Low píše:jo je tady hafo lidí kteří jsou na tom líp než já ale podle toho co píšete do tohohle topicu nepřizpívají
NAIA píše:Skateordie píše:NAIA píše:Toman píše:TRiTON píše:Ahoj.
Muj nazor je, co nejdrive odstranit utocniky nejucinejsimy technikami....
To souhlasim.....to je správný názor
To neni moc dobre, protoze se oni snazi o to same. A dopadne to tak ze se venujes jednomu a osatni te dostanou. Jestli ho teda nevyradis hned. A jestli sparujes tak asi vis kolikrat se ti podari KO z prvni rany.
Ja bych spis doporucoval je pomalu "nasekavat" a ne se je snazit hned vyradit, protoze to vede k tomu ze clovek ustrne na miste a tam i skonci.
To nasekavanie ti bude trvat dlho, potom uz ani nebudes vladat udriet. Jednoznacne likvidacne techniky (pichy, seky, kopy na genitalie), inac velmi tazko vyhras.
Co ti na to mám říct. Zkus si to a uvidíš. Když se ti ten druhý snaží udělat to samé tak to není tak jednoduché. Rady tipu rychle to vyřiď jsou stašně fajn. Protože do teď jsem to dělali uplně naopak:) Snažili jsme se aby byl boj co nejdelší
právě že narozdíl od zápasu to na ulci nikdo nečeká..A pokud netrénuje neni schopnej na to ani zareagovat
Wodnicek píše:tak pani kukol som si tieto vase prispevky celkom zaujimave ale asi nemate vela skusenosti...ja som bitkar odmalicka a uz som sa toho nafightoval v piatok v meste...jooooj to by bolo pribehov...(inak robim WT ale nie velmo dlho takze to s tym nema nic...)v podstane vzdy ide o to kto chyti prvu..to je zaklad ak su na vas dvaja v momente bez debaty aje keby nevim co bolo si vyberem vacsieho a silnejsieho a dostane bud brutal uder do sanky alebo na krt a pak je to az do konca 1on1(pozor neudirajte na nos--vela ludi sa s toho rychlo s pameta a idu dalej ako keby nic...len krvy je vsade a on sa ete viac nasere:))) v pripade 3 a viacerych je to uz tazsie...moj rekord je 3+1 ten jedne nebol hned na zaciatku ale asik po 15sekundach sa pripojil...spravil som to tak ze som zacal utekat tym som docielil ze aj oni zacali..a to bola chyba...postupne som spomaloval az na rychlost ked dokazem v momente zastat...boli tesne za mnou a skoro z zaskupe--alebo radsej povedzme v miernom rozostupe.ale neboli vsetci na jednej urovni to znamena ze prvy bol viac menej osamote z otocky dostal head-ku dalsi kopacku do kolena-meniskus:)heh a pak som zvladal uz v pohode...ale ruku som si zlomil:(--pest tie skuven* kosticky male...ale oni dopadli horsie...to staci...nedostal som nakladacku..
Low píše:zlomenej nos udela neco leda tak z holkou.. uz si ho mel nekdy zlomenej? asi ne ..
tady ty kamarady co maj rekordy 3+1 ber hodně s rezervou..
Zpět na bojová umění a sporty obecně
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků