Jeet kune do

nespecializované diskuzní fórum, zabývající se problematikou bojových umění a sportů obecně

Příspěvekod Sennin » pát 18. úno, 2005 21:27

Anonymní píše:
Sennin píše: (a komunistou jsem nebyl, nejsem a nebudu :wink: )

Gino: ...jen jedna věta. Čtyři roky jsem dělal ve zdravotnictví, z toho dva roky na LDN - utíral jsem babičkám a dědečkům zadky, dával jsem jim plíny, krmil jsem je a koupal jsem je - protože jejich synové a dcery na ně neměli čas nebo se za ně styděli!

Ty jsi ale Sennine zázrak - ty jsi byl u policie nebo vojska (kýho šlaka zapoměl jsem a nechce se mi to hledat jakou svojí kariéru jsi si v jiném fóru vypsal), máš průstřely, snad jsi i zabíjel, a když přijde řada na práci v nějakých ústavech - a ejhle - pracoval jsi tam dokonce čtyry roky :-). To jsou ale paradoxy.
Komunista jsi nebyl, ale co takhle pan Miroslav Sládek a jeho Republikáni, mezi tenhle póvl, tyhle týpky bys mě taky seděl!

Kroutíš se jak had, obracíš svůj tón podle toho jaké jsou reakce jiných přispěvatelů na tvoje projevy, teď jsi třeba hodný strejda - počkejme až najdeš sympatizanty, to zase bude otočka (jak od bruce liho)

Nevím, co je na tom zázračného, že jsem byl 2 roky na ZVS??? Nikoho jsem nezabíjel a nikde jsem to netvrdil!!! A pokud tě to zajímá, tak jsem pracovně činný od roku 1986 - a za těch 19 let jsem holt pár zaměstnání vystřídal...je to něco špatného :?: ...nebo snad paradoxního :?: Nemám tu snad vylepit můj celý životopis :?:

No, tak snad už mě necháš na pokoji, ne???
Marek Pszczolka
Jeet Kune Do CZ
http://www.jeetkunedo.cz/
Sennin
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod pavela » sob 19. úno, 2005 1:59

TAPTAK píše:player - videl jsi Fists of Fury pretoceny s Jet Li?<br>Kamarad to komentoval slovy - 'takhle to mohlo vypadat v podani BL, kdyby byl neco umel'.
Fist of legend je skutečně skvělej film. JInak tenhle příběh byl natočenej snad stokrát, je to jak kus pekingský opery(v ňákym filmu Stephena Chowa jsem dokonce na to viděl ukrutnou parodii) Já sám mám doma 3 seriály Jingwu Men a Chen Zhen(陈真, mimochodem jméno bych přeložil cca Honza Pravda :lol: ) a v televizi jsem viděl ještě 2 dokonce jeden Chen Zhen Hou Chuang 陈真后传,kde hraje Chen Zhena ten samej herec, kterej ho hrál ve starym HK seriálu ale po 20 letech ale ten už je dost nudnej. Jinak Chen Zhen, kterýho hraje BL a Jet Li nebyl synem Huo Yuanjia ale nejdřív jeho nepřítelem(podle prvního seriálu protože Huo v souboji zabil jeho mistra) později jeho žákem. Tyhle příběhy jsou legenda a proto je to vždy podaný jinak, v záznamech o Mi Zong Quan迷宗拳 jsem kupodiviu nenašel zmínku ani o Huovi ani o Chen Zhenovi, takže nevím, jestli opravdu Mi Zhong je vynález Hua. každopádně dnešní Jingwu asociace Mizong pokud vím necvičí. Playere. snažil jsem se toho malýho Jeta zkomprimovat co to šlo ale je to pořád 17mega.
pavela
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod pucmaz » sob 19. úno, 2005 6:23

.
Naposledy upravil pucmaz dne úte 30. pro, 2014 13:16, celkově upraveno 1
pucmaz
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » sob 19. úno, 2005 8:42

Ty jsi ale Sennine zázrak - ty jsi byl u policie nebo vojska (kýho šlaka zapoměl jsem a nechce se mi to hledat jakou svojí kariéru jsi si v jiném fóru vypsal), máš průstřely, snad jsi i zabíjel, a když přijde řada na práci v nějakých ústavech - a ejhle - pracoval jsi tam dokonce čtyry roky :-). To jsou ale paradoxy.
Komunista jsi nebyl, ale co takhle pan Miroslav Sládek a jeho Republikáni, mezi tenhle póvl, tyhle týpky bys mě taky seděl!

Kroutíš se jak had, obracíš svůj tón podle toho jaké jsou reakce jiných přispěvatelů na tvoje projevy, teď jsi třeba hodný strejda - počkejme až najdeš sympatizanty, to zase bude otočka (jak od bruce liho)

Nevím, co je na tom zázračného, že jsem byl 2 roky na ZVS??? Nikoho jsem nezabíjel a nikde jsem to netvrdil!!! A pokud tě to zajímá, tak jsem pracovně činný od roku 1986 - a za těch 19 let jsem holt pár zaměstnání vystřídal...je to něco špatného :?: ...nebo snad paradoxního :?: Nemám tu snad vylepit můj celý životopis :?:

No, tak snad už mě necháš na pokoji, ne???

Ale ale Sennine, ty najednou nechceš mluvit!?! Hele mě zaujali ty Republikani a pan Sládek, jak to tedy je ? Ono by nám to o tobě mohlo hodne vypovědět pokud bys s nimi měl něco společného teď nebo v minulosti. Pak by ti i ledaskdo lépe porozuměl, lépe řečeno by věděl že je to zbytečné a neztrácel by tím čas.
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod pavela » sob 19. úno, 2005 9:29

Chlapi, kurva, netahejte sem politiku(mě nevadí, že si vstůpil ale žes vystůpil...) Dyť to je trapný. Podívejte se na číňany, je jim politika u prdele(je jim jedno jestli je někdo komanč nebo národovec, staraji se radši o kšeft) a proto jsou tak daleko před náma. Bavte se radši o BU. Jestli někdo volil Sládka, Grebeníčka, Klause nebo Grosse, jestli je Sennin komunista nebo republikán, nebo socan,nebo ., kdo je pro vás přijatelnej nemá s BU fakt nic společnýho, děte s tim do prdele.
pavela
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Senior » sob 19. úno, 2005 10:56

Pavelo

ve stínu toho co se na tomto fóru děje teď se Ti musím dodatečně omluvit za to že se mi nelíbilo to "honění brka" :) , protože to byl prd proti tomu co se tu strhlo později.
Plně se podepisuju za Tvůj poslední příspěvek a říkám všem těm kterých se to týká i já - běžte s politikou do řiti! :x

Zdraví Vás Senior
Senior
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod marvin » sob 19. úno, 2005 11:16

:D
Naposledy upravil marvin dne ned 17. pro, 2006 22:28, celkově upraveno 1
marvin
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod pm » sob 19. úno, 2005 13:07

pro pucmaze: nenech se ani v nejmensim znechutit..
pm
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » sob 19. úno, 2005 13:18

No, politika je důležitá právě ve chvíli, kdy začne ten kšeft komplikovat. Ale jinak souhlas.
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Pro pucmaze

Příspěvekod mamushi » sob 19. úno, 2005 14:14

pm píše:pro pucmaze: nenech se ani v nejmensim znechutit..

Taky myslim. Dovedu si asi predstavit, jak na tom jsi s casem, ale pokud bys dal dohromady clanecek na nejaky prakticky tema, tak to sem dej urcite... Jsi u zdroje - a podelis-li se se o jakykoliv prakticky zkusenosti, bude to mit smysl.

Cast zdejsich citatelu na Tebe sice patrne vyleti jak cert z krabicky s argumentama, ze z toho pujde zase hlava kolem - ale to je proste uz takovy mistni folklor, zda se mi... Asi jako v Kanagawe zemetreseni... na nalade to sice neprida, ale nic s tim delat nelze... Procento lidi, kterym nejak rozsiris obzor, bude nekolikanasobne vetsi.

A pokud se s tebou nekdo chytne na fakticky strance veci v ramci obsahu - tak aspon ziskas zpetnou vazbu, na jake urovni je povedomi v CR o tom, co cvicis v Japonsku a jak na toto tema s lidma doma komunikovat - coz taky neni uplne k zahozeni...

4mamushi: tobě není víc než 25, že ne?

Pro Tekara: je mi jedenact, ale za dva mesice mi uz bude jedenact a pul, mentalne jsem tak na urovni sedmi a fyzicky se citim na petasedesat. Staci???
...but your counsciosness is all you, can take to your grave.
mamushi
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod Picard » sob 19. úno, 2005 14:24

Pridavam se k mamushimu bude supr kdyz neco semka napises, pucmazi.
Picard
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod pm » sob 19. úno, 2005 16:18

ano, clanek od pucmaze!
pm
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » sob 19. úno, 2005 19:10

Pavela: to je ok, uz drepim na pevny a sosam;)

Pucmaz:kazde zdrzeni draze platim i to jedno tuknuti do mezerniku,proto kaslu na pravopis, proto mam i spoustu preklepu apod.Zatim sem stale modemista, nemam cas po sobe opravovat nedostatky.

Marvin:skutecne nemam zapotrebi psat zde anonymni prispevky, kdyz nekomu budu chtit cokoliv sdelit, tak si bud jistej, ze se i podepisu, nebot jak jiste vis, za sve nazory se nestydim a pevne si za nima stojim;))
A jestli te to tak skutecne trapi, tak se dohodni s adminem, at zde udela ip identifikaci a mas to;)
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » sob 19. úno, 2005 23:46

pucmaz na hrad
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod pavela » ned 20. úno, 2005 1:55

Seniore, nic se nestalo, ostatně, vždyť jsme národ Jaroslava Haška, takže semtam nějaký to jadrný slovo jedině zvýrazní naši kulturu...
pavela
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Sennin » ned 20. úno, 2005 11:30

ale_ale píše:Ale ale Sennine, ty najednou nechceš mluvit!?! Hele mě zaujali ty Republikani a pan Sládek, jak to tedy je ? Ono by nám to o tobě mohlo hodne vypovědět pokud bys s nimi měl něco společného teď nebo v minulosti. Pak by ti i ledaskdo lépe porozuměl, lépe řečeno by věděl že je to zbytečné a neztrácel by tím čas.

Fakt sem politiku nepleťte!!!

Ne, nejsem a nebyl jsem nijak politicky činný a nikdy jsem neměl nic společného se Sládkem, se Zemanem, se ©pidlou, s Klausem, s Havlem...
...s Bushem, s Mao Ce Tungem, s Ho Chi Minem, s Husajnem ani s Cimrmanem :lol:
Marek Pszczolka
Jeet Kune Do CZ
http://www.jeetkunedo.cz/
Sennin
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » ned 20. úno, 2005 13:14

pucmaz píše: Mezery za carkou ve vete ale nepise jediny player... :idea: :evil:

Myslim,ze takle to moc nezjistiš vic,protože to taky krome playera (haha,zdravim playera_off) čte este dobra tisicovka dalších,co maj v pravopisu všeljaký zlozvyky.To bys to musel srovnávat asi podle mnohem víc parametrů.Nepochybuju,že na to existujou programy... :twisted: Takle bys moh dopadnout jako ten pán co katanu překládal jako "jméno pána". Mimochode, přečti si něco od chonglého.
Mám se připojit k hordě,co by si vod tebe ráda přečetla ňákej článek i když to třeba nebude světová literatura?Dost mě to láká8)
___
Jox
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod pucmaz » ned 20. úno, 2005 13:34

.
Naposledy upravil pucmaz dne úte 30. pro, 2014 13:15, celkově upraveno 1
pucmaz
mistr diskutér
mistr diskutér

playerovi

Příspěvekod roza » ned 20. úno, 2005 13:44

PLAYERE - ten kamarad ,co TAPTAKOVI pujcil a okomentoval Fist of Lagend ,jsem byl ja .A vubec me tedy neprekvapuje tvoje reakce ,vzdyt za vice nez rok jsme se na nicem neshodli ,ani na HOFYLANDU ,ani tady.Co me ale dostava ,je absurdita tve argumentace:"sice jsem to nevidel ,ale proste to tak neni"......Famozni

PUCMAZ - vydrz!
roza
mistr diskutér
mistr diskutér

PLAYERE

Příspěvekod roza » ned 20. úno, 2005 13:52

jeste jednou jsem si to po tobe precetl a nechapu ,jak muzes muj nazor prohlasit za scestny v te same vete ,ve ktere priznas ,zes to nevidel!Neni tohle krasny priklad te vasi BL hysterie?
roza
mistr diskutér
mistr diskutér

PředchozíDalší

Zpět na bojová umění a sporty obecně