Cenzura

nespecializované diskuzní fórum, zabývající se problematikou bojových umění a sportů obecně

Cenzura

Příspěvekod fakt » stř 22. bře, 2006 7:26

Tak nám včera zmizelo jedno téma.
Nevíš o tom něco PM ?!
fakt
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod patrik » stř 22. bře, 2006 7:37

Nemysím, že by toho "tématu" byla škoda, ale vyjádření redakce je (jestli se nepletu)

tady

Patrik
patrik
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Fukki » stř 22. bře, 2006 8:18

To vyjádření vše vysvětluje :D A taky si myslím, že toho "tématu" není vůbec škoda, i když jsem se některými příspěvky trošku pobavil, zvlášť od zakladatele onoho "tématu" :roll: Ale přece jen to sem vůbec nepatří. Tak nebudem brečet :lol:
Fukki
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod OLDRICH » stř 22. bře, 2006 8:48

Zdravím pánové a dámy ,včera mi to smazali , napsal jsem si pár vzkazů s redakcí a ukázalo že to jsou fajn lidi.

Pro pobavení sem napíšu něco z té korespondence:

OLDRICH: Ahoj proč jste mi smázli forum Erotika a BU?

REDAKCE:dostali jsme dnes 1 mail a 2 SZ na téma tohoto fóra - stížnost na to, že podobé téma tu nemá co dělat, ze nas čtou i náctiletí a děti a že je - citujeme: "nezajímá jak šu*** judistky". nic vic, nic míň. založ si podobné fórum na jiném serveru.

OLDRICH:Ok jestli to čtou malý děti tak s vámi souhlasím ,
jenom jestli někdo protestující napslal "jak šu*** judistky" byl mnohem víc sprostej než celý forum Erotika a BU !! ,tam nebylo jediný sprostý slovo!!!!!
viz: děti.. ,jednou jsem něco slyšel v autobuse a myslím že tohle forum je proti 12 letým a mladším sprosťákům naprosto nevinný,ale nejsou všichni takový to je jasný.

REDAKCE:mj. stejně jsme byli na základě stížností nuceni zakroči i ve fóru Nanking kvůli sadistickým fotografiím. měj pochopení.
máš pravdu, i z našeho pohledu bylo fórum relativně košer, ale musíme naslouchat hlasu lidu. každopádně díky, nezlob se, i my jsme se bavili, a doufáme, že nám zachováš přízeň!

OLDRICH:Jasně v pohodě, ukazuje se že jste docela fajn ,
taky chápu že nejde vyhovět všem.
©lo o legraci ,vy jste jedni z mála co to dobře pochoplili ,ach jo.
Samozřejmě svou přízeň zachovávám,vaše vysvětlení je z mýho pohledu teď ok ,přeju hezký den.

Myslím že v redakci jsou fajn lidi ,je jasný že si někdo stěžoval a že sem chodí i dětští adepti BU, po přečtení tohohle fora by všichni chtěli chodit jenom na judo :D :D :D :D a ostatní BU by nikdo nedělal :D

A řekl bych že to forum sem patřilo protože bylo neobvyklý ,nový a hodně mně překvapilo že všichni pisálkovali celkem pěkný příspěvky,na druhou stranu souhlasím že malí bojovníčci by to číst neměli :D
OLDRICH
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Zpět na bojová umění a sporty obecně