videicka

nespecializované diskuzní fórum, zabývající se problematikou bojových umění a sportů obecně

Příspěvekod Low » pon 08. kvě, 2006 19:03

nebo to leg locks a knee locks to je taky zajmavy, ten partner mu odklepe uplne vsechno co se tvari jako paka
Low
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod marvin » pon 08. kvě, 2006 21:49

marvin
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod iiigor » úte 09. kvě, 2006 8:59

trocha historie http://www.mikemiles.com/video/urquidez ... onlert.mpg
Benny JET Urquidez proti thajcovi.
iiigor
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod Skateordie » úte 09. kvě, 2006 9:14

Tak to je riadny trening 8O
Skateordie
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Low » úte 09. kvě, 2006 13:17

tak tohle je teda ale opravdu sila
Low
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod sulthan » úte 09. kvě, 2006 14:22

ty skoky jsou dobrej jackass, ale to sklo mi pripadalo nejaky divny. Moc snadno se rozbilo a nikdo se o nej neriznul
sulthan
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod marvin » úte 09. kvě, 2006 15:45

ako dal som to sem s tym, ze snad kazdemu kto to uvidi je jasne ze ty ludia nemozu byt v pohode a ani nahodou nebudu psychicky v poriadku. Je to taka extremna ukazka toho kam to vedie ked sa slepa viera kombinuje s b.u. atd. nemam co dodat. A inak to sklo je zjavne sklo. Ten chudacisko co dopadol z toho 4 poschodia a pravdepodobne si minimalne zlomil obe ruky mal na nohe slusnu reznu ranu. ... je to hnoj.
marvin
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Low » úte 09. kvě, 2006 16:41

me to sklo prave pripadalo skutecny.. stacilo aby se blbe obratilo a on na nej dopad.. nebo pochybujes ze kdyz je schopnej skocit z deseti nebo kolika matru ze je pro ne preoblem proskocit sklem ? :) najednu stranu je vazne obdivuju za to odhodlani. ja jednou vysplhal na strom a kdyz jsem slejazl nejak sem se zasek na vetvi asi dva metry nad zemi, z vejsky se to ale zdalo vic. porad sem si rikal mam skocit nebo ne a takhle sem tam spekuloval asi pul hodiny az sem proste musel bez jakyho rozmyslu seskocit, z takovyhle vejsky bych proste dobrovolne skocit nedokazal.
Low
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Ralph » úte 09. kvě, 2006 19:03

Je to vskutku síla. Sklo bylo asi origin. Ta řezná rána tam byla!
Skok z takové výšky je nářez. Jejich nohy musí vypadat vskutku skvěle...
Hlavně klouby :lol: .
Do toho bych nešel :!:
Ralph
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

sulthan

Příspěvekod sulthan » úte 09. kvě, 2006 23:01

jo, pri tom poslednim skoku mel fakt neco na noze, ale nebylo moc videt od ceho to bylo. Riznout se ale clovek muze i o papir.
Pripadalo mi proste jako to cukrovy sklo, co pouzivaji kaskaderi.
Ale, jinak jsou to paradni blazni.
sulthan
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod Panda » stř 10. kvě, 2006 10:37

Jo jo, v jednom dokumentu jsem viděl že i Jackie Chan se parádně pořezal když skákal skrz opravdovou výlohu(v Police Story 3) a ten to má v malíku řek bych, ale jinak proskakování skrz sklo jsem někde slyšel že je na to speciální tehnika že jdeš zády napřed...což jsem u těch psychopatů neviděl...no co se těch skoků z výšky týče nemám co dodat...zajímalo by měl kolik měsíců po takovym skoku nemůžou trénovat....hlavně proto že podobné skoky jsem viděl u parkuristů, ale oni je zakončují PKrollem(parakotoulem) , mají maximální techniku a hned se zvednou a běžej dál a nesoutěží o to kdo se hlůoubějš zapíchne...prostě mám pocit že je to banda v kaskadérskách kouscích poměrně netrénovaných ale všeho schopných lidí...ale to odhodlání má muj obdiv:)
Panda
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Low » stř 10. kvě, 2006 11:13

Panda: no parkouristi sice skacou z vejsek ale o tomhle se jim muze zdat.. kdyby se chtel sbalit do parakotoulu tak si tak maximalne zlomi vaz nebo pater. A ze nemaj techniku proskoku sklem, myslim ze tam nejde o techniku ale o to ze toho jsou schopni..stejne jakov tom skakani nebo ze vydrzej tu bolest jak do nich reze.
Low
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod RBR » stř 10. kvě, 2006 20:25

Low píše:Panda: no parkouristi sice skacou z vejsek ale o tomhle se jim muze zdat.. kdyby se chtel sbalit do parakotoulu tak si tak maximalne zlomi vaz nebo pater.

To Low: Vzduchem chlazení vozebouši nejdříve dopadnou na nohy a potom plynule přechází do parakotoulu, aby odvedli přebytečnou dopadovou energii. Seskok v zimě do zmrzlého oraniště není žádná pohodička, zvlášť když ti do toho foukne vítr. Takže neskáče se přímo do parakotoulu, jen tak na okraj.
Tady ti malajští hlupáci veškerou dopadovou energii utlumili vlastním tělem. Nechci vidět jejich páteř. Hlavně, že je vede borec, který sám pajdá a používá k chůzi hůl. Proč asi?

RBR
RBR
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Low » stř 10. kvě, 2006 20:28

rbr: ale tohle podle mě nejde skočit žádnym způsobem tak aby nebylo vysoký riziko zranění
Low
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod RBR » stř 10. kvě, 2006 20:34

Low píše:rbr: ale tohle podle mě nejde skočit žádnym způsobem tak aby nebylo vysoký riziko zranění

Souhlasím, jsou to blázni. Občas by jim nezaškodilo používat mozek.

RBR
RBR
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Ralph » stř 10. kvě, 2006 21:59

Ničí to celou páteř ( i krční ), kolena, kotníky apod. :roll:
Ralph
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod Ninja » čtv 11. kvě, 2006 20:14

este k tomu na boso. tenisky dobre zmierňa pád. ale na boso to už je teda naozaj sila- sa čudujem že ešte potom mohli chodiť
naše ruky sú dvere neprepúšťajúce nepriateľa a naše nohy kladivo, ktoré ho môže zabiť.
Ninja
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod Panda » čtv 11. kvě, 2006 21:16

Beru že to může být dobré mentální cvičení, ale jak říkám podle mě ti jeden takový skok znemožní trenovat plnohodnotně minimálně na rok, takže, celkem blbost.
Jinak s tím parakotoulem je to přesně tak jak říká RBR, v podstatě jde o to že při dopadu uvolníš kolena místo aby jsi je zatnul a jdeš s pádem do kotoulu...a Lowe, věř mi že parkuristi kteří se specializují na longvaulty skáčou takovéhle výšky(myslím tu první, ta druhá skrz sklo už je magořina, ale 7 metrů je v PK poměrně běžná výška), ale jen jako výsledek několikaletého tréningu tím že postupně skáčou z vyšších a vyšších míst a denně trenují PKroll,stačí se podívat na pár videí davida Bella.
Panda
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Low » čtv 11. kvě, 2006 21:48

tohle se mizda tak na deset metru a podivej se jakou maj energii pri tom dopadu, takhle jim hrozi tak zlomeniny nohou kdyby to chteli hazet do parakotoulu myslim ze to bude nebezpecnejsi.

jim ale vubec nejde o nejaky provedeni, ani skoku ani proskoceni oknem , myslim ze jim jde o to se k tomu prekonat. to je hodne obdivuhodny ale naduhou stranu.. proste silenstvi. kdyz vidim v tom druhym videu jak do nich mlatej.. dokazu si predstavit jaky to je..proste maso

ale jak je to s bojovejma dovednostma.. nejlepsi je jak proskocej tim sklem a pak rovnou skocej do nejakyho toho silenyho ninja postoje :)
Low
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Gowery » pát 12. kvě, 2006 8:50

4Low: ohledně toho parakotoulu, můj otec byl na vojně u paragánů a když jsme se o tom kdysi bavili, tak říkal, že doskok s tehdejšíma padákama co měli ( je to 30 let) byl stejný jako skočit z 10metrů. Takže bych celkem věřil, že parakotoul pomůže. To ovšem neřeší, že takovýto trénink je.....řekněme velmi svérázný...
Gowery
diskutér - nováček
diskutér - nováček

PředchozíDalší

Zpět na bojová umění a sporty obecně