Podle mě, objemový trénik je snad dobrý jen na to aby se ti lépe balily holky. Objemný sval je pomalý a má velkou spotřebu, tedy to co podle mě člověk od svalů v BU vyžaduje (rychlost a vytrvalost) ti objemné svaly nedají. Můj názor.Alisdair píše:Dělám jiujitsu a tréninky jsou jen dvakrát týdně, takže na posilování není čas, do posilovny chodím a jedu objemový trénink, ale nechcu u toho zůstat na pořád bo svalů mám už teď docela dost a další by mi už možná překážely. Chtěl bych trénink výbušnosti, ale nevím, jestli bude účinný a které cviky na něj mám dělat. Bench? ten je asi nejvíc podobný dráze úderu. Nevim co s tím takže budu vděčný za každou radu. No o špatných vlastnostech gumových expanderů jsem už taky slyšel.
ukropcany píše:4low - oni to hodnotia podľa toho, že príde kulturista a kukajú, že je pomalý, tak si myslia, že človek, ktorý posiluje musí byť pomalý... myslím že LeBanner so svojimi 124kg a Aerts so 138kg a Ignashov so 117kg sú celkom v pohode čo sa rýchlosti týka...
Low píše:...sem tam nechtěl chodit sám, ale zárově ne s nějakym kulturistou ale s někym kdo taky dělá nějakej bojovej sport
Low píše:Kaoklai Ignashova udělal ale pokuĎ vim tak na body. Já ten zápas vidim a bylo to zajmavý. Najednu stranu byl Kaoklai daleko rychlejší, nadruhou stranu neměl šanci Ignashovovi vubec nijak ublížit.. Tak vyhrál na body,byl aktivnější,víckrát se trefil..
Low píše:teĎka zrovna dávali na eurosportu zápas toho korejce co má asi 150kg a přes dva metry proti nějakýmu thajci, proti němu vážně prťavýmu. a techniku měl dobrou,byl šíleně rychlej ale k čemu mu to bylo ?
Low píše:graver: no ja myslim ze ti co tam chodej jsou vetsinou ochotny poradit
ukropcany píše:O ich strave neviem nič, takže k tomu sa vyjadriť neviem. Ale viem jedno - 95+ je o bombách... bomba je základ, všetko ostatné je až na druhom mieste... Kaoklai samozrejme vyhral, pretože to odskákal a pre človeka skoro o 40 kíl ťažšieho je dosť ťažké aj na takej malej ploche chytiť niekoho takého. Lenže - stačí aby taký človek dostal ranu či dve a je KONIEC, kdežto opačne to platí ozaj len výnimočne (Mighty Mo)...Takže by som to bral skôr ako práve tú výnimku, ktorá potvrdzuje pravidlo...
ad Sefo - má 180 cm a tam je 110kg až až...
Zpět na bojová umění a sporty obecně
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků