Gino píše:... co bys s tema zenskejma delal prosim te
Já bych toho věděl ......mám to sem naturalisticky napsat

Gino píše:Qilin - hele, tak jestli jako budes jenom podavat vodu a tak, toz ja bych se mozna aj nechal premluvit a delal ti spolecnost![]()
RUNAR píše:Potom si ale nestěžuj už jsem to domluvil na tento víkend
Qilin píše:coece nevim nevim... kdybys rekl, vezmu si lapy a neco te naucim, to by byla jina!![]()
Panda píše:Tomane, pojď, Runnarovi se tak rapidně zvedne počet titulů mistrů republiky kterými se bude moci jeho setkání chlubit
Toman píše:Hele URNAre už si taky zmínil že je pak povinná účast v sauně s bazénkem přímo na místě. Já jen aby dámy věděly že lezou do jámy lvové.
RUNAR píše:A sauna už vůbec nepřichází v úvahu musel bych tam lítat s prostěradlama a zakrývat dámské prsy a stehýnka aby jsem se nepohoršil
Toman píše:RUNAR píše:A sauna už vůbec nepřichází v úvahu musel bych tam lítat s prostěradlama a zakrývat dámské prsy a stehýnka aby jsem se nepohoršil
Myslím že to nehrozí. Ty báby posledně nám způsobily takový traumata že nic horšího už přijít nemůže.
Gino píše:Qilin píše:coece nevim nevim... kdybys rekl, vezmu si lapy a neco te naucim, to by byla jina!![]()
Safra, clovek chce bej milej a takhle to dopadne
A tak jo, teda.... vezmu si lapy a neco te naucim![]()
![]()
To jsem to dopracoval, zenske uz mi museji sami radit jak na ne
RUNAR píše:Qilin:
®e ten feromonvý háječek nebo hajáček není vtipný to vůbec neva moje vtipy taky prej nejsou vtipný vždy se jim směju jenim já![]()
No a v červnu si to klidně můžem zopáknout, domlouval jsem se s Xiexie na tuhle neděli a uvidíme jestli jí to vyjde, ale každopádně by si měla cvičit s náma zaručujeme totiž bezpečnost pro dámy pro pány nikoliv
Toman píše:Hele URNAre už si taky zmínil že je pak povinná účast v sauně s bazénkem přímo na místě. Já jen aby dámy věděly že lezou do jámy lvové.
Zpět na bojová umění a sporty obecně
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků