Prave autor se timhle hrdinou nechal inspirovat,kdyz se podivas na oficialni stranku naruta tak to tam najdes

otec píše:fakt nerad
otec píše:
Ty lvi byli snad lev a lvice.. S červenou mašlí byl kluk, se zelenou holka, alespoň tak jsem to chápal já. Jak to, že Mr. Dong Fu si myslí něco jinýho? Na co myslíš, ty čuně![]()
Dong_wu píše:Lev a lvice se nema lisit jenom barvou masle
Ale slysel jsem, ze lev opravdu vypadal jinak nez lvice (pry byl i vetsi), ale v ty tme jsem to nevidel - bohuzel fotit se nesmelo, tak se na to zpetne podivat nemuzu![]()
Kazdopadne, jestli to tak bylo, tak za teply lvice se omlouvam
SiuLouFu píše:
4 otec
Zajimavy zpusob, jak vyuzit nevydarene exhibice pro naslednou propagaci kucharskeho kurzu. Vyborny marketingovy tah! A skvela reklama! Ale obavam se, ze to, co bych chtel videt (tzn. kvalitni BU) v sobotu stejne neuvidim. Take si myslim, ze pripadna lekce ve vareni nebude mit primy vliv na moje Kung-Fu. Ale mozna se pletu ...
pm píše:JRup píše:Chtěl bych se nesměle optat kolika stupňové pivo se doporučuje jako qigong před samotným tréninkem?
konecne nekdo prisel na skutecny vyznam neigong, sakra, tajemstvi je prozrazeno
pavela píše:Hehe, viděli jste "God Of cookery" se Stephenem Chow? To je kungfu
otec píše:FAKT:
P.P.S. Akce vaření tuhle sobotu se povedla, bylo plno, polovina z účastníků byli lidi, co cvičí kung fu. Příští akci připravujeme na 3. února, kapacitní limit 25 osob, cena ca 550,- Kč. Přihlášky a doplňující dotazy ke mě na mobil 602179733.
ooo tak to sorry, myslel jsem, že Nik prošel opět další metamorphosou. Panáka beru, doufám, že mi vyjde čas, prolétnu ČR opravdu pouze letmo cca na týden a už teď mám program nabitý. Myslel jsem, že se stavím aspoň na čaj u Yiwana ale bohužel on letí na celý prosinec sem, takže se přesně mineme. Snad to vyjde, nepočítal jsem s tím, že mě bude chtít potkat tolik lidí a obchodní jednání jsou u mě bohužel na prvním místě, wušu mě neživíotec píše:Hoj Pavle, nevím čím NIK trpí nebo netrpí, ale dong wu a já jsme byli na vaření, NIK ne, myslím, že nejsme jedna osoba. Člověk by si to skoro mohl vzít osobněJe to prostě někdo jinej, shodou okolností ho znám osobně, neboť cvičívá ve stejný BU škole jako já. Ale na Váš souboj s NIKem bych zajel. Až dáte vědět, kde to bude. NIK hlásil, že místo má, pokud jsem to četl pořádně. Zvu Vás oba na panáka .. atd.
Zpět na bojová umění a sporty obecně
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků