Panda píše:Taky nechápu co je atraktivního na tom nechat se šikanovat, nejíst nespat a pochodovat kilometry a přitom mít vážný riziko zranění právě proto že nejim nespim, bez pořádnýho lékařskýho dozoru, únavové zlomeniny tu už někde popisovaly.....
No já radši budu pořádně makat pod kvalitními trenéry, hodně přitom spát kvalině jíst a regenrovat, davat si po extratvrdém treningu pořádnou sprchu a myslím že mam lepší šanci že to někam dotáhnu....ale to sem jenom já...
Vrozkrokkop píše:Ja ohledne cizinecky legie hlavne nechapu dve veci:
Proc riskovat nechat se zabit za nejakou cizi armadu, kdyz neni zadny duvod?
Co je tak pritazlivy na tom jit nekam eventuelne strilet do lidi? Ja osobne jsem treba rad za to ze ziju kde ziju a nemusim nic takoveho delat.
...
Co je tak pritazlivy na tom jit nekam eventuelne strilet do lidi? Ja osobne jsem treba rad za to ze ziju kde ziju a nemusim nic takoveho delat.
Vrozkrokkop píše:Genesis:
Jde o to - pomoct cloveku nebo darovat krev nemusis na rozkaz a neni v tom temer nikdy politika.
Clovek se az prilis snadno muze dostat nekam, kde se vubec nechtel videt.
To je pro me nepochopitelne asi nejvic, jinak je toho mnohem vic, ale to uz je vylozene 100% osobni, jako ze nemam rad buzeraci, mam rad svuj klid, nejsem romanticky ani trochu, chci se dozit stari - pokud mozno fyzicky i psychicky fit a hnusi se mi predstava zavrit si zadni vratka jakymsi upisem.
Genesis píše:A proč teda nejdou třeba do AČR chápu, protože tam je takovej bordel, že kdybych chtěl do army, taky to zkusim radši v US než u nás.
SeaRanger píše:Genesis píše:A proč teda nejdou třeba do AČR chápu, protože tam je takovej bordel, že kdybych chtěl do army, taky to zkusim radši v US než u nás.
No ja tedy nevim jak je to ted, ale sluzba v czi armade u nas bejval trestnej cin.
SeaRanger píše: No ja tedy nevim jak je to ted, ale sluzba v cizi armade u nas bejval trestnej cin.
Zpět na bojová umění a sporty obecně
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků