, ale treba to brat z rezervou, videl som aj take co vyzerali velmi realne a pritom to bolo setko hrane, ale minule som jedno srandovne video videl, mozno ho este mam, su to taky blazni v cechach (poslal mi to kamarat) co idu po ulici a zo srandy biju ludi

co sa tyka nerealnosti klietok apod.: tusil som, ze som to mal lepsie vysvetlit

nehovorim o ich tvrdosti, hovorim o tom, ze klietka nieje ulica a to mi nikto nevyvrati, ci uz ide o povrch, priestor, pravidla, lekarov na okolo apod.
co sa tyka toho zapasu, tak ako som povedal take veci niesu premna a ani ich nepotrebujem aby som si nieco take dokazal (ale kto vie, mozno to niekedy mozme uskutocnit, ale urcite to nijak skoro nebude, vobec ma to nelaka, jedineho cloveka ktoreho by som chcel porazit je fotrik (to je taky moj mensi ciel

)

ale ako mi neustale opakoval, tak to sa stane az ked bude lezat na smrtelnej posteli

) a este k tomu s mojou momentalnou kondickou...

mozno za nejaky cas, zatial mozme taketo veci rozoberat akurat teoreticky alebo pri pive

a koniec koncov, ja sa snazim drzat 'nerob druhym to, co nechces aby robili tebe' a taktiez som bol uceny, ze pokym clovek agresivitu a bitky nevyhladava, tak si ani ony nenajdu jeho... znie to ako filozoficka fraza z bu, ale mne to funguje (zatim), konflikty nevyhladavam, vyhybam sa im a taktiez sa konflikty zatim vyhybaju mne

a som spokojny... osobne som nikdy necvicil bu preto aby som sa vedel bit (take veci by zo mna fotrik hned vytlkol

)
niektory ludia taketo veci nikdy nepochopia (ano mam teraz na mysli ludi co sa ucia bu aby sa naucili bit, take typy poznam... vzdy ked niekto cvici preto aby sa naucil bit, tak si ho tie bitky najdu a to plati (takmer) na 100%

)
takze ja sa radsej necham nazyvat snilkom apod., ale treba podotknut, ze snilkom bez vaznejsich zraneni
preto nemam rad podobne sporty, lebo v ludoch akurat pestuju agresivitu, to je proste na tych ludoch vidiet, na ich spravani apod.
no a kedze sa v polsednej dobe pomerne nudim, tak si rad popisem na roznych forach, dostat zo seba tu hadavu naladu a potom ist kludne spat
co sa tyka klinca, tak viem nahodou pomerne presne ako by to dopadlo

(urcite nie dobre pre mna, kedze klinc necvicim

)
ale to je fuk, ja si budem stale tvrdit svoje, tak ako vsetci ostatny

(nato som prilis tvrdohlavy

)