masta_FN píše:CAPOREIRA
- brazilský „bojový tanec“, neboli bojové prvky ukryté do tance, neboť jedině tak se v době svého vzniku daly trénovat. Bojové umění původních otroků, dnes módní „sportovně-tanečně-bojová“ záležitost. Náročné na pohyb a akrobacii.
Jen víc))))))))))))))))
andromeda píše:Pro každého, kdo má zájem, nabízím zdarma umístění odkazu na www stránky jeho bojové školy, obchodu, asociace a pod.... v adresáři zde(...)
ukropcany píše:Medzi odkazmi Ti chýba odkaz na www.bojovaumeni.cz...a medzi BU Ti chýba zápasenie a box...
andromeda píše:masta_FN píše:CAPOREIRA
- brazilský „bojový tanec“, neboli bojové prvky ukryté do tance, neboť jedině tak se v době svého vzniku daly trénovat. Bojové umění původních otroků, dnes módní „sportovně-tanečně-bojová“ záležitost. Náročné na pohyb a akrobacii.
Jen víc))))))))))))))))
Neříkám, že zrovna toto trénuji a že jsem na vše totální znalec. Řekněte konkrétně, v čem se mýlím a navrhněte, jak se stručně a výstižně vyjádřit ke konkrétním stylům a já texty opravím. Oslovují mne desítky lidí s dotazem, kde se trénuje to, či ono a co bych doporučil. Jen nezvládám individuálně odpovídat - takhle je odkáži na adresář. Nechci být ani pokrytecký k nedostatkům, ani příliš vychvalovat, podle mne si každý styl zaslouží, aby byl stručně komentován z hlediska praktického užití a pak poukázáno, kde se cvičí.
masta_FN píše:andromeda píše:masta_FN píše:CAPOREIRA
Jen víc))))))))))))))))
Neříkám, že zrovna toto trénuji a že jsem na vše totální znalec. Řekněte konkrétně, v čem se mýlím a navrhněte, jak se stručně a výstižně vyjádřit ke konkrétním stylům a já texty opravím. Oslovují mne desítky lidí s dotazem, kde se trénuje to, či ono a co bych doporučil. Jen nezvládám individuálně odpovídat - takhle je odkáži na adresář. Nechci být ani pokrytecký k nedostatkům, ani příliš vychvalovat, podle mne si každý styl zaslouží, aby byl stručně komentován z hlediska praktického užití a pak poukázáno, kde se cvičí.
Začal bych u názvu))
roza píše:Andromeda - nezklamals.Opet.
Rozdelit wingchun ,tchai-ti a fung fu do rozdilnych kategorii a pridat k nim popisy ,kterymi jsi je obdaril ty ,muze jen skutecny genius.
Navazas na vyzkumy Jary Cimrmana?Evidentne.
Navzdy tvuj
Roza
PS:nezapomen mi napsat neco o negativni energii....
roza píše:Andromeda - taky nevim ,proc zrovna me ,ale zajimavy je ,ze minule jsi to ode me oduvodnit nepotreboval.
JAk by to melo byt spravne?
Spravne by se jeden ,kdyz uz se chce k necemu vyjadrovat z pozice ucitele BU ,mel nejdriv nechat poucit ,kdyz uz ,a teprve POTOM si to davat na svoje oficialni stranky ,ktere navstevuji mlady lidi a hledaji tam relevantni informace.
Kdyz uz teda jednomu o ty mlady tak jde.
Vime?
Roza
krovak píše:len na okraj
SKF (slovenska kendo federacia) ma stranku
http://www.kendo.sk/ a nie www.judo.sk
a este taka otazka ala major Terazky (k Vasmu popisu NINJUTSU):
co si predstavujete pod pojmom slobodomyselny?
a zvlast - ste uplne presvedceny ze to je v tomto pripade spravna charakteristika?
Zpět na bojová umění a sporty obecně
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků