gusep: ked pojdes napr. 3 - 4 minuty, tak skrat pauzy, to by si mohol dat. nemusis hned na 5, ale skus na 8 a uvidis, co to urobi. ked to nepojde, nic sa nedeje, 10 je tiez ok
Fujtajxl, tie light treningy ma uplne vytacaju. Clovek si najprv pomerne v pohodicke odpressuje, odzhybuje... a potom zrazu (napre. vcera) 9 minut snatchovania, co v podstate cely trening posunie na uroven pondelkoveho hard treningu. Nejake rady, ako sa nad to povzniest?
No ja davam v easy den pri snatchoch dlhe pauzy (10s snatch, 20s pauza). Mozno je to prilis dlha pauza ale v zaujme zachovania EASY treningu mi to takto vychadza (podla PT by mala byt intenzita tak 50 - 60% z toho co davas v hard dnoch)
ja tych 50 - 60% rozumiem tak, ze 30 - 35 sekund snatchujem a 25 - 30 sekund oddychujem. ono... nie je to az take hrozne, napr. ked snatchujem len 5 - 6 minut je to ok, len vcera som dal za 9 minut 108 kuskov a to uz malo od light trosku daleko a mozno som bol len viac unaveny z prace ako obvykle.
Všem příznivcům silového a kondičního tréninku s radostí oznamujeme, že škola KB5 získala privilegium vést evropské kurzy cvičení s kettlebell a posilování s vlastní vahou pod oficiální záštitou prestižní mezinárodní organizace Pavla Tsatsoulina StrongFirst!
cohen píše:4all: Odporuci mi niekto teda, kde kupit 28kg kettle, alebo nikto taky nema?
Ja som vsetky svoje nakupil tu http://www.nejlevnejsisport.cz/cinka-ke ... -9759.html ale neviem ako to maju s dopravou na SK. Takze mozno keby mas cestu do Brna, kde sa da vyzdvihnut osobne Inak so spracovanim som spokojny.
Vcera som trosku pritvrdil, siel som serie snatchov po 8 (obvykle 6, alebo 7), nechal pauzu 20 sekund, vysledok: 91 snatchov / 6 minut. Nastastie som potom dal este regeneracny vyklus, takze sa dnes citim relativne fajn