Anonymní píše:Sennin píše: (a komunistou jsem nebyl, nejsem a nebudu)
Gino: ...jen jedna věta. Čtyři roky jsem dělal ve zdravotnictví, z toho dva roky na LDN - utíral jsem babičkám a dědečkům zadky, dával jsem jim plíny, krmil jsem je a koupal jsem je - protože jejich synové a dcery na ně neměli čas nebo se za ně styděli!
Ty jsi ale Sennine zázrak - ty jsi byl u policie nebo vojska (kýho šlaka zapoměl jsem a nechce se mi to hledat jakou svojí kariéru jsi si v jiném fóru vypsal), máš průstřely, snad jsi i zabíjel, a když přijde řada na práci v nějakých ústavech - a ejhle - pracoval jsi tam dokonce čtyry roky. To jsou ale paradoxy.
Komunista jsi nebyl, ale co takhle pan Miroslav Sládek a jeho Republikáni, mezi tenhle póvl, tyhle týpky bys mě taky seděl!
Kroutíš se jak had, obracíš svůj tón podle toho jaké jsou reakce jiných přispěvatelů na tvoje projevy, teď jsi třeba hodný strejda - počkejme až najdeš sympatizanty, to zase bude otočka (jak od bruce liho)
Nevím, co je na tom zázračného, že jsem byl 2 roky na ZVS??? Nikoho jsem nezabíjel a nikde jsem to netvrdil!!! A pokud tě to zajímá, tak jsem pracovně činný od roku 1986 - a za těch 19 let jsem holt pár zaměstnání vystřídal...je to něco špatného

No, tak snad už mě necháš na pokoji, ne???