No víš co, jsem v práci, nudim se a nechce se mi pracovatluen píše:Ty chlíváku

No víš co, jsem v práci, nudim se a nechce se mi pracovatluen píše:Ty chlíváku
khooca píše:No víš co, jsem v práci, nudim se a nechce se mi pracovatluen píše:Ty chlíváku
Ale jo máme, ovšem moje pozvání ZanyK bylo čistě "profesní"luen píše:V bance nemáte samičky? Se s Runarem dohodněte a udělejte konkurz na nejpřítulnější bankovní úřednici
To si vyřídíme večerluen píše:Jejda, já jsem tě prásknul, že jsi také bankéř, co?![]()
![]()
BizonCZ píše:ZanyK píše:Jak psal BizonCZ, ze je pro zenu lepsi se nijak nebranit atd., i kdyz mi tohle bude nekdo rikat dokola jako pravidlo, ja ho stejne neposlechnu, jsem typ, ktery se nevzdava bez boje a pokud by na me mel sahnout nekdo cizi rozhodne se jen tak nevzdam, budu se mlatit hlava nehlava tak jako tak, proste uz jsem takova, obzvlast ve vecech, pri kterych by mi slo nedejboze o zivot.
Ježíš. To jsi mě špatně pochopila. Nikde jsem nenapsal, že se žena nemá bránit a nedej bože, že je to lepší. Jde o o každou jednotlivou situaci.
Jen jsem chtěl naznačit, že boj není vždy to nejlepší řešení v sebeobraně a že dle mě je mnohem důležitější prevence = nedostat se do situace, kde jsem vhodná oběť a pokud ano, tak aby o mě vědělo, co nejvíce lidí a pomoc přišla, co nejdříve.
khooca píše:ovšem moje pozvání ZanyK bylo čistě "profesní"
khooca píše:Ale jo máme, ovšem moje pozvání ZanyK bylo čistě "profesní"luen píše:V bance nemáte samičky? Se s Runarem dohodněte a udělejte konkurz na nejpřítulnější bankovní úřednici
khooca píše:To si vyřídíme večerluen píše:Jejda, já jsem tě prásknul, že jsi také bankéř, co?![]()
![]()
luen píše:Aha, rozvracet mi školu samičkama, jo???? Už takhle se nesoustředíte, když vleyou do oken sousedky ve spodním prádle ...
Už mám, se nebojluen píše:Tak na to se těším, hlavně si konečně vytvaruj chrániče na zuby ať nemusíš na stomatologickou kliniku![]()
Jo, tak to chápu. Ani nevim proč, ale vzpomněl jsem si na Mládka "Brno je zlatá loď, za děvčaty z Brna choď. Hm jsou pekné, hmm a mladá"ZanyK píše:Tve pozvani bohuzel prijmout nemuzu neb 260km kvuli tomu se mi jezdit nechce
Tobě se to machruje, když pracuješ a nenudíš se!ukropcany píše:ehm... chlapci kroťte sa, váš testosterón mi vyteká z reprákov...![]()
![]()
Na prezentáciu sexuálnej abstinencie sú tu iní jedinci, vy tým snáď netrpíte...![]()
khooca píše:Jo, tak to chápu. Ani nevim proč, ale vzpomněl jsem si na Mládka "Brno je zlatá loď, za děvčaty z Brna choď. Hm jsou pekné, hmm a mladá"ZanyK píše:Tve pozvani bohuzel prijmout nemuzu neb 260km kvuli tomu se mi jezdit nechce
hellas píše:Jen si hezky zústaňte u vašich roštěnek, naši kocóři só jen pro betálný borce z Brna, žádný cajzly![]()
![]()
ukropcany píše:Odkedy sa takto vypráva v ČECHÁCH?
Vidiš Ukro. Tohle tě ring naučit prostě nemůže, jen ulice. Pěkne pod pásluen píše:ukropcany píše:Odkedy sa takto vypráva v ČECHÁCH?
Taky máte Záhoráky![]()
ukropcany píše:A prečo myslíš, že mám bydlisko "Blava, nééééé"?
khooca píše:Jo, tak to chápu. Ani nevim proč, ale vzpomněl jsem si na Mládka "Brno je zlatá loď, za děvčaty z Brna choď. Hm jsou pekné, hmm a mladá"ZanyK píše:Tve pozvani bohuzel prijmout nemuzu neb 260km kvuli tomu se mi jezdit nechce
ZanyK píše:Uz to resit nebudu, uz jsem dokonce nasla par klubu, kam bych tady v Brne mohla chodit, a zacnu co nejdriv.
Jeste jak je dulezita kondicka, fyzicka pro zacatek?
farmer píše:ZanyK píše:Uz to resit nebudu, uz jsem dokonce nasla par klubu, kam bych tady v Brne mohla chodit, a zacnu co nejdriv.
Jeste jak je dulezita kondicka, fyzicka pro zacatek?
Tak samozřejmě doporučím www.muaythaibrno.cz Jsou tam tréningy i zvlášť pro ženy, ale zrovna v pondělí cvičily 2 holky s náma kluci. U tebe si nemyslím, že by bylo potřeba se omezovat na ženské tréningy, navíc jsou méně často, nevybereš si tak dobře čas.
Co se týče té fyzičky - hodně často se tady začátečníci ptají, tak nevím, jestli si myslí, že musí přijít na tréning napůl připraveni?
Neboj, jak budeš dávat, tak budeš dávat a časem se to zlepšuje. Držím palce do odhodlání, s thaiboxem podle mě jako ženská nezvolíš špatně! ( A třeba se tam někdy okopeme
)
ZanyK píše:Super, uvidim, jak to bude pokracovat, planuju zacit chodit nekdy od leta spis az od polovicky cervence, momentalne nestiham a musim si vsechno poradne usporadat a naplanovat, abych mohla chodit alespon 2x v tydnu pozdeji mozna vickrat. Diky za popis, docela se tesim.
Zpět na bojová umění a sporty obecně
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků