BU a respekt

nespecializované diskuzní fórum, zabývající se problematikou bojových umění a sportů obecně

BU a respekt

Příspěvekod Rychi » ned 19. bře, 2006 18:35

Co myslite, maji pred vami vasi kamaradi respekt, kdyz vedi o tom ze delate BU? (OT jen tak ciste ze zvedavosti :) ) :?:
Rychi
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod Sai » ned 19. bře, 2006 18:47

určitě ne, respekt si získáš až svým chováním a činy.. ne jenom že
něco děláš.. :P
®ij jako by každá minuta byla tou poslední...
Sai
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Lin-Shit » ned 19. bře, 2006 19:52

no to je pravda ale u nas "na dedine" na ludi posobi uz samotny fakt ze neco robis(nejake BU). potom si aj "krcmove hovada" ani z daleka nedovolia to co voci ostatnym ale samozrejme ze tu sa skoro kazdy pozna a tak.. takze vo vacsich mestach ti pomozu asi len ciny.ale na druhu stranu tak "u beznych ludi" si celkom slusnu reputaciu zistas aj velkymi recami, ale casom ked pravda bude naha a naruby,setci zistia ako si s*r*s do huby... tak to aspon vidim ja...
Lin-Shit
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod Zigi » ned 19. bře, 2006 19:54

Sai píše:určitě ne, respekt si získáš až svým chováním a činy.. ne jenom že
něco děláš.. :P

asi tak 8)
Zigi
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod Quan-Chi » ned 19. bře, 2006 20:00

obvykle se nechlubim tim ze cvicim (judo) ... prave abych respekt nemel a mel tak pripadne vubec moznost si to >vyzkouset< ... nebo mel na sve strane moment "prekvapeni" (nicmene jen teoretizuju, jelikoz jsem ho nastesti ani pouzit nikdy nemusel)

kazdopadne mam ale par fotek z treninku, vcetne fotky do pul tela ... no a kdyz to ukazu holkam tak me pak druhy den vice a s usmevem zdravi ;-)
Quan-Chi
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod xiexie » pon 20. bře, 2006 12:00

kazdopadne mam ale par fotek z treninku, vcetne fotky do pul tela ... no a kdyz to ukazu holkam tak me pak druhy den vice a s usmevem zdravi ;-)[/quote]

Bozinku, nemuzes nam sem tu fotku hodit. Ja bych se taky usmivala.

Souhlasim se Saiem. A navic ziskat si respekt jde i jinak, nez rikat: " Je ja delam bojova umeni tak bacha !!!"
XieXie
xiexie
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Panda » pon 20. bře, 2006 14:10

Respekt...hmmm....
Jak u koho.U někoho si získáte respekt tím že budete vyprávět jaký jste dobrý, u někoho tím že mu dáte do nosu nebo dáte do nosu někomu jinému...na gymplu jsem cvičil přímo fanaticky a pravda je že respekt který ze mě spolužáci měli mě pomohl hodně věcí změnit...alespoň myslim...k lepšímu.
otázka je jestli o takový druh respektu vůbec má člověk stát.Respektovat někoho proto že je silnější, rychlejší, lepší rváč než ostatní?
U mě mají respekt lidé, kteří nejenom něco umí, ale umí být i skromní a rozumní, ti kterým jejich schopnosti nestoupli do hlavy, a takových je opravdu málo :wink:
Panda
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Lycanius » pon 20. bře, 2006 16:02

Zdravím
Pokud se do toho můžu vmísit,řekl bych že to určitě je hodně o respektu.A nemluvím jen o tom že když lidi vi že děláte BU hodně z nich si radši nezačne(ne že bych byl nějaky bitkař).Spíš si myslím že to možná lidem trochu imponuje že máte nějaký cíl(v mém případě BS)a snažíte se posouvat své hranice trochu výš,místo cigara a velkých keců.
Toť vše
Zatím
Lycanius
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Re: BU a respekt

Příspěvekod Hark » pon 20. bře, 2006 16:55

Rychi píše:Co myslite, maji pred vami vasi kamaradi respekt, kdyz vedi o tom ze delate BU? (OT jen tak ciste ze zvedavosti :) ) :?:

Heh, ze mne nemuze mit respekt nikdo kdo mne zna, at cvicim BU anebo BUBU :-) Respekt vybudovava osobnost cloveka a jeho skutky.

Kdo cvici BU aby si vybudoval respekt u okoli, tak brzy narazi na zed vlastniho ega... Umeni a vynalozena prace je jen a pouze vnitrni zalezitost. ...a teprve roky tvrde prace a pomaleho rustu mohou (a nemusi) vymodelovat v clovekovi neco, z ceho budou mit ostatni lide respekt. Pokud si toho tedy vsimnou, takove veci spise zustavaji skryty.
Hark
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Quan-Chi » pon 20. bře, 2006 17:47

xiexie píše:kazdopadne mam ale par fotek z treninku, vcetne fotky do pul tela ... no a kdyz to ukazu holkam tak me pak druhy den vice a s usmevem zdravi ;-)

Souhlasim se Saiem. A navic ziskat si respekt jde i jinak, nez rikat: " Je ja delam bojova umeni tak bacha !!!"

http://jelzin.nextcorp.cz/?item=3
// ten bambula uplne vpravo ´sem ja...teda ne ze bych byl nejakej kulturista ale spatny to zas taky neni ;-)
Quan-Chi
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod Quan-Chi » pon 20. bře, 2006 20:15

Quan-Chi píše:
xiexie píše:kazdopadne mam ale par fotek z treninku, vcetne fotky do pul tela ... no a kdyz to ukazu holkam tak me pak druhy den vice a s usmevem zdravi ;-)

// ten bambula uplne VLEVO ´sem ja...teda ne ze bych byl nejakej kulturista ale spatny to zas taky neni ;-)

edit: sry omylem jsem si popletl strany...to my judisti bezne delame ;-) takze na tom hromadnym fotu ten vlevo ;-)
Quan-Chi
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod Panda » pon 20. bře, 2006 22:26

No, i tak to nejni špatná, máš muj respekt žes přiznal že nejsi ten vpravo:)
Panda
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod xiexie » úte 21. bře, 2006 8:42

no neni to spatne, usmivala jsem se :D , trilobiti dobry, ruce pekne, co rici. Asi nic, jen se usmivat, ale vzhled take neni vsechno :D .
XieXie
xiexie
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod raduz » úte 21. bře, 2006 12:38

trilobiti .... :?: :oops:
raduz
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod xiexie » úte 21. bře, 2006 15:35

mno, to jsou takove ty bochanky na brise. Nekdo ma trilobity jeste v pisku ( chapej jako pneumatiku ) a nekdo ma trilobty ( pevne bricho s bochanky, jako kamen ) :lol: :lol: :lol:
XieXie
xiexie
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Quan-Chi » úte 21. bře, 2006 21:11

xiexie píše:mno, to jsou takove ty bochanky na brise. Nekdo ma trilobity jeste v pisku ( chapej jako pneumatiku ) a nekdo ma trilobty ( pevne bricho s bochanky, jako kamen ) :lol: :lol: :lol:

nj. leto se blizi tak se ted (jeste po Vanocich) snazim shodit "pisek". Doufam ze se trilobiti mezitim nekam neodstehovali...a treba i povyrostli ;-)
Quan-Chi
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod Low » úte 21. bře, 2006 22:05

xiexie píše:no neni to spatne, usmivala jsem se :D , trilobiti dobry, ruce pekne, co rici. Asi nic, jen se usmivat, ale vzhled take neni vsechno :D .

vzhled neni vsechno? ale ale :lol:
Low
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod xiexie » úte 21. bře, 2006 23:08

Ver mi, vzhled FAKT neni vsechno. Pokud na to mas jiny nazor tak prosim, ale existuji i jine veci na kterych v zivote zalezi.
XieXie
xiexie
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Skateordie » úte 21. bře, 2006 23:57

Quan-Chi píše:

// ten bambula uplne vpravo ´sem ja...teda ne ze bych byl nejakej kulturista ale spatny to zas taky neni ;-)

Tak ten typek vpravo ma ine brucho, fakt respekt. Nevies ako to dosiahol?
Skateordie
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Skateordie » úte 21. bře, 2006 23:59

Inac mam pocit, ze ked niekomu poviem, ze robim BU a porozpravam ake mame treningy, tak si o mne mysli, ze som dajaky bulo a bitkar. To neznasam :evil:
Skateordie
mistr diskutér
mistr diskutér

Další

Zpět na bojová umění a sporty obecně