Zdravím pánové a dámy ,včera mi to smazali , napsal jsem si pár vzkazů s redakcí a ukázalo že to jsou fajn lidi.
Pro pobavení sem napíšu něco z té korespondence:
OLDRICH: Ahoj proč jste mi smázli forum Erotika a BU?
REDAKCE:dostali jsme dnes 1 mail a 2 SZ na téma tohoto fóra - stížnost na to, že podobé téma tu nemá co dělat, ze nas čtou i náctiletí a děti a že je - citujeme: "nezajímá jak šu*** judistky". nic vic, nic míň. založ si podobné fórum na jiném serveru.
OLDRICH:Ok jestli to čtou malý děti tak s vámi souhlasím ,
jenom jestli někdo protestující napslal "jak šu*** judistky" byl mnohem víc sprostej než celý forum Erotika a BU !! ,tam nebylo jediný sprostý slovo!!!!!
viz: děti.. ,jednou jsem něco slyšel v autobuse a myslím že tohle forum je proti 12 letým a mladším sprosťákům naprosto nevinný,ale nejsou všichni takový to je jasný.
REDAKCE:mj. stejně jsme byli na základě stížností nuceni zakroči i ve fóru Nanking kvůli sadistickým fotografiím. měj pochopení.
máš pravdu, i z našeho pohledu bylo fórum relativně košer, ale musíme naslouchat hlasu lidu. každopádně díky, nezlob se, i my jsme se bavili, a doufáme, že nám zachováš přízeň!
OLDRICH:Jasně v pohodě, ukazuje se že jste docela fajn ,
taky chápu že nejde vyhovět všem.
©lo o legraci ,vy jste jedni z mála co to dobře pochoplili ,ach jo.
Samozřejmě svou přízeň zachovávám,vaše vysvětlení je z mýho pohledu teď ok ,přeju hezký den.
Myslím že v redakci jsou fajn lidi ,je jasný že si někdo stěžoval a že
sem chodí i dětští adepti BU,
po přečtení tohohle fora by všichni chtěli chodit jenom na judo
a ostatní BU by nikdo nedělal
A řekl bych že to forum sem patřilo protože bylo neobvyklý ,nový a hodně mně překvapilo že všichni pisálkovali celkem pěkný příspěvky,na druhou stranu souhlasím že malí bojovníčci by to číst neměli