player píše:Jak to tak tady ctu, tak asi ze zvedavosti navstivim nas boxersky oddil, mohla by to byt zajimava zkusenost.
Pokud má ten boxerský oddíl slušnou úroveň, tak určitě. Kdysi jsem mimo jiné dělal pouhé cca 2 roky Karate a když jsem s tím končil, měl jsem podle subjektivních pocitů ostatních cvičenců (testováno údery na břicho

) nejsilnější úder z celého oddílu. Bylo to hlavně tím, že jsem se svýma cca 93 kg byl v oddíle nejtěžší. Myslel jsem si tehdy, stejně jako si to myslí i dnes každý zapálený cvičenec Karate či Kung Fu, že ohledně techniky úderu rukou už nic lepšího neexistuje. Ale byl to omyl... Ještě než jsem začal koketovat s Muay Thai, ukazoval mi jeden klasickej boxer, jak každej úder rukou mimo rotace trupu, ramena a paže ještě pěkně "odpálit" od nohou a dotočit patama. A opravdu - když jsem se to naučil, mé údery byly ještě silnější. Bylo to pro mě takové malé poučení, že mnohdy hledáme v nedávno k nám importovaných asijských BU něco, co nám již hodně let leží v evropském provedení přímo před nosem...