[quote="pavela"][quote="NIK"][quote="Dong_wu"]Bohuzel jsem za tuhle akci taky vyhodil kilo.
Na promitani meli spatne nastaveny platno (pak nastesti zkolaboval promitaci comp, takze uz jsme se na to nemuseli divat). Hlasky typu "pravy mistr Bagua se pohybuje tak, ze se vyhyba nejen uderum svych protivniku, ale dokonce i jejich pohledum..." (mozna proto nejsou mistri bagua moc k videni - hejbou se moc rychle

).
Ukazky predvadeny lemplama co cvici sotva pul roku (shaolinska hul atd.) - za penize uz by meli mit ucinkujici nejakou uroven. Totalne nezajimava zdravotni rozcvicka ktera trvala asi 15 minut (hodne lidi se shodle, ze kdyby to cvicili mlady toplessky v tangach, dalo by se na to chvili divat......) behem ty uz dost lidi odeslo......
A v neposledni rade Lvi tanec v provedeni dvou TEPLEJCH lvic (dve samice).
Sorry, ale myslim ze si obe skoly docela zkazili reputaci.
NIK: Jestli mas k tomuhle co dodat, tak jsem zvedavej. A ZhaiFengovi to samozrejme reknu az ho uvidim, ale mam dojem, ze je mu cela predvadecka uplne ukradena

[/quote][/quote] hele, kdyĽ jde někdo s kůží na trh, chce za to peníze a posere to, musí počítat s kritikou. Nikdo tady neřekl nic,co by mohlo urazit. Když si koupim lístek do divadla, podělaji se jim světla(ale jak jsem porozuměl, byl to spíš umělecký úmysl) a neuvidim nic, tak asi taky budu pískat. Tvoje reakce je podivná, sorry[img]http://img383.imageshack.us/img383/18/iftherewasanemoticonbyaugestqx6.gif[/img][/quote]
No když už ses zastal Dong Wu-pořádně bys měl zjistit co je zač.Když sem chodil k nim a zmiňoval sem se o jiných školách -tak sem akorát slyšel-Qin Min Tang nic moc...Rzounek je notorik...atd.. atd..
Včera zas pro změnu mi poslal sms-Starej Zhai šuká Zimmelovou...prostě Dong Wu je člověk kterej de tam kam de vítr-pro mne šašek který by se měl omluvit.Ok?
Co se týče Siu Lou Fu -taky by nemusel zesměšňovat to čeho si jiný vážej a měl by být trochu tolerantnější.Ne všechno je dokonalý a měl by spíš ocenit alespoň snahu některých lidí něco podniknout.Pro někoho-jako například pro mě jeho posměšky nemusejí být příjemné!!!
VR