pucmaz píše:defendu píše:Sosuke přijeď do Plzně,žije tu nejvíc japlek v celé republicea několik tisíc lidí od nás u nich pracuje.Se svými názory bys tu dostal brzo přes tlamu.Japka jsou tady většině jen pro smích,je to naprosto "vymytej"národ,co řekne šéf je svatý i kdyby to byla největší hovadina na světě.Pravidla jsou pro ně důležitější než realita.Na tebe jako na bělocha by koukali jak na nulu,opici co slezla ze stromu,ale nikdy ti to neřeknou přímo,budou se usmívat a klanět a ve chvíli kdy to budeš nejmíň čekat (třeba při 13 platu
)bác a zjistíš jak to je,ale oni se stejně budou usmívat dál a přímo ti nic neřeknou.Mimochodem lhaní je pro ně normální vlastnost.
Dnes už jsou BU ve většině asij. zemí jen dědictvím minulosti.Učitelé je laboratorně (ne reálně) dále rozvíjejí,ale realita je pryč.Chce-li se někdo naučit skutečně bojovat,tak musí do zemí kde jde permanentně o krk.Tam má záruku toho,že ho nebudou učit kraviny,ale věci co fungují.A jaké země?Tam kde je obří kriminalita, hrozí ozbroj. konflikty apod. -např. Izrael,Filipíny,Brazílie,Rusko......
defendu, projevujes se uplne stejne jako sosuke, pouze naladen opacnym smerem... (jenze jemu je 15, coz ho jeste jakztakz omlouva)
Navic koukam, ze jsi v JPN nejspis sam byl a obesel vsechna mozna (i ta neverejna) dojo, ze toho o japonskem bu tolik vis![]()
Rad bych pozadal adminy o nejakou cinnost, uroven celeho bu.cz je cim dal tim horsi!
Máš pravdu,že se vyjadřuju opačným zp. než sosuke,z něj mluví vyčtené ideály a dětinskost ze mě MÁ zkušenost.Tvá je samozřejmě jiná,svou ti nepředhazuju

Z mých příspěvků jsi si nejspíš všiml,že mě zajímá realita a tu jsem v jap. dojo skutečně nenašel,v tomhle máš pravdu.