pucmaz
Setkal jsem se mnoha Japonci,vypil s nimi dost saké i piva,ale nebudu psát,že můj šéf je idiot a ostatní jsou super,když to prostě tak necítím.Co se týče toho "vymytého národa",tak za ta slova se OMLOUVÁM

Když vidíte všechny ty šéfy jak se pinoží před vyššími bossy - třeba jen senioritou vyššími - nemůžete si jich prostě vážit - TEN prostor tu NENÍ

Jak pucmaz ví,japka se rádi učí a zdokonalují,proto máme možnost jezdit do dalších jap. firem a srovnávat - výsledek je stejný.
Není se tedy čemu divit,že člověk přijde k názoru,že už kdysi dávno,musela skupina velice chytrých osob tento národ, opět sorry za ten výraz - "vymýt" tzn. podmínit ho tak,aby se dal dokonale a efektivně ovládat.Toť pslední můj příspěvek k tomuto tématu,protože sem skutečně podobné věci nepatří.
Ohledně JBU : nikde jsem tu pucmazi nenapsal,že nestojí za nic,že s nimi mám nějaké špatné zkušenosti apod. hovadiny ze kterých jsi mě tady nařknul

Psal jsem,že jsem v nich nenašel "realitu",kterou jsem hledal.Ty a tobě podobní jste v nich našli to co jste hledali,tak buďte rádi a nedělejte ze sebe chudinky do kterých se podle vás někdo strefuje nebo naváží

Největší legrace je,že kdybyste daný národ poznali stejným způsobem (ze stejného úhlu) jako já a stovky dalších u nás,nemohli by jste na ně mít jiný názor.Možná by jste ho nevyjádřili tak jadrně,neohleduplě a možná až radikálně jako já,ale v zásadě by byl stejný,pokud ovšem máte aspoň trochu důstojnosti a netrpíte stádností a masochismem

Všem přispěvatelům se omlouvám za dlouhý příspěvek,který s BU uměními nesouvisí,ale nešlo to jinak