Ba ne, nechci te shzovat (asi pozde co

Gino píše:Galiloo píše::) No tak takhle-šel sem zrovna z tréninku -takže na mě už čekal....
Chvíli šel za mnou když sem se odpojil od skupiny a pak mne předběhl a stoupl si přede mne.Řekl-tak už je na čase mladej.Jakmile si začal sundavat bundu tak sem použil Samurajské pravidlo dokonalé bdělosti a vytáhl sem STOPER.Vystříkal sem ho a řekl sem mu:příště až to zkusíš znova Balboo tak si vezmi potápěčské brýle abych tě opět nevystříkal.No sem na to zvědav.Dřepnul si a držel si hlavu aby mu asi od toho pálení neupadla.Každopádně sem si kuli němu přidal ke svým tréninkům tréninky Boxu a Wing Chun.Stále to beru spíš jako výzvu a vim že se určitě zase objeví.Příště už se postavim jako chlap a zkusim se prát,ale musí to být až tak za rok
Clovece, zvladas trenovat judo, karate, jujutsu a ted jeste box a wt?
A ta prihoda - zni to jak z americkeho filmu... "je cas mladej" a "priste si vem potapecsky bryle"...![]()
Mno...
scout píše:ale nevidel jsem ho.....treba jsem taky naivni idiot.....i kdyz uz jsem taky na ulici neco zazil........zdarec....
Galiloo píše::) No tak takhle-šel sem zrovna z tréninku -takže na mě už čekal....
Chvíli šel za mnou když sem se odpojil od skupiny a pak mne předběhl a stoupl si přede mne.Řekl-tak už je na čase mladej.Jakmile si začal sundavat bundu tak sem použil Samurajské pravidlo dokonalé bdělosti a vytáhl sem STOPER.Vystříkal sem ho a řekl sem mu:příště až to zkusíš znova Balboo tak si vezmi potápěčské brýle abych tě opět nevystříkal.No sem na to zvědav.Dřepnul si a držel si hlavu aby mu asi od toho pálení neupadla.Každopádně sem si kuli němu přidal ke svým tréninkům tréninky Boxu a Wing Chun.Stále to beru spíš jako výzvu a vim že se určitě zase objeví.Příště už se postavim jako chlap a zkusim se prát,ale musí to být až tak za rok
ghekon píše:player:![]()
![]()
![]()
fighter99: sorz, nemohl jsem si pomoct, ale kdybych si hodil toto na net ja, tak bych se zabarikadoval v uranovych dolech, a nevylezl do konce zivota
player píše:drsni typci vypadaj trosku jinak..
http://www.barstoolsports.com/article/n ... shows/1958
![]()
![]()
player píše:drsni typci vypadaj trosku jinak..
http://www.barstoolsports.com/article/n ... shows/1958
![]()
![]()
Zpět na bojová umění a sporty obecně
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků