Fireball píše:... Myslím, že ak pochopíš princíp boja, potom to všetko sa zleje do jedného. ...
A vo tom to je.
Angus
Onion píše:forb: Fireball: Mnohokrát. Naposledy 18.3.2003 v Praze proti veteránovi z Afganistánu. je k tomu i řádný policejní protokol. Pokud mně přijedeš ke mně do školy přesvědčit, jak se ti to slilo do jednoho, rád ti ten protokol předtím ukážu. Je to už sice více než rok, ale je mnoho případů i zdřívějška. Ti co mne znají, vědí že neteoretizuji. Jsem toho dalek. Oproti většině zdejších nejaktivnějších diskutérů mám totiž tu výhodu, že jsem studoval nejen teoreticky (Instruktorské licence a mistrovské stupně např. v Aikijutsu, JiuJitsu, ASP, self-defence instructor LevelI, etc.etc.), ale že díky práci jsem se na to mnohokrát podíval i ve velmi reálných podmínkách. Proto se usmívám, když se něco někomu sleje a spoustě dalších všeobecně tradovaných pravdám![]()
Díky tomu nejsem ani u sebe přesvědčen, že by se mi něco slilo a tak se stále učím, chodím k lidem o kterých vím, že jsou v něčem dobří, poslouchám jejich názory nachávám si od nich s úctou dávat do nosu etc.etc. Vím totiž, že většinou se sleje okorát nos dohromady s očimaa že žádný mistr není takovým mistrem aby nemohl dostat pěkně na prdel. Každý je štikou maximálně tak ve svém malém rybníčku
a vždycky jsou lidé od kterých je co se naučit. Mýtus mistra který vychází z bojů bez poskvrny je opravdu jen mýtus
pucmaz píše:BenGuri píše:Asi přítomné pobaví moje neznalost, ale jak se Vám podaří vyvolat fóra, která nejsou vedle vlevo v listu nových příspěvků, nemohu toho nijak dosáhnout?
pobavila...
BenGuri píše:buzny
patrik píše:pucmaz píše:BenGuri píše:Asi přítomné pobaví moje neznalost, ale jak se Vám podaří vyvolat fóra, která nejsou vedle vlevo v listu nových příspěvků, nemohu toho nijak dosáhnout?
pobavila...
připojuji se... ale třeba BGurimu pomůže nějaký opravdový bojovník...
za všechnyBenGuri píše:buzny
Patrik
Angus píše:Moje babička říkávala:
Se slušností nejdál dojdeš.
Angus
BenGuri píše:Tak kde je další svatoušek, kterého pohorší, jak se tahle pěkná učesaná chlapečkovská diskuse pokazila?
hrom píše:Vlevo je mezi čarami nápis "diskuzní forum", pod ním najdeš seznam okruhu a v nich jednotlivé diskuze.
BenGuri píše:Patrik: Svou dokonalostí na sebe líčíš past. Nakonec to dopadne tak, že Ganimard zatkne Ganimarda.
Zpět na bojová umění a sporty obecně
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků