kwaicheng píše:luen píše:Kdyz jsem byl malej tak jsem chtel byt: ... prezident ... a neco se mi i splnilo
Takže Václav Klaus je jenom pseudonym??![]()
![]()
adkins píše:Co prosím víte o cizinecke(Francouzké) legii?Prosím nepište tu takové ty věci jako-Ty jsi na hlavu že? a podobně ale jen to co o tom vite,prosím.
tbjohnson píše:Stale me ale laka nejaka zahranicni mise. Treba afghanistan , Irak.
Me osobne tam laka to ze pro ostatni budu neco vic ( muj osobni pohled, vim ze ostatni na vojacich nic nevidi, ani jim nepripadaji jako nekdo navysi, spise naopak), kdyz clovek padne, tak je z nej "hrdina" a taky poznavani noveho sveta, nove kultury a predevsim ten ADRENALIN.Penize me rozhodne nelakaji. Vim, ze si reknete - to je ale debil. No ale ja vam tu nejak vylicil sve pocity.
Toman píše:Základní vojenská služba se zrušila, branná povinnost zůstává ... geniální myšlenka. V případě mobilizace se půlka branců postřílí mezi sebou během několika hodin.
RBR píše:tbjohnson píše:PS: Pochybuji, po tom co si tu napsal, že by tě někdo přijal k ke speciálním jednotkám armády, kteří v afganu chodili do ostrých akcí. Navíc mě pobavilo, že extrémní fyzička je pro tebe problém.
tbjohnson píše:Nevim, ale pro me je docela problem ubehnout nekolik desitek kilometru v kuse s X desitkami kilo na zadech. Ja na tohle hold nejsem.
Mozna jsem to i spatne napsal, ale extremni fyzickou kondici jsem to i myslel po zdravotni strance. Ja s mou obcasnou bolesti bych asi nemel sanci
RBR píše: Přečti si knihu od R. Horsfalla Platili mě za smrt. Autobiografie bývalého člena SAS.
RBR
El_Commandante píše:Za Francii bych se navykakal ani na zem. Vzpomeňte si, jak Česku v roce 1938 pomohli. To stojí také za uvážení, když jim někdo chce dělat poskoka.
luen píše: ... Ale realita je dost vzdalena nasim snum a predstavam.
cohen píše:luen píše: ... Ale realita je dost vzdalena nasim snum a predstavam.
veru...
http://www.sme.sk/c/5324829/taliban-zab ... onara.html
http://www.pluska.sk/slovensko/regiony/ ... mesku.html
Zpět na bojová umění a sporty obecně
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků