luen píše:Hosobiki píše:Netvrdím, že každému nemůže vyhovovat jiný přístup... tenhle ale "o ničem" rozhodně není.
Dik za odpoved, neco takoveho jsem cekal, takze zkusenosti od jinud mizive resp. zadne. Takhle je to vzdyCim mene zkusenosti, tim vice povyku nad jednim modelem ... to je normalni
Take jsem si myslel, ze prvni devce, ktere jsem poznal je ta nejuzasnejsi bytost
A nebyla
Ac mi to vsichni rikali - myslel jsem si o tom sve a dohadoval se jak o zivot
Hosobiki píše:... ukamenuj mě za to.
Val píše:U nas na MJER iai-do/jutsu cvici vsichni to same, i kdyz prijde uplny zacatecnik muze se stat, ze se zrovna procvicuji pokrocile sestavy - coz je pro nej docela peklo.
luen píše:Hosobiki píše:... ukamenuj mě za to.
Asi neni individualni pristup vsude stejne vniman ... Kamenovat te nebudu - zas az tak moc me to netrapi - jen jsem napsal svuj nazor na cviceni, takze ta hysterie neni myslim na miste.
Mimochodem v cem ti to nevyhovovalo? Treba neni chyba v individualnim pristupu, ale v tom cloveku???
Hosobiki píše:luen píše:Hosobiki píše:... ukamenuj mě za to.
Asi neni individualni pristup vsude stejne vniman ... Kamenovat te nebudu - zas az tak moc me to netrapi - jen jsem napsal svuj nazor na cviceni, takze ta hysterie neni myslim na miste.
Mimochodem v cem ti to nevyhovovalo? Treba neni chyba v individualnim pristupu, ale v tom cloveku???
Histrerie? O čem to proboha mluvíš?
Já netvrdím, že je individuální přístup špatný... byla to reakce na to, že nemám jinou zkušenost.
V čem mi to nevyhovovalo? Už jsem psala, že se raději učím ve skupině... Proti individuálnímu přístupu v žádném případě nejsem, jenom je podle mě na místě až u lidí, kteří něco umí... - minimálně proto, že se sensei nemusí věnovat jak trubka lidem, kteří třeba po měsíci odejdou (samozřejmě, když si někdo těžce platí trenéra, tak je to něco jiného než když chodíš na tréninky, kde platíš jenom za tělocvičnu, tam je naštěstí na senseiovi, jestli mu stojí za to se ti věnovat nebo ne...)
luen píše:Tvrde platis trenera?Mas asi naivni predstavu o tom, co to obnasi, vid? Mesicni cviceni vyjde na stejne penize, jako kdyz te vezme nejakej napadnik do Imaxu a na slusnejsi vecu ... tomu rikam tvrde prachy
![]()
![]()
S tebou je zabava
![]()
Pises, ze kdyz se sensei venuje novackum, ze by si mohl pripadat jako trubka? Hele kdyz ho to neba, tak proc to dela ... vy ho nutite?
Hosobiki píše:luen píše:Tvrde platis trenera?Mas asi naivni predstavu o tom, co to obnasi, vid? Mesicni cviceni vyjde na stejne penize, jako kdyz te vezme nejakej napadnik do Imaxu a na slusnejsi vecu ... tomu rikam tvrde prachy
![]()
![]()
S tebou je zabava
![]()
Pises, ze kdyz se sensei venuje novackum, ze by si mohl pripadat jako trubka? Hele kdyz ho to neba, tak proc to dela ... vy ho nutite?
Překrucuješ co jsem napsala.
Navíc, pro některé znás je "tvrdě platit" něco jiného něž pro jiné.
Hosobiki píše:luen píše:Tvrde platis trenera?Mas asi naivni predstavu o tom, co to obnasi, vid? Mesicni cviceni vyjde na stejne penize, jako kdyz te vezme nejakej napadnik do Imaxu a na slusnejsi vecu ... tomu rikam tvrde prachy
![]()
![]()
S tebou je zabava
![]()
Překrucuješ co jsem napsala.
Navíc, pro některé znás je "tvrdě platit" něco jiného něž pro jiné.
luen píše: Cili neplacenej ucitel se muze chovat jako smejd nebot nema zadne povinnosti ... = vyborne Ingwe konecne si nam to vysvetlil
Hosobiki píše:to luen: na brigádě si asi těžko vyděláš na to, aby si nemusel říkat o peníze rodičům a navíc ještě mohl dělat nějaký věci ve volným čase... možná za těch tvých slavných komunistů.. ještě jsem neviděla brigádu, na které bych si vydělala na nájem, jídlo a ještě stíhala školu. takže než se zase začneš do Ingweho navážet, tak si trochu zaktualizuj informace.
ukropcany píše:Asi je fakt iná doba... keď som pred 17 rokmi bol na prvej brigáde, tak som robil mesiac za 1500 Sk a keď som prišiel domov, tak som dal prachy mame... a na ďalšej zase a potom zase a potom zase... prvé prachy som si nechal na kraviny až keď som bol plnoletý... no kraviny... vlastne investície...«ažko uveriteľné, že dnešné dieťa si nevie za mesiac zarobiť tisícku na tréningy...
Ale zas čo sa divím, mám na praxi nejakých mlaďasov, prví dvaja ani neprišli
, volám do školy, že prečo a oni že nevedia, jeden potom došiel, celkom šikovný, po týždni už nedošiel, volám do školy a oni že z osobných dôvodov, tak už mi posielajú piateho...
hlavne, že pred tromi rokmi, keď som bral prvú (baba!), tak šlape do dnešného dňa jak breitlingy a pritom už chodí na výšku...
luen píše:Ingwe a spol. ... nezapomen si zase postezovat jak vse prekrucuji
luen píše:Cili neplacenej ucitel se muze chovat jako smejd nebot nema zadne povinnosti ... = vyborne Ingwe konecne si nam to vysvetlil
Zpět na bojová umění a sporty obecně
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků