xiuwei píše:tak to je super, musím shodit nabrané špeky a chystám se běhat.Tvé odkazy mi přijdou zrovna vhod
Ještě bych se tě chtěl zeptat na M. Skorpila , já ho neznámMůžeš něco stručně dodat k jeho osobě ?
Trian píše:Malá otáyočka k predošlým príspevkom:
Viem, čo je to aeróbna aktivita, ale čo presne znamená anaeróbna aktivita?
Kukol som to na nete, ale našiel som len povrchový článok o anaeróbnom prahu - nič moc.
Lear píše:A co si myslite o intervalovym treninku, tedy sprintech? Podle toho co jsem cetl maji lepsi vysledek jak na spalovani tuku tak na celkovou vytrvalost..
RUNAR píše:Ne, aby jsi mohl vůbec začít uvažovat o tréninku rychlosti tak musíš předtím běhat nejlépe maratony jinak žádnou rychlost očekávat nelze
Makoto píše:RUNAR píše:Ne, aby jsi mohl vůbec začít uvažovat o tréninku rychlosti tak musíš předtím běhat nejlépe maratony jinak žádnou rychlost očekávat nelze
Ne, ne a ne. Jinak se beha na rychlost, jinak na vytrvalost a jinak na vybusnostAni jedno neni podmineno druhym. Pri vytrvalosti se rozvijeji bila svalova vlakna, pri narustu svalove hmoty cervena.
Makoto píše:Pri vytrvalosti se rozvijeji bila svalova vlakna, pri narustu svalove hmoty cervena.
Zpět na bojová umění a sporty obecně
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků