Jeet kune do

nespecializované diskuzní fórum, zabývající se problematikou bojových umění a sportů obecně

Příspěvekod pucmaz » pát 18. úno, 2005 11:19

.
Naposledy upravil pucmaz dne úte 30. pro, 2014 13:17, celkově upraveno 1
pucmaz
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Sennin » pát 18. úno, 2005 11:37

Ne Pucmazi, napsal jsi: Jak je mozne, ze si BL bral do huby Buddhovy vyroky a vydaval je za svoje, navic o JKD?

Pokud vím, tak Long,anonymní napsal:
Pro všechny,kteří pořád nic nechápou o JKD.

Bruce Lee jednou řekl -"JKD je pouze člun, který vás převeze na druhou stranu řeky. Avšak po přeplutí je zničen, protože je zbytečné nosit ho dál na zádech".

A Marx napsal: Bruce Lee to mozna rekl, ale jen pro to, ze si to nekde precetl; protoze tento vyrok pochazi z Buddhismu...dokonce si myslim, ze je pripisovan i samotnemu Ctihodnemu Siddharthu Gotamovi zvanemu Buddha.

Takže jsi vycházel jen z toho, co napsal Long a Marx!!!

Z toho vyplývá, že to byl opět tvůj nesmyslný a dětinský útok na iniciály BL!!!

Dále nechápu toto: Hehehe, hlavne ze ty u vsech svych "odbornych" clanku zdroj uvadis, vid?

Napiš mi, u kterých jsem měl zdroj uvádět, resp. mi ukaž pasáže, které by si to zasloužily!

Začínám poznávat, že jsi úplně mimo - jakmile se někde v diskuzi objeví BL, JKD, hned začínáš napadat, zesměšňovat, ironizovat. To už je opravdu paranoia - zajdi za psychiatrem, dá se to jistě léčit!
Marek Pszczolka
Jeet Kune Do CZ
http://www.jeetkunedo.cz/
Sennin
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod pucmaz » pát 18. úno, 2005 11:52

.
Naposledy upravil pucmaz dne úte 30. pro, 2014 13:17, celkově upraveno 1
pucmaz
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » pát 18. úno, 2005 12:29

Taptak: Nemyslím, že je zrovna fér srovnávat filmy které jsou od sebe víc jak dvacet let. Natáčecí postupy, technologie to vše bylo jinak a především geinální frajer na místě choreografa plus Jet Li... ty filmy se nedaj srovnávat.

Jinak v kinech ve Francii už běží novej Jetův film Danny The Dog (Unleashed) a prej to není vůbec zlý. Na místě choreografa Yuen Woo Ping takže já osobně se rozhodně těším.

A Jet by měl už ted snad točit film Legend Of Fighter o zakladateli školy bojových umění Jing Wu (že by nepřímé pokračování Fist Of Legend, i když tady by vlastně hrál svého otce, pokud se pletu tak mě někdo opravte - Pavela třeba..), kde by měl hrát přímo mistra Hwa Yuanjia, choregorafie opět Yuen Woo Ping takže si myslím, že je ještě brzo ho házet do starého železa.

Masta
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Sennin » pát 18. úno, 2005 12:30

Hele, Pucmazi, ti jiní, co se tady "otřeli" o BL jsou prostě jiní a mají jakéž takéž argumenty a protiargumenty, ty nemáš nikdy nic - jen ironii, zesměšňování ap.

Kdo vlastně jsi??? Kdo tě zná??? Jsi vůbec v Japonsku, nebo sedíš někde v ČR se slovníky japonštiny a "skvěle" se bavíš??? Máš nějaké jméno, podle čeho bych tě já třeba mohl konkretizovat???

Po Bruce Lee tu něco zůstalo, není to neznámá osoba. Stal se slavným a známým, zůstal tu jeho odkaz v podobě JKD - to mi nevyvrátíš... At je to jak chce, BL dostal kung-fu do filmů a na západ (do USA) - to už nějaký přínos pro BU je.
Ty nejsi prozatím pro BU žádným přínosem - píšu prozatím, protože možná za 10, 20 let to bude jinak a anonymní osoba jménem Pucmaz bude známým učitelem a propagátorem okinawského Goju-Ryu Karate... ale to pouze, pokud skutečně jsi v Japonsku a skutečně jsi "J.C. verny student senseie Kato Tomoyuki, Kanagawa, Japonsko".

A to, že vyskočím jako na pérku, kdykoliv se otřeš o BL??? Nejde o to, že se otřeš, ale jakým způsobem. Víš, jedním z atributů bojového umění je tolerance...tato vlastnost mi u tebe schází.

P.S. - taky už dále nehodlám reagovat, toť vše ve slovních soubojích "Pucmaz vs. Sennin"
Marek Pszczolka
Jeet Kune Do CZ
Sennin
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » pát 18. úno, 2005 15:05

Sennin píše:Hele, Pucmazi, ti jiní, co se tady "otřeli" o BL jsou prostě jiní a mají jakéž takéž argumenty a protiargumenty, ty nemáš nikdy nic - jen ironii, zesměšňování ap.

Kdo vlastně jsi??? Kdo tě zná??? Jsi vůbec v Japonsku, nebo sedíš někde v ČR se slovníky japonštiny a "skvěle" se bavíš??? Máš nějaké jméno, podle čeho bych tě já třeba mohl konkretizovat???

Po Bruce Lee tu něco zůstalo, není to neznámá osoba. Stal se slavným a známým, zůstal tu jeho odkaz v podobě JKD - to mi nevyvrátíš... At je to jak chce, BL dostal kung-fu do filmů a na západ (do USA) - to už nějaký přínos pro BU je.
Ty nejsi prozatím pro BU žádným přínosem - píšu prozatím, protože možná za 10, 20 let to bude jinak a anonymní osoba jménem Pucmaz bude známým učitelem a propagátorem okinawského Goju-Ryu Karate... ale to pouze, pokud skutečně jsi v Japonsku a skutečně jsi "J.C. verny student senseie Kato Tomoyuki, Kanagawa, Japonsko".

A to, že vyskočím jako na pérku, kdykoliv se otřeš o BL??? Nejde o to, že se otřeš, ale jakým způsobem. Víš, jedním z atributů bojového umění je tolerance...tato vlastnost mi u tebe schází.

P.S. - taky už dále nehodlám reagovat, toť vše ve slovních soubojích "Pucmaz vs. Sennin"

Sennine, já jsem nedávno četl že tě YiWan pozval na čaj a praktické ukázky.Zajímalo by mě jestli jsi tam teda byl jak jsi sliboval a napsal. A pokud ano, ale tomu já nevěřím, jak to teda dopadlo ? Jaký ti dal čaj? :-)
Jendas
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod pucmaz » pát 18. úno, 2005 15:40

.
Naposledy upravil pucmaz dne úte 30. pro, 2014 13:16, celkově upraveno 1
pucmaz
mistr diskutér
mistr diskutér

Re: filmy

Příspěvekod mamushi » pát 18. úno, 2005 16:01

pavela píše:Jet Liho filmy, ačkoliv dodnes obdivuju jeho mistrovství, které je s uměním BL skutečně neporovnatelné, se mi líbily do té doby než natočil první film v USA (Lethal weapon). Od té doby jsou to bohužel sračky plné wire fu a korunované sračkou největší, Zhang Yi mouův HERO, to je ohavnost i jako film i jako kungfufilm. ... :lol:

Hele, vis ze podobny problem potkal uz o 30 let driv i japonskyho fenomenalniho rezisera A.Kurosawu? Psychicky nezvladl spolupraci s americkym producentem a po spolupraci s 20th Century fox na filmu Tora Tora Tora (1970+/-) se nad vysledkem celyho filmu pokusil o sebevrazdu.
Kritici dnes tvrdej, ze se dal poradne dohromady az svym predposlednim filmem "Sny"... Mezitim sice zase zpatky v Japonsku natocil veliky filmy jako Krvavy trun, Kagemushu, Ran - ktery uz ale zdaleka nemaj ten naboj jeho "predamericke" tvorby...
...but your counsciosness is all you, can take to your grave.
mamushi
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

BL

Příspěvekod Klidek » pát 18. úno, 2005 16:08

Sennin píše:Ne Pucmazi, napsal jsi: Jak je mozne, ze si BL bral do huby Buddhovy vyroky a vydaval je za svoje, navic o JKD?

Bruce Lee jednou řekl -"JKD je pouze člun, který vás převeze na druhou stranu řeky. Avšak po přeplutí je zničen, protože je zbytečné nosit ho dál na zádech".

A Marx napsal: Bruce Lee to mozna rekl, ale jen pro to, ze si to nekde precetl; protoze tento vyrok pochazi z Buddhismu...dokonce si myslim, ze je pripisovan i samotnemu Ctihodnemu Siddharthu Gotamovi zvanemu Buddha.

Velice vystizne. Support to Sennin.

Klidek
Klidek
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod Sennin » pát 18. úno, 2005 16:26

Pucmazi, já si Tě přece do "huby" neberu - zeptal jsem se, odpověděl jsi a svět běží dál. Nic víc, nic míň.

S BL jsem Tě nesrovnával záměrně proto, aby byl vidět ten rozdíl (proto jsem napsal raději:"prozatím, protože možná za 10, 20 let to bude jinak a anonymní osoba jménem Pucmaz bude známým učitelem a propagátorem okinawského Goju-Ryu Karate") a proto, že vždy, kdy se objeví jeho jméno, vynoříš se virtuálně z dalekého Japonska, tam narazíš, tam urazíš, tam zironizuješ! Nemělo to vyznít jako srovnání! Mělo to být konstatování.

Proč bych Tě měl srovnávat se sebou??? Každý jsme jinde a každý žijeme v jiné realitě, máme rozdílné názory na BU a na svět vůbec...

...Nevím, co je kuchibushi, protože NEVLASTNÍM HROMADY LITERATURY a pokud někde píšu o reálném použití BU, tak jen a jen z vlastních zkušeností, co jsem si na vlastní kůži vyzkoušel a vím, co mi tedy funguje a co ne, protože ta či ona technika je prakticky nevyužitelná.

A vůbec si nemyslím, že jsem střed světa...jsem jen obyčejnej chlap ve středních letech, který se ZAJÍMÁ o bojové umění i o spoustu dalších věcí, který se za nikoho neschovává a který si žje svým životem, do kterého nikomu nic není. Neoslňuji nikoho svými rádoby chytrými a zasvěcenými příspěvky, plnými odborných nebo cizích výrazů a pokud už používám ironii (jako v minulém příspěvku), tak jen proto, aby si ten druhý NĚCO uvědomil...

P.S. Ty jsi ke mě cítil nějakou zášť??? Já k tobě tedy ne!!!
Marek Pszczolka
Jeet Kune Do CZ
Sennin
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » pát 18. úno, 2005 18:34

on zhruba kazdy kdo mel s panem Cechem tu cest vi ze je nafouknutej jak parni lokomotiva,je to preci on kdo je zakem jedineho originalniho nejucinnejsiho karate(jehoz zaci se ale radsi s nikym nekonfrontuji,samozrejme,proc by to delala/samozrejme proto ze by dostali na hubu/) proti nemuz sou ostatni BU jen frasky(samozrejme krom originalnich stylu kungfu (jako wu ce te zin ju jak nic op prd drb apod..jehoz Mistri po konfrontaci po druhe svetove valce dostali narezano od kazdeho schopneho zapadniho predstavitele vnejsich stylu.. - ale to nebyli samozrejme opravdovi mistri,protoze pochazeli z linie bla bla bla bla a meli spatnou kontrakci svalu v sanchinu ...) z kterych jeho karate vychazi..
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Sennin » pát 18. úno, 2005 18:47

:roll: :roll: :roll:
Já ho teda osobně neznám, vím jen že o sobě napsal: " Jsem tady (JPN) neco malo pres tri roky a karate se tady ucim stejne dlouho. Cvicim denne (krome pondeli) 3-4 hodiny a ve stredu (kdy mam volno z prace) kolem 7-9 hodin, podle chuti (a treba pocasi a tak vubec ). Cvicim vzdy se senseiem (Kato Tomoyuki, 10.dan Okinawaden Goju-ryu karate)...mnohdy treba jen ve dvou. "
Marek Pszczolka
Jeet Kune Do CZ
Sennin
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod patrik » pát 18. úno, 2005 19:04

Sennin píše:Já ho teda osobně neznám, vím jen že o sobě napsal: " Jsem tady (JPN) neco malo pres tri roky a karate se tady ucim stejne dlouho. Cvicim denne (krome pondeli) 3-4 hodiny a ve stredu (kdy mam volno z prace) kolem 7-9 hodin, podle chuti (a treba pocasi a tak vubec ). Cvicim vzdy se senseiem (Kato Tomoyuki, 10.dan Okinawaden Goju-ryu karate)...mnohdy treba jen ve dvou. "

2sennin a co je na tom špatnýho... pucmaz dokáže říct, kde co a jak cvičí a je na to patřičně hrdej... už několikrát si zmínil toleranci, to je sice jedna z částí bojových umění, ale bu se skládá z mnoha dalších věcí... ale o tomhle to tu není, řekl bych

Anonymní píše:on zhruba kazdy kdo mel s panem Cechem tu cest vi ze je nafouknutej jak parni lokomotiva,je to preci on kdo je zakem jedineho originalniho nejucinnejsiho karate(jehoz zaci se ale radsi s nikym nekonfrontuji,samozrejme,proc by to delala/samozrejme proto ze by dostali na hubu/) proti nemuz sou ostatni BU jen frasky(samozrejme krom originalnich stylu kungfu (jako wu ce te zin ju jak nic op prd drb apod..jehoz Mistri po konfrontaci po druhe svetove valce dostali narezano od kazdeho schopneho zapadniho predstavitele vnejsich stylu.. - ale to nebyli samozrejme opravdovi mistri,protoze pochazeli z linie bla bla bla bla a meli spatnou kontrakci svalu v sanchinu ...) z kterych jeho karate vychazi..

2anonymní já s panem Čechem měl do činění jen pár maličkostí (tedy nic než písemná komunikace a pomoc s čímkoliv, jsem potřeboval) a v těch mi přijde v pohodě... hoď něco konkrétnějšího... ať se na pucmaze dozvíme nějakou špínu

koukám platí tohle neznám, neviděl jsem, nezažil - hm, to bude nějaká blbost

o džít kun do (takhle se to čte?) nevím nic, takže psát nebudu, na brúslího mám podobnej názor jako na Terence Hilla a Buda Spencera, takže to nechám bejt, ale s tímhle mě tak trošku serete... sorry došly mi argumenty

Patrik
patrik
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod marvin » pát 18. úno, 2005 19:13

:D
Naposledy upravil marvin dne ned 17. pro, 2006 22:28, celkově upraveno 1
marvin
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod mamushi » pát 18. úno, 2005 19:18

Sennin píše:Kdo vlastně jsi??? Kdo tě zná??? Jsi vůbec v Japonsku, nebo sedíš někde v ČR se slovníky japonštiny a "skvěle" se bavíš??? Máš nějaké jméno, podle čeho bych tě já třeba mohl konkretizovat???

Sennin napsal:
Ne Pucmazi, napsal jsi: Jak je mozne, ze si BL bral do huby Buddhovy vyroky a vydaval je za svoje, navic o JKD?

Velice vystizne. Support to Sennin.

Klidek

Pro Senniny, Klidky a podobny chytraky. Posledniho Anonymniho vyjma, protoze jeho vyblitek mi za komentar nestoji.

Pucmaz zije uz nekolik let v zemi, kde zivotni naklady dosahuji zhruba 4 nasobku nasich, panuje vrazedne zivotni tempo (zhruba 100 sebevrazd denne) a vizova politika pro cizince je vsechno jine, jenom ne "user friendly".

Presto to Pucmaz risknul, do Japanu vyrazil, naucil se jazyk, nasel praci - a zacal cvicit... Zatim dost drsne uspel - coz chapu, ze vsem zavistivcum lezi v zaludku.
Tohle me osobne staci k tomu, abych si ho vazil jako cloveka. Minimalne proto, kolik byl pro svoji cestu ochoten obetovat.
Jeho osobni pohnutky neznam, ale asi prisel na to, ze jinak, nez dlouhym cvicenim u poradneho ucitele se clovek karate nenauci. Nemyslim sportovni karate, ani zcela bezpredmetne "duchovni" tlachani, jak moc pri cviceni BU pomaha/nepomaha Reiki, jaky ma vliv na dane BU nabozenstvi...
Myslim karate jako k dokonalosti privedenou svebytnou formu, jako jeden z moznych zpusobu vyjadreni cloveka, jako skutecne UMENI. To karate, ktere se (narozdil od jeho sportovni verze) da cvicit az do pokrocileho veku a muze se nekomu stat i smyslem zivota. To karate, o kterem si vsichni ctou u Funakoshiho - ale kteremu zatim v CR neni nikdo schopen vdechnout zivot. To neni despekt k nasemu stredu vesmiru, konstatuji prosty fakt - stejne, jako zatim neexistuje Japonka, ktera by zatancila hlavni roli v Labutim jezere na urovni ruske primabaleriny...

Japonci o tomhle procesu studia pouzivaji termin "Mi ni Tsukeru" "身に付ける" - obalit si telo do poznani. - a to bohuzel zatim Pucmaz jinde, nez v Japonsku s japonskym ucitelem absolvovat nemuze.

Pochopitelne uznavam, ze tenhle Pucmazuv postup neni pro kazdeho. 98% bojoveumelecke populace v CR se bude venovat studiu BU doma.
Na tom by konec koncu nebylo vubec nic spatneho, kdyby jednotlivi protagoniste a ucitele byli k sobe a k okoli uprimni - a priznali, ze na ten ten Everest vylezli hodne vysoko, ale porad ne az na vrchol... Bohuzel, ale takovych je zoufale malo.
Zcela pochopitelne tak nasledne vznika mylna predstava, ze vrcholna forma daneho japonskeho BU cvicena u nas je na stejne urovni, jako vrcholna forma cvicena treba v tom Japonsku. To je navic podporovano i nekterymi japonskymi "experty" - kteri se doma nechyti, tak odjizdeji "ucit" do sveta.

Vznika tak cosi, jako "ceske japonske BU" - a adepti, kteri videli toliko "ceske mistry" - ztraceji prehled, co ze by to od toho BU vlastne meli chtit... Nasledne se veskere diskuze a posuzovani smrskavaji na to nejjednodussi - lze-li to pouzit na ulici, po kolika letech cviceni to funguje na sebeobranu, ci kolika lidem dany ucitel v duelu rozmlatil ksicht...

Tohle nejsou jen postrehy nejakeho naivniho Mamusiho, ale s programem "Japonske BU v Japonsku a na Zapade" - problemy formulovatelne jako:

a) Japonsky nacionalismus (zcela neopodstatneny predsudek Japoncu: "Tohle gaijin nikdy nepochopi") a

b) "Zapad mimo misu" (rozumej na nepresnych, mylnych, vylhanych a prekroucenych informacich postavena stale vice realite se vzdalujici predstava, co ze to ta japonska BU vlastne byla/jsou)

- prichazi uz i Japonska vlada a krom japonskych ucitelu BU se temito problemy zaobiraji v Japonsku i kapacity typu Alexe Benneta.

U nas je navic situace horsi o prozatim katastrofalni nedostatek informaci, zapricineny jednak jazykovou barierou, jednak nasi "vyznamnosti" smerem k Japonsku a z ni (ne)plynouciho toku financi na seminare se skutecnou spickou u nas...

O mnohem konec koncu svedci i tahle diskuze a to, ze se tu stale najdou jedinci, kteri o vyse zminovanem ochotnikovi uvazuji jako o cloveku ze sveta BU

A na zaver jeste jeden, ted zcela soukromy postreh a poznamka:
Zajimalo by me, zda-li Sennin byl/je komunista (to prosim necht nechape nijak peorativne, jen me nenapada lepsi popis jim prezentovaneho zpusobu mysleni)- meri-li zkusenost ci znalosti nekoho mirou jeho prinosu delnemu lidu. A nebo neni komunista - a pak jeho hlaska skvele slouzi jako ukazka, jak hluboko nam to ty komunisti vymyli mozky, chce-li posuzovat neci zkusenost mirou jeho prinosu obcanstvu... Zde bych si dovolil upozornit, ze je uplne jedno, jestli Pucmaz bude nekde neco propagovat, ucit, nebo se jen ostatnim posklebovat. Jeho vec. A klidne at si je nadmiru arogantni. Plati ted tolik, ze na to ma svym zpusobem narok - i kdyz me se to treba libit tez nemusi. Po osobnostni strance mozna k zamysleni, ale na tom, ze jeho zkusenost je mezi Evropany dost jedinecna, to nezmeni vubec nic.

Navic, jestli se Pucmaz vrati a zacne neco ucit, tak ho cekaji krusne chvile a klidne si vsadim ve Fortune, ze v Senninove testu neuspeje. Protoze to, co bude cvicit (ucit???), se bude patrne vymykat vsemu, co zatim v CR jako karate existuje. Je-li Sennin uprimny, nebude mu minimalne verit, protoze tohle prece nikdy v CR nevidel. Nebude-li Sennin ( a nebo treba anonymni, parazitujici na tom, ze v CR o japonskych BU zatim ma skutecny prehled nemeritelne nizke procento lidi)uprimny, bude mu hazet klacky pod nohy, az 100x nic umori Pucmusana. A kdyz neumori, tak alespon poradne pribrzdi. Nebyl by konec koncu prvni, koho presne tohle od ceskych 口武士 (Kuchibushi) potkalo...
...but your counsciosness is all you, can take to your grave.
mamushi
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod Gino » pát 18. úno, 2005 20:34

mamushi, patrik: beze slov, napsali jste snad vše, co k tomu šlo říci, souhlasím.

S Pucmazem občas hovořím a nemohu proti němu říci ani ň. Kdykoli jsem potřeboval pomoci, či poradit, pomohl a poradil. A řekl bych, že je to do jisté míry opravdu tím co dělá, u koho to dělá a jak to dělá.

Sennin: až budeš třeba pomáhat v útulku pro postižené, či jinak omezené spoluobyvatele této země (zasvěcení možná ví, proč to zmiňuji), pak mluv o přínosu společnosti.
Tomáš Pekárek
Gino
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Sennin » pát 18. úno, 2005 20:47

Patriku, já fakt proti Pucmazovi nic nemám, poněvadž ho neznám a napsal jsem to, co napsal on sám - proto ty "udivené oči", ale tohle fakt nebylo myšleno ironicky!

Mamushi - Pucmaz mi v žaludku neleží a to, že je v Japonsku mu i docela závidím - ale to neznamená, že má ve všem pravdu a že ho za to bezmezně budu obdivovat! (a komunistou jsem nebyl, nejsem a nebudu :wink: )

Gino: ...jen jedna věta. Čtyři roky jsem dělal ve zdravotnictví, z toho dva roky na LDN - utíral jsem babičkám a dědečkům zadky, dával jsem jim plíny, krmil jsem je a koupal jsem je - protože jejich synové a dcery na ně neměli čas nebo se za ně styděli!
(nepsal jsem o přínosu společnosti jako takové, ale o přínosu BU)
Naposledy upravil Sennin dne pát 18. úno, 2005 21:04, celkově upraveno 1
Marek Pszczolka
Jeet Kune Do CZ
Sennin
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod player » pát 18. úno, 2005 20:48

Pavela: dik za ten filmecek maleho Jeta,ale mrknu na to az budu sedet na pevne lince,pres modem to stahovat zatim nebudu.

Taptak: nevidel,nemohu se vyjadrit a uz vubec nebudu radeji komentovat to co rikal tvuj kamarad,protoze to je dost zcestny nazor,byt sem to z Jetem nevidel.
player
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » pát 18. úno, 2005 21:09

Sennin píše: (a komunistou jsem nebyl, nejsem a nebudu :wink: )

Gino: ...jen jedna věta. Čtyři roky jsem dělal ve zdravotnictví, z toho dva roky na LDN - utíral jsem babičkám a dědečkům zadky, dával jsem jim plíny, krmil jsem je a koupal jsem je - protože jejich synové a dcery na ně neměli čas nebo se za ně styděli!

Ty jsi ale Sennine zázrak - ty jsi byl u policie nebo vojska (kýho šlaka zapoměl jsem a nechce se mi to hledat jakou svojí kariéru jsi si v jiném fóru vypsal), máš průstřely, snad jsi i zabíjel, a když přijde řada na práci v nějakých ústavech - a ejhle - pracoval jsi tam dokonce čtyry roky :-). To jsou ale paradoxy.
Komunista jsi nebyl, ale co takhle pan Miroslav Sládek a jeho Republikáni, mezi tenhle póvl, tyhle týpky bys mě taky seděl!

Kroutíš se jak had, obracíš svůj tón podle toho jaké jsou reakce jiných přispěvatelů na tvoje projevy, teď jsi třeba hodný strejda - počkejme až najdeš sympatizanty, to zase bude otočka (jak od bruce liho)
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod tekara » pát 18. úno, 2005 21:09

4mamushi: tobě není víc než 25, že ne?
tekara
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

PředchozíDalší

Zpět na bojová umění a sporty obecně