NÁSILÍ V BU

nespecializované diskuzní fórum, zabývající se problematikou bojových umění a sportů obecně

Příspěvekod graver » pát 20. říj, 2006 11:47

Toman píše:Jen počkejte plantážníci až se odpo OYE vrátí z prestižní školyObrázek

To zase hned půjde trénovat, jak píše v jiném threadu. Volno má jen od 17:00 do 19:00.
I když nevím, jak to má dooporavdy, protože ten svůj příspěvek psal v 16:44 a to má podle harmonogramu cvičit spodek :lol:
Ani nejlepší sokol ničeho neuloví, když se mu nedovolí vzlétnout...
graver
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Toman » pát 20. říj, 2006 11:55

4graver: No to je pravda ale dokazu si predstavit situaci kdy svědomitě procvičuje spodek a zároveň sedí u počítače :lol:. Já beru jako spodek od pasu dolů...
Fotbalisti předstírají, že jsou zranění. Fajteři předstírají, že nejsou :-)
Toman
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod graver » pát 20. říj, 2006 12:14

No, taky tam psal něco jako "50x a s 3kilovou činkou" - to už je geroj :!:
Tak a teď mi dá OYE přes hubu :cry:
graver
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod diablik » pát 20. říj, 2006 12:15

...tak krasne tu bolo bez toho zmrdika,asi si dam pauzu na tomto fore, dokial neodide do prdele zas :evil:
diablik
mistr diskutér
mistr diskutér

Re: .

Příspěvekod majkx » pát 20. říj, 2006 12:30

luen píše:
OpenYourEyes píše:Vsecko je to otazka toho co je vas cil,jak moc velky ste ,,experience hunter,, ja chodim kazdou sobotu s mistrem na jinou discoteku mlatit se s ruznyma lidma,ne ze bych se mlatil jen tak,nejak je vyprovokuju,pak kdyz se neco stane tak je to sebeobrana a nikdo na me nemuze :)¨krasne se tahkel ziskava sparringova zkusenos proti ruznym typum lidi !Pochopite doopravdy jak se mlati na ulici,kdyz sme byli s mistrem na prazdninach v benatkach ,chodili sme do doku mlatit se s namornikama,to byla taky sranda:)me mlaceni nevadi,vim co si muzu dovolit abych nikomu vazne neublizil a zlomenej nos jeste nikoho nezabil !Tohle je muj pristup,chci porad lepsi ,na prvni misto vzdy stavet sam sebe,musite byt sobec abyste pochopili moju teorii,Bruce Lee rikal,ze je dobre se mlatit s ruznyma typama lidi,bohuzel v dnesni dobe je to trosku o hubu,nikdy nevite kdo na vas vitahne 44 desert eagle ci hur a neprozene vam kulku hlavou,je treba premyslet,obeti se daji najit vsude,hlavne se nebite s fyzicky slabsima,a oúpili ci zfetovanyma,nic vam to neda !Neni to efektivni trenink...

http://www.forumjunkies.co.uk/junkies/i ... /Wink1.gif[/img] Trochu popřemejšlej o sobě a přehodnot to jak se tady prezentuješ! Na tyto stránky chodí i omladina a to co zde píšeš je přesně to co nepotřebujou ... takovejch rádoby hrdinů mají dost z TV...

4 luen, výborně, jsem rád, že to nenapadlo jen mě, ikdyž mi to došlo až večer na noční, dneska jsem chtěl něco podobného napsat.

4 Oye, v ČR se tvému jednání říká souběh trestných činů, výtržnictví, násilí proti skupině obyvatel, rvačky a ublížení na zdraví. Jinak pro slušné lidi jsou lidi jako ty s podobným asociálním chováním považováni za bahno společnosti.
majkx
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod graver » pát 20. říj, 2006 12:37

No, tak asi nemá smysl to tu kolem OYE rozjíždět znovu - vše bylo řečeno už v prvním kole. A dávat si kvůli němu pauzu na fóru? Kde jinde byste se tak skvěle pobavili?
Ostatně když mu ty blafy žerete, tak se nedivte, že jste nas*aní :wink:
Chodí se svým mistrem vytloukat diskotéky - uááááááá :roll:
graver
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod majkx » pát 20. říj, 2006 12:46

graver píše:No, tak asi nemá smysl to tu kolem OYE rozjíždět znovu - vše bylo řečeno už v prvním kole. A dávat si kvůli němu pauzu na fóru? Kde jinde byste se tak skvěle pobavili?
Ostatně když mu ty blafy žerete, tak se nedivte, že jste nas*aní :wink:
Chodí se svým mistrem vytloukat diskotéky - uááááááá :roll:

4graver, nejsem na.raný, já jsem právě ten, který se výborně baví :lol: . Ten můj dovětek k Oye, je právě kvůli tomu, že si to může přečíst i ta omladina.
majkx
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod marvin » pát 20. říj, 2006 12:57

toto je perla ';)
kdyz sme byli s mistrem na prazdninach v benatkach ,chodili sme do doku mlatit se s namornikama,to byla taky sranda:)

ja sa smejem hlasno :D :D :D :D
marvin
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod graver » pát 20. říj, 2006 13:02

Je fakt, že za určitých okolností by ty kecy o vytloukání diskoték jako tréninkové metodě mohl nějaký juhan vzít vážně. Ono to ostatně není nijak neobvyklý - na diskotéky si chodí masírovat ego různí opékači netopýrů, bez ohledu na to, jestli dělají nějaké BU nebo ne. Reagoval jsem totiž na to, jak tvrdí, že tam chodí se svým mistrem. Ono totiž k mistrovství patří něco víc, než dokonale zvládnutá tehnika...
Ale kdyby nám tu OYE nechal nějaký kontakt na toho mistra, třeba bychom s ním mohli tu metodiku probrat.
graver
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Clodman » pát 20. říj, 2006 14:29

OpenYourEyes píše:Vsecko je to otazka toho co je vas cil,jak moc velky ste ,,experience hunter,, ja chodim kazdou sobotu s mistrem na jinou discoteku mlatit se s ruznyma lidma,ne ze bych se mlatil jen tak,nejak je vyprovokuju,pak kdyz se neco stane tak je to sebeobrana a nikdo na me nemuze :)¨krasne se tahkel ziskava sparringova zkusenos proti ruznym typum lidi !Pochopite doopravdy jak se mlati na ulici,kdyz sme byli s mistrem na prazdninach v benatkach ,chodili sme do doku mlatit se s namornikama,to byla taky sranda:)me mlaceni nevadi,vim co si muzu dovolit abych nikomu vazne neublizil a zlomenej nos jeste nikoho nezabil !Tohle je muj pristup,chci porad lepsi ,na prvni misto vzdy stavet sam sebe,musite byt sobec abyste pochopili moju teorii,Bruce Lee rikal,ze je dobre se mlatit s ruznyma typama lidi,bohuzel v dnesni dobe je to trosku o hubu,nikdy nevite kdo na vas vitahne 44 desert eagle ci hur a neprozene vam kulku hlavou,je treba premyslet,obeti se daji najit vsude,hlavne se nebite s fyzicky slabsima,a oúpili ci zfetovanyma,nic vam to neda !Neni to efektivni trenink...

ty blbecku ty uz se di zahrabat, nebo za tebou prijedu ja muzete my s mistrem predvyst ty vase bojovy schopnosti, nikdo ti to tady nezere tak se seber a vypadni zpatky na to forum o kulturistice, nene pockej tam te prece vyfakovali....tak tahni zas jinam :twisted:
Clodman
Clodman
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Lada » sob 21. říj, 2006 0:21

Koukám tak OYE to tu zas pobavil :lol: on je z té televize úplně hotovej :lol: prej dserta či hůře 8O :lol: :lol: :lol: je vidět že se kouká opravdu jen na filmy a s realitou nemá nic společného........

doufám že si tohle nepřečtě nejaký mladý blbec a nebude napodobovat výmysly OYE.....

takhle se chovat někdo od nás tak by už ze strachu na další trénink nedošel a kdyby jo tak by už zrovna lehce neodešel......
Lada
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Lada » sob 21. říj, 2006 1:12

Senior píše:Lado, co teda z Tebe vychovávají a co děláš na tréninku, když tedy zřejmě se Ti protiví mlátit lidi a házet s nimi o zem?

Bavit se o oprávněnosti použití násilí v BU mi tak trochu připadá jako bavit se o nahotě při sexu....dá se šukat i v zimníku, ale nějak to není ono :wink:
Senior.

Na tréninku se učím novým dovednostem, získávám nové zkušenosti. Učím se bojovat, ale rozhodně ne se chovat násilnicky! , používat násilí, vlastně používat nově nabyté zkušeosti k násilí,....to se mi opravdu příčí i mé povaze. Právě spíše naopak!
Nechápu proč by to že nehodlám nikoho bezdůvodně mlátit, nutit k něčemu atd... pouze se učím jak se v těcho situacíh když mě někdo napadne úspěšně bránit, vyvarovat se a vyhýbat se konfliktům.....PROČ TOHLE ZE MĚ DĚLÁ NÁSILNÍKA :?: proč mě to má stavět na rovinu individuým co rádi někomu ubližují, chovají se agresině, znepříjemňují život normálním lidem :?:

Na tréninku to není žádné násilí! to "mlácení" je prostě jen nácvik bez něj to nejde, to že se padá a hází je další součást, jak jinak by se to asi dalo cvičit? to jsme tu všichni násilníci? a přečtením knížky se to asi nenaučíme.....
Pravda je že v tréninku to jde občas dost na tvrdo, ale na ulici se s tebou nikdo mazlit nebude a i když dochází občas ke zraněním každý je tam ze své vůle, chce se něco naučit, přijímá určitá rizika jako v každém jiném sportu i když se jich snažíme vyvarovat. Nikdo z nás nemá zájem abychom se tam "zabili" či si něco udělali, co z toho? Všchni jsme tam kamarádi vždy si podáme ruce před i po, pokecáme zajdem na pivko co to je za násilí :roll:

Když hraješ airsoft, paintball děláš co? učíš se zabíjet lidi? dost to bolí když kuličkou dostaneš.....je to průprava k tomu abs uměl bojovat se zbraní, maskoví, taktika, atd... sice je to hra ale taky to zabolí takže to jsou vlastně také násilnící a používají při své zálibě násilí? a co hůř učí se vojenskou taktitu, střelbu se zbraní pouze tedy kategorie D ale přesto vždyť oni se vlastně učí zabíjet lidi 8O trocha na hlavu ne? (samo jsou bohužel takový co to využívají ke svým cílům :? ostatně jako v BU ) ale toho se nelze nikdy vyvarovat :(

Násilí je každý čin, jehož následkem je, že obět dělá něco, co nechce dělat, a který v ní vyvolává strach. Násilí nemusí obsahovat fyzický kontakt s obětí, protože zastrašující chování, slovní vyhrožování a psychické týrání má stejné následky.
Nejsem si vědom že bychom na tréninku někdo dělal něco co nechce, vždy může odejít, každý tam je z vlastní vůle........

Rozhodně se za nějakého násilníka nepovažuji! z každého konfliktu mám akorád zkažený den, večer. Nikoho neprovokuji, nikoho nenapadám chci mít svůj klid a užívat si život dle svého. Když mě někdo napadne či mé blízké tak musí sám nést veškeré důsledky svého jednání, ale to že se budu bránit či mé blízké, potažmo někoho jiného ze mě nedělá žádného násilníka :!: .. a i když útočníkovi ublížím, potažmo třeba zabiji pořád se nebudu žádný násilník. A hlavně: Furt je lepší když tě dva vedou než čtyři nesou...
Lada
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Lada » sob 21. říj, 2006 1:37

Clodman píše:sohlasim v tomhle s ladou...takhle nak to dneska funguje....ale promin musim si rypnout..chce to krome BU se taky trosku venovat pravopisu...prispevky pak pusobi verohodneji...nemyslim to ted zlomyslne :)

©ak si rýpni, pravopis není zrovna mým koníčkem :oops: jsem rád že jsem se ho zbavil na střední a na vš. podobné blbé předměty nemám :D

každopádně se mu věnovat moc nehodlám a jestli příspěvky pak působí věrohodněji...to nevím. Nejspíše ano ale, kdo chce si podmět a věcnou informaci z toho vezme..kdo ne tak to přejde a bude třeba rýpat :).....

ono taky člověk po pár pivkách apd. nad tím moc nepřemýšlí a písmenka na klávesnici záhadně utíkají 8O :D :lol:

btw: lidský mozek při čtení, nečte a neskládá písmenka jedno po druhém ale čte celé slovo. Důležité je aby byly správně první a poslední písmenka slova, pak už si mozek dosadí celé slovo když ho zná.....je jedno jak jsou zpřeházená písmenka ve slově či jaká jsou tam i/y....na tom vůbec nezáleží :wink:
Lada
mistr diskutér
mistr diskutér

Re: NÁSILÍ V BU

Příspěvekod Clodman » sob 21. říj, 2006 7:30

NIK píše:Tak opět je zde znuděný Vládík.Zdravim všechny.Nejsem moc velký lidumil,ale rád bych zde řešil toto dosti křehké téma-a tudíž-"násilí a propagace násilí v BU",morálka jako taková,etiketa atd.Co si kdo myslí o současných sportovních a jiných odvětvích které více či méně podporují násilí-různé zápasy pro pobavení publika (nemyslím tím třeba klasický box,MT atd-sám jeden klub navštěvuji ,ale zejména různé plnokontaktní zápasy téměř bez pravidel a bez ochraných pomůcek které sou organizovány třeba i nelegálně)při kterých mnoho aktérů končí v nemocnicích či v márnicích nebo mají možnost míti dočasné či trvalé následky atd...A hlavně by mne zajímalo toto-je tato záležitost trend současné doby nebo to tak bylo vždy?Je pojem"anulování agrese pomocí Bu"-jenž mnohokrát vyslovil zejména např Sifu Lam Chun Sing a jiní pouhou frází?Zkrátka by mne zajímali Vaše názory :wink:

Dík

jj to je pravda taky sem to nekde cet ze mozek cte jen prvni a posledni pismeno....normalne stranka textu plna bludu a dalo se to bez problemu cist..zazrak :)

VR
Clodman
Clodman
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Frank » sob 21. říj, 2006 11:57

Lada: a máš na mysli BU jako všeobecně i s BS?
Frank
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Lada » sob 21. říj, 2006 17:10

jj
Lada
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Lada » sob 21. říj, 2006 17:11

..
Naposledy upravil Lada dne sob 21. říj, 2006 17:39, celkově upraveno 1
Lada