Nemohli by ste mi neco poradit prip. napisat vase skusenosti s podobnymi zraneniami(nasledky,priebeh liecby a pod) .boli ma to len v tom jednom smere pri takmer maximalnom ohnuti. diiik.
Lin-Shit píše:Zdravim vas! Uz asi pol roka mam problemy so zapastim.zranil som sa pri sparingu pri jednom nepodarenom bloku.kamarat kopal maegeri a ja som jeho pistalu zachytil licnou(vonkajsou) castou dlane.nasledne sa mi prehlo zapastie smerom "dovnutra"(presny opak uderu dlanou).odvtedy u mne pretrvavaju problemy.stalo sa to pred pol rokom,ale az pred 3 mesiacmi(v posilke) to bolo uz neznesitelne.odvtedy nic necvicim(ani posilka ani karate) a davam na to veralgel a elasticky obvaz.doktor sa cuduje ze ako ma to stale moze bolet(na rontgene nic nebolo) ale ja pri zvysenej zatazi stale citim ostru vystrelujucu bolest.
Nemohli by ste mi neco poradit prip. napisat vase skusenosti s podobnymi zraneniami(nasledky,priebeh liecby a pod) .boli ma to len v tom jednom smere pri takmer maximalnom ohnuti. diiik.
Snooorri píše:Ja mam dycky po treningu nekolik dni modřiny na předlokti, naš styl (Hung gar) na tvrdy předloktí klade duraz.Votloukame se dokud jeden z nas s řevem neuteče
Skateordie píše:to pm: mne sa to zda trochu prehnane tvrdit, ze kazda modrina sa neskor ozve. Pri inych zraneniach (narazeniny, vzklbenia) to hej, ale modriny. Okrem toho s omodrinovanym predlaktim sa da cvicit a progres moze pokracovat (ak samozrejme nie su rozbite uplne do krvi), chce to trochu si zvyknut na bolest a to nie je na skodu. Alebo sa mylim? Ved predlaktia znesu fakt vela.
Snooorri píše:Ja mam dycky po treningu nekolik dni modřiny na předlokti, naš styl (Hung gar) na tvrdy předloktí klade duraz.Votloukame se dokud jeden z nas s řevem neuteče
Zpět na bojová umění a sporty obecně
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků