Kontroverzní osobnosti bojových umění:-)

nespecializované diskuzní fórum, zabývající se problematikou bojových umění a sportů obecně

Příspěvekod DMC » čtv 18. pro, 2003 22:40

Ehmmm.....coze? Teda uz jsem od tebe videl vic veci co nedavaly smysl, ale tahleta je teda asi zatim nejbrutalnejsi, klobouk dolu....pokud je muj pocit, ze ten tvuj posledni prispevek je urcen me,spravny, tak musim s pokorou v srdci uznat, ZE KURNA VUBEC NETUSIM O CEM TO MLUVIS?!?!?!
Za cizi lidi prispevky nepisu, a pod tvym nickem uz vubec ne, k cemu by mi to bylo?
DMC
mistr diskutér
mistr diskutér

DMC

Příspěvekod Acheo » sob 20. pro, 2003 2:36

Sorry :-) krapet se mi někdo dostal na můj nick............ještě jednou se omlouvám ..........
Acheo
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod Anonymní » pát 02. dub, 2004 10:52

Ráda bych se zeptala někoho, kdo tomu snad trochu rozumí. Myslíte, že capoeira se dá naučit z knihy? Příjde mi to dost složitý.
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » pát 02. dub, 2004 12:00

Z knihy se Capoeiru nenaucis na to zapomen!!
Ostatne zadny bojovy, nebo jakykoliv umeni se z knihy nenaucis!!
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » pát 02. dub, 2004 17:46

Ale ale..Takovej sifu Hladík se to naučil náramně dobře:o)Kvalitní knížky jsou ale dobrá pomůcka.Já mám(a asi všichni)dynamické karate o masatoší nakayama to je ukázka.
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Hladík,Smakal..

Příspěvekod Anonymní » pát 02. dub, 2004 19:42

Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Re: Hladík,Smakal..

Příspěvekod Anonymní » pát 02. dub, 2004 21:06

Marko píše:http://sweb.cz/JeetJ/siulum.htm

??? CO®E :-))) ?!
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » sob 03. dub, 2004 8:31

To Marko: S tim Hladikem to od tebe beru jako ironii(doufam, ze to tak je).
A nerikej mi, ze jsi se naucil karate z knizky!!!!!
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

:-)

Příspěvekod F4ust » sob 03. dub, 2004 9:25

Přesně před týdnem jsem jel linkovou tramvají směrem do centra a ve Vršovicích se po nejbližších schodech do tramvaje vydrápal povědomý korpulentní pán se zlatým řetězem na krku v koženkových mokasínách, obklopený hloučkem skoro nábožně se tvářících pohublých mladíčků, k mému překvapení se všichni přesunuli do místa asi metr ode mě a pak se pustili do debaty. K panu Hladíkovi všichni s tichou úctou vzhlíželi, vykali mu a váhavě se ho občas na něco zeptali. On mluvil ostošest, z jeho přednášky si pamatuji jen útržky á la "jmenuje se lam chun fai, nejvíc se mi líbí to čanfááái, to je takový vznešený". Na Náměstí míru se mistr z tramvaje vykutálel a já přemýšlel, jestli nemám během cesty na Karlovo náměstí, kterou budu ještě nejspíš s mladíky sdílet, promluvit jeho žákům do duše, nakonec jsem to vzdal... všem doporučuji v pátek kolem osmé vyzkoušet tramvaj číslo 22 :lol:
F4ust
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod Anonymní » sob 03. dub, 2004 11:25

to je jasný že je to ironie...já padnul na lep jeho žáku,šmakalovi takže mám tak chuť akorát oběma rozbít hubu..ne z ale je to dobá pomůcka..
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod KungPao » sob 03. dub, 2004 15:25

...
Naposledy upravil KungPao dne pon 24. led, 2005 1:15, celkově upraveno 1
KungPao
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

HLADIK

Příspěvekod Anonymní » sob 03. dub, 2004 22:35

ciste mechanisticky: je mozne, at uz pan Hladik cvici cokoli, kdyz uz to cvici 10 let, aby to co cvici, bez ohledu na to, jak je to stare, nove zapomenute ci aktualni a bez ohledu kdo to vymyslel a jak se to jmenuje, je tedy mozne aby v tom byl dobry? Preci delam -li neco 10 let, uz neco ve me je, ne? ted jde jen o to, aby mu fo fungovalo, ale to tady nezmerime, osobne o nem nic nevim, jen premyslim, jestli skrze svoji schizofrenickou poruchu nebyl schopen vysyntetizovat nejaky novy bojovy styl....probnete ho nekdo a poreferujte pls.....
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » ned 04. dub, 2004 8:26

mysliš si ze Hladik cvičíi dyt se na něj podivej ma jeste ot video na svejch stránkách je jak chromej. jak mu muže neco z těch jeho zplacanin fungovat tem hce akorát ždimat ze svejch studentu prachy. mimochodem docela pekný stranky dobrý dizkuze ale chce to vic clanku
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

hladik

Příspěvekod Anonymní » ned 04. dub, 2004 13:08

ale nechte toho, vis o co mi de....proste kdyz budes 10 let trenovat neco, co si trebas sam vymyslis, bude ti to hold fungovat, muj ucitel mi rikaval, ze si muzu vymyslet jakykoli pohyb a kdyz si ho nacvicim s razanci a rychlosti, bude mi fungovat.....a nakonec, kde se vzalo BU? nekdo proste zkousel a prisel na tamto, jeho zak na tohle a jeho zak k tomu pridal tohle a byl tu koncept a tak se ucit, treba Hladikuv vnuk dovrsi system Hladik Chzech Kung Fu a mongolove se budou jezdit ucit zapomenute formy do Cech atd.......uz to trochu ironizuji, ale tusite co chci rici, ne?
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » ned 04. dub, 2004 16:21

jenze jde o to ze Hladik NE CVI CI
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » pon 05. dub, 2004 13:33

jo tááák, to jako že jen učí,ale sám že si nic netrénuje? hmmm tak to potom jo.....to pak ani jeho vnuk nebude pokracovat v odkazu dedecka...i kdyz, v tomto odkazu muze pokracovat kdokoli :-)
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Angus » pon 05. dub, 2004 13:39

KungPao píše:Ta kniha Dynamické karate je opravdu dobrá? O karate toho moc nevím a na tomtu fóru se lidi dost často vyjadřují ironicky :) tak nevím co si mám myslet... Ale rád bych se něco dozvěděl.
Dík

Ta kniha je fakt dobrá, bez ironie.
Angus
Angus
mistr diskutér
mistr diskutér

suprovy

Příspěvekod Anonymní » úte 06. dub, 2004 14:45

:twisted: Nazdar vsichni,
je to absolutne supr, hlavne ty narazky na SI-FU, proc to delate, vzdyt on za to chudak nemuze, on se s tim asi narodil...ja jsem ho taky obdivoval, nastesti jen mesic, pak mi to doslo - ten clovek to neumi, nikdy neumel a nikdy umet nebude...a to je cely. :lol:
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Tak taky něco k pobavení

Příspěvekod nganasan » pon 20. zář, 2004 15:44

Doporučuji projít tuto stránku a fotogalerii. Pobavíte se....

http://www.tigers-family.com/
nganasan
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Re: Tak taky něco k pobavení

Příspěvekod patrik » úte 21. zář, 2004 9:22

nganasan píše:Doporučuji projít tuto stránku a fotogalerii. Pobavíte se....

http://www.tigers-family.com/

Mno nejdřív mě tygří rodinka taky šokovala, ale potom jsem si uvědomil, že takovejch je... Mistrů bojových umění, který si vezmou mečík, oblíknou se do černýho, nastudujou filmy a jsou z nich

... mistr Evropy v boji mečem a nositelem třetího mistrovského stupně v bojovém umění japonských nindžů.

Obrázek

Patrik
patrik
mistr diskutér
mistr diskutér

PředchozíDalší

Zpět na bojová umění a sporty obecně