Ving tsun či Alkampf jitsu

nespecializované diskuzní fórum, zabývající se problematikou bojových umění a sportů obecně

Ving tsun či Alkampf jitsu

Příspěvekod Jackie » úte 14. bře, 2006 21:14

Zdravim...
Chtěl jsem se optat jen na názory...nechci tyto dva styly mezi sebou srovnávat!! Jen se teď rozhoduji, který z nich si vybrat...mám za sebou 2 roky Hung-gar kung-fu a rok karate...oba kluby jsem navštívil a jsem s nimi spokojen...byl bych rád, kdybyste napsali své názory na oboje tyto bojová umění... :wink: :)
Jackie
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod Panda » úte 14. bře, 2006 23:28

Jestli jsi spokojený v obou klubech tak je to jedno, doporučuju vyber si ten co máš blíže domova:)
Panda
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod migli » stř 15. bře, 2006 1:26

Udelej si v sobe jasno, co od treninku cekas - co chces za par let umet(uderovka, pady, boj na zemi, paky, instinktivni reakce na uder, rychla likvidace protivnika), co ti pripada zbytecne(sportovni vyziti, likvidacni techniky, cokoli z predesleho), z ceho mas strach(jaky lze prekonat, jaky ne), zvaz sve fyzicke moznosti a predpoklady, psychiku a podle toho se rozhodni.

Tohle se opravdu blbe radi i blbe rozhoduje.

Ja doporucuji instinkt. Tam, kam te to tahne prave ted, tam bez. A jakmile se rozhodnes, nech pochybnosti na nejaky patek stranou, dokud nebudes neco opravdu umet.

Hodne stesti a uspechu :)
migli
mistr diskutér
mistr diskutér

Re: Ving tsun či Alkampf jitsu

Příspěvekod pm » stř 15. bře, 2006 9:57

Jackie píše:Zdravim...
Chtěl jsem se optat jen na názory...nechci tyto dva styly mezi sebou srovnávat!! Jen se teď rozhoduji, který z nich si vybrat...mám za sebou 2 roky Hung-gar kung-fu a rok karate...oba kluby jsem navštívil a jsem s nimi spokojen...byl bych rád, kdybyste napsali své názory na oboje tyto bojová umění... :wink: :)

u koho si cvicil Hungga gungfu?
pm
mistr diskutér
mistr diskutér

Zpět na bojová umění a sporty obecně