Sennin píše:Hele, Pucmazi, ti jiní, co se tady "otřeli" o BL jsou prostě jiní a mají jakéž takéž argumenty a protiargumenty, ty nemáš nikdy nic - jen ironii, zesměšňování ap.
Kdo vlastně jsi??? Kdo tě zná??? Jsi vůbec v Japonsku, nebo sedíš někde v ČR se slovníky japonštiny a "skvěle" se bavíš??? Máš nějaké jméno, podle čeho bych tě já třeba mohl konkretizovat???
Po Bruce Lee tu něco zůstalo, není to neznámá osoba. Stal se slavným a známým, zůstal tu jeho odkaz v podobě JKD - to mi nevyvrátíš... At je to jak chce, BL dostal kung-fu do filmů a na západ (do USA) - to už nějaký přínos pro BU je.
Ty nejsi prozatím pro BU žádným přínosem - píšu prozatím, protože možná za 10, 20 let to bude jinak a anonymní osoba jménem Pucmaz bude známým učitelem a propagátorem okinawského Goju-Ryu Karate... ale to pouze, pokud skutečně jsi v Japonsku a skutečně jsi "J.C. verny student senseie Kato Tomoyuki, Kanagawa, Japonsko".
A to, že vyskočím jako na pérku, kdykoliv se otřeš o BL??? Nejde o to, že se otřeš, ale jakým způsobem. Víš, jedním z atributů bojového umění je tolerance...tato vlastnost mi u tebe schází.
P.S. - taky už dále nehodlám reagovat, toť vše ve slovních soubojích "Pucmaz vs. Sennin"
pavela píše:Jet Liho filmy, ačkoliv dodnes obdivuju jeho mistrovství, které je s uměním BL skutečně neporovnatelné, se mi líbily do té doby než natočil první film v USA (Lethal weapon). Od té doby jsou to bohužel sračky plné wire fu a korunované sračkou největší, Zhang Yi mouův HERO, to je ohavnost i jako film i jako kungfufilm. ...
Sennin píše:Ne Pucmazi, napsal jsi: Jak je mozne, ze si BL bral do huby Buddhovy vyroky a vydaval je za svoje, navic o JKD?
Pokud vím, tak Long,anonymní napsal:
Pro všechny,kteří pořád nic nechápou o JKD.
Bruce Lee jednou řekl -"JKD je pouze člun, který vás převeze na druhou stranu řeky. Avšak po přeplutí je zničen, protože je zbytečné nosit ho dál na zádech".
A Marx napsal: Bruce Lee to mozna rekl, ale jen pro to, ze si to nekde precetl; protoze tento vyrok pochazi z Buddhismu...dokonce si myslim, ze je pripisovan i samotnemu Ctihodnemu Siddharthu Gotamovi zvanemu Buddha.
Takže jsi vycházel jen z toho, co napsal Long a Marx!!!
Z toho vyplývá, že to byl opět tvůj nesmyslný a dětinský útok na iniciály BL!!!
Sennin píše:Já ho teda osobně neznám, vím jen že o sobě napsal: " Jsem tady (JPN) neco malo pres tri roky a karate se tady ucim stejne dlouho. Cvicim denne (krome pondeli) 3-4 hodiny a ve stredu (kdy mam volno z prace) kolem 7-9 hodin, podle chuti (a treba pocasi a tak vubec ). Cvicim vzdy se senseiem (Kato Tomoyuki, 10.dan Okinawaden Goju-ryu karate)...mnohdy treba jen ve dvou. "
Anonymní píše:on zhruba kazdy kdo mel s panem Cechem tu cest vi ze je nafouknutej jak parni lokomotiva,je to preci on kdo je zakem jedineho originalniho nejucinnejsiho karate(jehoz zaci se ale radsi s nikym nekonfrontuji,samozrejme,proc by to delala/samozrejme proto ze by dostali na hubu/) proti nemuz sou ostatni BU jen frasky(samozrejme krom originalnich stylu kungfu (jako wu ce te zin ju jak nic op prd drb apod..jehoz Mistri po konfrontaci po druhe svetove valce dostali narezano od kazdeho schopneho zapadniho predstavitele vnejsich stylu.. - ale to nebyli samozrejme opravdovi mistri,protoze pochazeli z linie bla bla bla bla a meli spatnou kontrakci svalu v sanchinu ...) z kterych jeho karate vychazi..
Sennin píše:Kdo vlastně jsi??? Kdo tě zná??? Jsi vůbec v Japonsku, nebo sedíš někde v ČR se slovníky japonštiny a "skvěle" se bavíš??? Máš nějaké jméno, podle čeho bych tě já třeba mohl konkretizovat???
Sennin napsal:
Ne Pucmazi, napsal jsi: Jak je mozne, ze si BL bral do huby Buddhovy vyroky a vydaval je za svoje, navic o JKD?
Pokud vím, tak Long,anonymní napsal:
Pro všechny,kteří pořád nic nechápou o JKD.
Bruce Lee jednou řekl -"JKD je pouze člun, který vás převeze na druhou stranu řeky. Avšak po přeplutí je zničen, protože je zbytečné nosit ho dál na zádech".
A Marx napsal: Bruce Lee to mozna rekl, ale jen pro to, ze si to nekde precetl; protoze tento vyrok pochazi z Buddhismu...dokonce si myslim, ze je pripisovan i samotnemu Ctihodnemu Siddharthu Gotamovi zvanemu Buddha.
Takže jsi vycházel jen z toho, co napsal Long a Marx!!!
Z toho vyplývá, že to byl opět tvůj nesmyslný a dětinský útok na iniciály BL!!!
Velice vystizne. Support to Sennin.
Klidek
Sennin píše: (a komunistou jsem nebyl, nejsem a nebudu)
Gino: ...jen jedna věta. Čtyři roky jsem dělal ve zdravotnictví, z toho dva roky na LDN - utíral jsem babičkám a dědečkům zadky, dával jsem jim plíny, krmil jsem je a koupal jsem je - protože jejich synové a dcery na ně neměli čas nebo se za ně styděli!
Zpět na bojová umění a sporty obecně
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků