A kočka nám nenosí hlavy, ale naopak těla bez hlav. Mám dojem, že si mrcha pochutnává na mozečku.

MaJ píše:Onion,
mohl by jsi prosim mne, cloveku neznalemu krvavych akci a dusevnich pochodu pri zabijeni, vysvetlit rozdil mezi ucenim se techniky zlomit vaz a ubodat nekoho nozem?
Mysle jsem si, ze jde pouze o odlisne cesty ke stejnemu cili? Pokud ano, pak opravdu nechapu tvoje moralizovani..... anebo si nastavujes zrcadlo?
Martin
tombl píše:Kamarádka měla jednou křečka, ale ten byl naopak tak laxní, že ho jednou vzala do ruky a vypadly mu oči![]()
![]()
Onion píše: Miro je velký bojovník a jeho nejoblíbenější technikou je technika o které se domnívá, že je taková jaká je, aniž by ji někdy zkusil. Jak charakteristické pro bojovníky profesionály![]()
![]()
mumeishi píše: Osobně by mi asi nestačilo těch pár řádků Onion-sama k poznání jeho osobnosti a podvědomých traumat. Nebo se snad znáte osobně?
pucmaz píše:No ja si zase myslim, ze prave proto ze by takhle odpovedel 13ti letej parchant, ta Mirova reakce nemohla byt brana jinak nez s nadsazkou. Ja jsem se pri cteni docela pousmal. Nechapu proc na ni nekdo musi takovym hrdinskym zpusobem odpovidat, nebo proc nekdo citi potrebu nekomu dokazat, ze i kdyz dela bojove umeni, je to k nicemu, protoze jeste nikdy v praxi nikoho nezabil.
Se vsi uctou k Onionovi, mozna by spis nez tady nasel spolecnou rec s nekym na specnaz.cz, tam je takovych hrdinu jako maku.
Onion píše: Miro je velký bojovník a jeho nejoblíbenější technikou je technika o které se domnívá, že je taková jaká je, aniž by ji někdy zkusil. Jak charakteristické pro bojovníky profesionály![]()
![]()
Ujetý je, když má někdo mezi oblíbenými stránkami videa různejch masakrů a zkoumá, co to s ním dělá.
Zpět na bojová umění a sporty obecně
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 návštevníků