Likvidace Boxera

nespecializované diskuzní fórum, zabývající se problematikou bojových umění a sportů obecně

Příspěvekod Ynseminator » pát 01. úno, 2008 13:47

2 Galiloo: Rekni nam jeste tu o pernikove chaloupce :lol:
Ba ne, nechci te shzovat (asi pozde co :lol: ) ale zda se mi to taky "trosku pritazene za vlasy"
Ynseminator
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod scout » pát 01. úno, 2008 16:26

nastrikat nekomu kasr do voci si muzes dovolit jedine ze vis ze uz ho nikdy nepotkas...nebo to ma smysl u ditete nebo zensky.......protoze jsou ve vyrazny nevyhode.......takhle si cukrousi akorat dospel k tomu ze az ho za 2-3 tri tydny potkas bude o 100-200% nasranejsi a zatluce te do zeme.... 8) 8) ...mel si se s nim servat...nebo vytahnout kus zeleza..teleskop aj.....a nebo si s nim normalne promluvit.....to vobcas taky neuskodi :lol: :lol: :lol: a pozvat ho na trenink karate ,juda aj. .....policajti by ti rekli ze si udelal spravne ale vsichni tady dobre vime jak je to s realitou nutny obrany a skutecnou psychologii utocniku .... :wink:
scout
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod scout » pát 01. úno, 2008 16:28

a fakt mi unika jak muzes delat 5 boj umeni dohromady.....ukropcany tres se :lol: :lol: :lol: ......... :wink: ....
scout
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod fighter99 » pát 01. úno, 2008 16:42

Gino píše:
Galiloo píše::) No tak takhle-šel sem zrovna z tréninku -takže na mě už čekal....
Chvíli šel za mnou když sem se odpojil od skupiny a pak mne předběhl a stoupl si přede mne.Řekl-tak už je na čase mladej.Jakmile si začal sundavat bundu tak sem použil Samurajské pravidlo dokonalé bdělosti a vytáhl sem STOPER.Vystříkal sem ho a řekl sem mu:příště až to zkusíš znova Balboo tak si vezmi potápěčské brýle abych tě opět nevystříkal.No sem na to zvědav.Dřepnul si a držel si hlavu aby mu asi od toho pálení neupadla.Každopádně sem si kuli němu přidal ke svým tréninkům tréninky Boxu a Wing Chun.Stále to beru spíš jako výzvu a vim že se určitě zase objeví.Příště už se postavim jako chlap a zkusim se prát,ale musí to být až tak za rok :lol:

Clovece, zvladas trenovat judo, karate, jujutsu a ted jeste box a wt?
A ta prihoda - zni to jak z americkeho filmu... "je cas mladej" a "priste si vem potapecsky bryle"... :)
Mno...

No pokud to neni pohadka tak prdel bude az si ho nekde odchyti az nebude mit u sebe peprak, vezme ho nakou tyci nebo teleskopem po palici a rekne "priste si vem brneni" :lol: 8)
BTW do ty doby si to s nim chtel vyrizovat rucne,ale rek bych ze ted uz si to rozmysli.
"Strenght does not come from physical capacity, it comes from indomitable will."
(Síla nepřichází z fyzické kapacity, přichází z nezkrotné vůle)
Mahatma Gandhi
fighter99
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod scout » pát 01. úno, 2008 17:03

ostatne nechapu co tady kurva resis ?? :wink: vzdyt mas za sebou par let juda,karate ,ju jutsu ......to nemas zadneho bojoveho ducha..??...boxer taky kurva neni terminator.... :lol: :lol: ..kdyz se ho budes bat nepomuze ti ani 10 let cviceni krav -magy nebo kapapu a 20 seminaru s standou gazdikem..... :wink: ..ja sem taky pacifista....militantni pacifista .... :lol: :lol: a snazil bych se z toho spis vykecat ..ale vsechno ma sve meze..... :evil: :evil: ...omlouvam se....nehraju si na tvradaka a nenavadim te abys vsechno resil pestmi.......ale je mi to jasnejsi jestli si nejake mladě 17...18.....a na ulici si jeste nic......bohudik ......nezazil......
scout
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod scout » pát 01. úno, 2008 17:11

jak bych to resil ja...ted uz je pozde ale......rekl bych mu co cvicim a pozval bych na trenink...zeptal bych se ho na praci rukou v boxu , na jeho zapasy a skusenosti a zapredl bych rec......treba by zmeknul a pokecali by jste...chtel by se trochu vytahnout.....a pozval by te na trenink......lepsi nez se hned rvat....90% procent konfliktu na ulici jsou ze zacatku o verbalni strance....ne treba se hned rvat.....
scout
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod scout » pát 01. úno, 2008 17:12

ale nevidel jsem ho.....treba jsem taky naivni idiot.....i kdyz uz jsem taky na ulici neco zazil..... :wink: ...zdarec....
scout
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod fighter99 » pát 01. úno, 2008 17:24

scout píše:ale nevidel jsem ho.....treba jsem taky naivni idiot.....i kdyz uz jsem taky na ulici neco zazil..... :wink: ...zdarec....

Ja s tebou souhlasim,pokusit se to "ukecat",ale kdyz se to nepovede tak se hold branit,prece tu hromadu BU jak pise,nedela na okrasu :roll:
For Galiloo: "Clovek nemuze porazit soupere,pokud bojuje sam se sebou" (dokud budes mit strach,nemas sanci... je to o psychice :wink: )
"Strenght does not come from physical capacity, it comes from indomitable will."
Mahatma Gandhi
fighter99
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod fighter99 » pát 01. úno, 2008 20:04

Galiloo píše::) No tak takhle-šel sem zrovna z tréninku -takže na mě už čekal....
Chvíli šel za mnou když sem se odpojil od skupiny a pak mne předběhl a stoupl si přede mne.Řekl-tak už je na čase mladej.Jakmile si začal sundavat bundu tak sem použil Samurajské pravidlo dokonalé bdělosti a vytáhl sem STOPER.Vystříkal sem ho a řekl sem mu:příště až to zkusíš znova Balboo tak si vezmi potápěčské brýle abych tě opět nevystříkal.No sem na to zvědav.Dřepnul si a držel si hlavu aby mu asi od toho pálení neupadla.Každopádně sem si kuli němu přidal ke svým tréninkům tréninky Boxu a Wing Chun.Stále to beru spíš jako výzvu a vim že se určitě zase objeví.Příště už se postavim jako chlap a zkusim se prát,ale musí to být až tak za rok :lol:

Hele nezlob se na me,ale v kterym filmu si to videl? Ty ses ho hrozne bal,ale v ten okamzik kdy si pouzil ten peprak si najednou byl tak v pohode ze si stihl jeste mit radobydrsny a vtipny kecy jo? :lol: tak ted tu o Karkulce :lol: 8)
Mahatma Gandhi
fighter99
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod Mesic » sob 02. úno, 2008 10:05

Ja sy myslim ze jsi sto tu vsechno vymyslel az na to ze by ses sni mnel bit,ale vis co je to jen na tobe jestli se snim chces po bit protoze dokut te nesunda tak te nenecha bejt
Mesic
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod ghekon » sob 02. úno, 2008 10:36

fighter99: Ty si drsny typek :lol: :lol: :lol: :lol:
http://libimseti.cz/fighter99
ghekon
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod TF » sob 02. úno, 2008 11:50

ghekon píše:fighter99: Ty si drsny typek :lol: :lol: :lol: :lol:

tak tohle je ale hodně bulvární práce :lol:
TF
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod fighter99 » sob 02. úno, 2008 13:02

ghekon píše:fighter99: Ty si drsny typek :lol: :lol: :lol: :lol:

:D .. Je to o tom ze kdyz uz se s nekym bavim tak me kolikrat lip pomuze si udelat nazor kdyz i vidim jak vypada... I kdyz v mem pripade,kdy kazdej kdo me nezna rekne ze podle fotek pusobim jako namachrovanej frajirek se to nak miji ucinkem 8)
Mahatma Gandhi
fighter99
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod player » sob 02. úno, 2008 19:41

drsni typci vypadaj trosku jinak..

http://www.barstoolsports.com/article/n ... shows/1958

:lol: :lol: :lol:
player
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod wushupetr » sob 02. úno, 2008 19:54

:D :D hm.... tak.... třeba jsou hodní :D :D
wushupetr
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod ghekon » sob 02. úno, 2008 19:59

player: :lol: :lol: :lol:
fighter99: sorz, nemohl jsem si pomoct, ale kdybych si hodil toto na net ja, tak bych se zabarikadoval v uranovych dolech, a nevylezl do konce zivota :lol:
ghekon
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod fighter99 » sob 02. úno, 2008 20:16

ghekon píše:player: :lol: :lol: :lol:
fighter99: sorz, nemohl jsem si pomoct, ale kdybych si hodil toto na net ja, tak bych se zabarikadoval v uranovych dolech, a nevylezl do konce zivota :lol:

jasny v pohode :lol:
Mahatma Gandhi
fighter99
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod fighter99 » sob 02. úno, 2008 20:21

player píše:drsni typci vypadaj trosku jinak..

:lol: :lol: :lol: k tomu nejde jinej komentar
Mahatma Gandhi
fighter99
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod cudles » sob 02. úno, 2008 21:30

player píše:drsni typci vypadaj trosku jinak..

No ty vole,nebyla to naka gay party? 8O :lol: :lol: :lol:
Cudles
cudles
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Dalt » sob 02. úno, 2008 22:35

jsou to chudacci...vy se jim smejete a pritom maji zloutenku (nebo cervenku?) :D
Jiří Vávra

"Dosáhl jsem všeho. Mám doma televizi i ženu. A obojí funguje."
Willie Pep
Dalt
mistr diskutér
mistr diskutér

PředchozíDalší

Zpět na bojová umění a sporty obecně