Pohádky v BU

nespecializované diskuzní fórum, zabývající se problematikou bojových umění a sportů obecně

Re: .

Příspěvekod luen » čtv 02. lis, 2006 13:45

fakt píše:Nepřekrucuj, nepřekrucuj. Začal jsi o smíchu. Ale začínáš mi být sympatický. Podle fotek žádný Cassanova a dle příspěvků žádný Voltaire, ale sympaťák jsi. Napiš mi do SZ kdy máš narozeniny a něco praktického vymyslíme.

Linie: Opice-Kopčem-Praotec Čech-Svatý Václav-Jan Hus-Sedláci u Chlumce-Jan Sladký Kozina-Jan Tleskač-Fakt

Sympaták jsem, to zase jo - akorát mi to dlouho nikdo nenapsal :P :oops: Zkoušej, zkoušej - učim už řadu let, takže jsem na to zvyklej a to nejen v oblasti teorie.

Ta tvoje linie je nějaká divná :D
Naposledy upravil luen dne čtv 02. lis, 2006 13:51, celkově upraveno 1
Jan Novák
Wing Cheun Kyun Seut / 詠春拳術
http://www.facebook.com/wingcheun
http://www.youtube.com/user/cfwckt
+420608172785

Pro ty, kdo bojují, má život jinou příchuť než pro zbabělce!
luen
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod SiuLouFu » čtv 02. lis, 2006 13:49

Rob píše:Co jsem slyšel tak to nebylo až tak špatné, jen za to neměli vybírat vstupné :oops:

Byl jsi tam? Opet jsme u toho - slysel jsem, ze nekdo rikal, ze to az tak spatne nebylo ... Opet ve stylu jedna pani povidala :lol: Ja tam byl. A na exhibici to bylo dost hrozny - exhibice znamena neco predvadet. A kdyz chci neco predvadet, tak to musi byt videt. Bohuzel, videt nebylo skoro nic. Takze to exhibice rozhodne nebyla. Bylo to opravdu cerne divadlo ...
Marek Uher
小老虎
当心你许下的愿望,要真得到你可能又后悔了
SiuLouFu
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Rob » čtv 02. lis, 2006 13:51

xiexie - i ty Brute? :) :)
Rob
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod fakt » čtv 02. lis, 2006 13:59

luen píše:Ta tvoje linie je nějaká divná :D

Neurážej mé předky!
V opačném případě dáš vzniknout nové pohádce v BU.
Např." Sedm Luenů jednou ranou".
fakt
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Rob » čtv 02. lis, 2006 14:06

byl tam kamarád a ten to hodnotil velmi střízlivě, osvětlení špatné, asi tak 4 lidi na které se dalo koukat, učitelé dobří.
Jinak co se týká ostatních účinkujících - normální průměr českých škol.

Přesto nebyl zklamaný (možná se dobře ovládá :) )

Z toho jsem vycházel.
Rob
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod luen » čtv 02. lis, 2006 14:08

fakt píše:[Neurážej mé předky!
V opačném případě dáš vzniknout nové pohádce v BU.
Např." Sedm Luenů jednou ranou".

Beru :wink: Kdy, kde v kolik? Jinak máš ve své linii J. Husa Obrázek přijde mi to tak trochu nefer - byl upálenej a ty mu na oltáři ještě pálíš tyčinky? Obrázek Nestraší tě v noci? Obrázek
Jan Novák
Wing Cheun Kyun Seut / 詠春拳術
http://www.facebook.com/wingcheun
http://www.youtube.com/user/cfwckt
+420608172785

Pro ty, kdo bojují, má život jinou příchuť než pro zbabělce!
luen
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod lobo » čtv 02. lis, 2006 14:18

SiuLouFu napsal: Byl jsi tam? Opet jsme u toho - slysel jsem, ze nekdo rikal, ze to az tak spatne nebylo ... Opet ve stylu jedna pani povidala Smějící Ja tam byl. A na exhibici to bylo dost hrozny - exhibice znamena neco predvadet. A kdyz chci neco predvadet, tak to musi byt videt. Bohuzel, videt nebylo skoro nic. Takze to exhibice rozhodne nebyla. Bylo to opravdu cerne divadlo ...

Já tam byl. Pravda, osvětlení mohlo být lepší, ale viděl jsem všechno a dobře.
Co se týče hodnocení: Mě se líbí, když někdo dělá něco, co ho baví a má z toho radost. I když každý může cvičit z jiného důvodu a na jiné úrovni, jiný styl a v jiné škole, nezáleží na tom. Důležité (pro mě) je, co to přináší (do života) tomu konkrétnímu člověku. Může to být zdraví, relax, kamarádi, schopnost se ubránit, svaly, efektní kopy s otočkou, duchovno, filozofie, práce na sobě, obohacení svého života, zabití času, balení holek... možností je spousta, každý si vyberte. Cvičení může přinést mnoho dobrého. Ale z předešlých příspěvků (byť s některými názory a postřehy jsem zajedno), tak jak jsou napsány, můžou vzejít jen hádky a špatné vztahy.

Michal Vlk
lobo
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod kachna » čtv 02. lis, 2006 14:18

SiuLouFu píše:Nicmene mam jeden vsetecny dotaz (ne primo na kachnu, aby si to nebral osobne :wink: ) - proc se podarilo v dobe mezi jednotlivymi vystoupenimi ucinkujicich vzdy podium nasvitit vcelku normalne? Ve chvili, kdy zacalo dalsi predvadeni, tak se podium opet ponorilo do soumraku ...

netusim, jestli te to vic zajima, zkus napsat SZ clovickovi pod nickem ´nganasan´, mozna dongwu taky bude vedet vic.. me je to kazdopadne wurst, konecny dojem jsem si utvoril uz po skonceni akce a dal se pidit po tom, proc misto tohohle neudelali tamhleto, egal..
kachna
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod fakt » čtv 02. lis, 2006 14:46

[quote="luen
:wink: Kdy, kde v kolik?
V 15. století, v kostnici a v kolik to bylo vážně nevím. :oops:
Jinak máš ve své linii J. Husa Obrázek přijde mi to tak trochu nefer - byl upálenej a ty mu na oltáři ještě pálíš tyčinky? Obrázek
Nepálím. Na ten smrad jsem alergický.
Nestraší tě v noci? Obrázek[/quote]
Nestraší. Já se s ní (manželkou) domluvil- 3x a spát.

PS: A nestyď se zeptat. Víš že mám pro Tebe slabost.
fakt
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod SiuLouFu » čtv 02. lis, 2006 14:49

lobo píše:Já tam byl. Pravda, osvětlení mohlo být lepší, ale viděl jsem všechno a dobře.
Co se týče hodnocení: Mě se líbí, když někdo dělá něco, co ho baví a má z toho radost. I když každý může cvičit z jiného důvodu a na jiné úrovni, jiný styl a v jiné škole, nezáleží na tom. Důležité (pro mě) je, co to přináší (do života) tomu konkrétnímu člověku. Může to být zdraví, relax, kamarádi, schopnost se ubránit, svaly, efektní kopy s otočkou, duchovno, filozofie, práce na sobě, obohacení svého života, zabití času, balení holek... možností je spousta, každý si vyberte. Cvičení může přinést mnoho dobrého. Ale z předešlých příspěvků (byť s některými názory a postřehy jsem zajedno), tak jak jsou napsány, můžou vzejít jen hádky a špatné vztahy.

Michal Vlk

Tak jeste jednou - nekomentuju kdo, jak, proc a co cvici. Komentuju to samotne provedeni toho vecera. Ne mistry, ne zaky, ne konferenciery. Ale kdyz uz za neco zaplatim, tak chci taky neco videt. A to je to, s cim nejsem spokojen. Je to jako jit do divadla a koukat se na predstaveni pri osvetleni dvema 40W zarovkama. V tom je ten cely problem. Kdyz neco uvidim, tak pak budu komentovat to: kdo, jak, proc a co. Bohuzel - k tomu jsem se vubec nedostal. Priste vim, ze si mam vzit s sebou bryle pro nocni videni ... :wink:

Pokud vyslovim svuj nazor, tak to neznamena, ze se chci hadat a navozovat spatne vztahy. Naopak, predpokladam, ze pokud by nase skola poradala podobnou exhibici, tak budu jen rad za kazdy nazor (i za ten kriticky). Kazda takova pripominka by byla prinosna - napriklad pro pripravu pripadne dalsi exhibice. Pokud by to bylo zadarmo, tak pomlcim a nebo to nebudu tak dlouho a opakovane rozebirat. Ale pokud uz za to nekdo vybira penize, tak musim mit i zodpovednost. Jako kazdy podnikatel. Takze me prispevky ber, jako prispevky nespokojeneho zakaznika :?
Marek Uher
小老虎
当心你许下的愿望,要真得到你可能又后悔了
SiuLouFu
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod SiuLouFu » čtv 02. lis, 2006 14:52

kachna píše:netusim, jestli te to vic zajima, zkus napsat SZ clovickovi pod nickem ´nganasan´, mozna dongwu taky bude vedet vic.. me je to kazdopadne wurst, konecny dojem jsem si utvoril uz po skonceni akce a dal se pidit po tom, proc misto tohohle neudelali tamhleto, egal..

Diky za info. Zas tak moc se v tom nebudu angazovat. Treba se na mou kritiku od nich konecne nekdo ozve a vnese do toho vseho trochu svetla ... :lol:
Marek Uher
小老虎
当心你许下的愿望,要真得到你可能又后悔了
SiuLouFu
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod xiexie » čtv 02. lis, 2006 16:43

Rob píše:xiexie - i ty Brute? :) :)

jj :lol:
XieXie
xiexie
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod NIK » pát 03. lis, 2006 9:12

Ale z předešlých příspěvků (byť s některými názory a postřehy jsem zajedno), tak jak jsou napsány, můžou vzejít jen hádky a špatné vztahy.

Michal Vlk[/quote]

Už se stalo...

Čeká se na omluvu.

www.kungfucentrum.cz
www.kungfu.wz.cz
www.baguazhang.cz
www.wushu.cz
VR
Naposledy upravil NIK dne pát 03. lis, 2006 9:41, celkově upraveno 3
NIK
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Dong_wu » pát 03. lis, 2006 9:23

NIK píše:Už se stalo...

Čeká se na omluvu.

VR

Co kdyby jsi vyjmenoval lidi, ktery se maji omluvit a za co? Mozna bysme v tom meli vic jasno :wink:
Dong_wu
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod NIK » pát 03. lis, 2006 9:33

[quote="Dong_wu"]Bohuzel jsem za tuhle akci taky vyhodil kilo.
Na promitani meli spatne nastaveny platno (pak nastesti zkolaboval promitaci comp, takze uz jsme se na to nemuseli divat). Hlasky typu "pravy mistr Bagua se pohybuje tak, ze se vyhyba nejen uderum svych protivniku, ale dokonce i jejich pohledum..." (mozna proto nejsou mistri bagua moc k videni - hejbou se moc rychle :) ).
Ukazky predvadeny lemplama co cvici sotva pul roku (shaolinska hul atd.) - za penize uz by meli mit ucinkujici nejakou uroven. Totalne nezajimava zdravotni rozcvicka ktera trvala asi 15 minut (hodne lidi se shodle, ze kdyby to cvicili mlady toplessky v tangach, dalo by se na to chvili divat......) behem ty uz dost lidi odeslo......
A v neposledni rade Lvi tanec v provedeni dvou TEPLEJCH lvic (dve samice).
Sorry, ale myslim ze si obe skoly docela zkazili reputaci.

NIK: Jestli mas k tomuhle co dodat, tak jsem zvedavej. A ZhaiFengovi to samozrejme reknu az ho uvidim, ale mam dojem, ze je mu cela predvadecka uplne ukradena :D[/quote]
NIK
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod NIK » pát 03. lis, 2006 9:36

[quote="SiuLouFu"]
Tak ted je mi uz vsechno jasne - prizracne umeni cinskych taoistickych ninju z wudanskych hor ... :lol:[/quote]
NIK
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod pavela » pát 03. lis, 2006 9:52

NIK píše:
Dong_wu píše:Bohuzel jsem za tuhle akci taky vyhodil kilo.
Na promitani meli spatne nastaveny platno (pak nastesti zkolaboval promitaci comp, takze uz jsme se na to nemuseli divat). Hlasky typu "pravy mistr Bagua se pohybuje tak, ze se vyhyba nejen uderum svych protivniku, ale dokonce i jejich pohledum..." (mozna proto nejsou mistri bagua moc k videni - hejbou se moc rychle :) ).
Ukazky predvadeny lemplama co cvici sotva pul roku (shaolinska hul atd.) - za penize uz by meli mit ucinkujici nejakou uroven. Totalne nezajimava zdravotni rozcvicka ktera trvala asi 15 minut (hodne lidi se shodle, ze kdyby to cvicili mlady toplessky v tangach, dalo by se na to chvili divat......) behem ty uz dost lidi odeslo......

NIK: Jestli mas k tomuhle co dodat, tak jsem zvedavej. A ZhaiFengovi to samozrejme reknu az ho uvidim, ale mam dojem, ze je mu cela predvadecka uplne ukradena :D
hele, kdyĽ jde někdo s kůží na trh, chce za to peníze a posere to, musí počítat s kritikou. Nikdo tady neřekl nic,co by mohlo urazit. Když si koupim lístek do divadla, podělaji se jim světla(ale jak jsem porozuměl, byl to spíš umělecký úmysl) a neuvidim nic, tak asi taky budu pískat. Tvoje reakce je podivná, sorryObrázek
pavela
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod pavela » pát 03. lis, 2006 10:02

Jenom na okraj, byl jsem před léty na festivalu BU v Pekingu kde přišli zacvičit opravdu ti největší starý machři, kteří v Pekingu ve Wušu něco znamenají. Celý jsem to bez problému natočil na kameru,nikdo mě nevykázal,. že jsou to supertajné techniky, tudíž zákaz záznamu. Probíhalo to za plného denního světla. Jeden starej mistr tam zapoměl sestavu(kterou za život cvičil milionkrát) Všichni včetně něj se zasmáli a vklídku to vzal od začátku. Neměl snad spíš od každého kdo se zasmál žádat omluvu či ho vyzvat na souboj? Obrázek
pavela
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod NIK » pát 03. lis, 2006 10:05

[quote="pavela"][quote="NIK"][quote="Dong_wu"]Bohuzel jsem za tuhle akci taky vyhodil kilo.

NIK: Jestli mas k tomuhle co dodat, tak jsem zvedavej. A ZhaiFengovi to samozrejme reknu az ho uvidim, ale mam dojem, ze je mu cela predvadecka uplne ukradena :D[/quote][/quote] hele, kdyĽ jde někdo s kůží na trh, chce za to peníze a posere to, musí počítat s kritikou. Nikdo tady neřekl nic,co by mohlo urazit. Když si koupim lístek do divadla, podělaji se jim světla(ale jak jsem porozuměl, byl to spíš umělecký úmysl) a neuvidim nic, tak asi taky budu pískat. Tvoje reakce je podivná, sorry[img]http://img383.imageshack.us/img383/18/iftherewasanemoticonbyaugestqx6.gif[/img][/quote]

No když už ses zastal Dong Wu-pořádně bys měl zjistit co je zač.Když sem chodil k nim a zmiňoval sem se o jiných školách -tak sem akorát slyšel-Qin Min Tang nic moc...Rzounek je notorik...atd.. atd..
Včera zas pro změnu mi poslal sms-Starej Zhai šuká Zimmelovou...prostě Dong Wu je člověk kterej de tam kam de vítr-pro mne šašek který by se měl omluvit.Ok?
Co se týče Siu Lou Fu -taky by nemusel zesměšňovat to čeho si jiný vážej a měl by být trochu tolerantnější.Ne všechno je dokonalý a měl by spíš ocenit alespoň snahu některých lidí něco podniknout.Pro někoho-jako například pro mě jeho posměšky nemusejí být příjemné!!!
VR
NIK
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod SiuLouFu » pát 03. lis, 2006 10:09

NIK píše:Co se týče Siu Lou Fu -taky by nemusel zesměšňovat to čeho si jiný vážej a měl by být trochu tolerantnější.Ne všechno je dokonalý a měl by spíš ocenit alespoň snahu některých lidí něco podniknout.Pro někoho-jako například pro mě jeho posměšky nemusejí být příjemné!!!
VR

Pro me zase nebylo prijemne zaplatit za neco, co jsem vlastne ani nevidel ... :roll:
Marek Uher
小老虎
当心你许下的愿望,要真得到你可能又后悔了
SiuLouFu
mistr diskutér
mistr diskutér

PředchozíDalší

Zpět na bojová umění a sporty obecně