wolverine píše:Mohli by jste mi poradit jak co nejlip cvicit doma?
Nebo nejaky odkazy...
Dik
fakt píše:To je nápad. Buď kreativní a svobodný. Za pár let pak můžeš přijít se svým systémem. Třeba Kotelna-do nebo Hotel-chuan, to tady ještě chybí.
Víš Sennine pouliční rváči s BU začínají málokdy. Máš sice pravdu v tom, že cvičit se má kdykoli ale. Normální člověk se BU sám nenaučí. Nenormální taky ne. Znám pár dobrých praktikantů BU, kteří cvičí sami. Mají však za sebou několikaleté intenzivní cvičení pod vedením a i přesto, že mají pár let školy, své učitele občas navštěvují a učí se od nich dál.
Navíc mi z Tvých příspěvků přijde, že trpíš intenzivním strachem o sebe. Já ne a proto cvičím jinak. Více klidu do života Ti přeje
Fakt
wolverine píše:A jak cvicit takovou rychlost a co nejefektivneji cvicit fyzicku?
Sennin píše:fakt píše:To je nápad. Buď kreativní a svobodný. Za pár let pak můžeš přijít se svým systémem. Třeba Kotelna-do nebo Hotel-chuan, to tady ještě chybí.
Víš Sennine pouliční rváči s BU začínají málokdy. Máš sice pravdu v tom, že cvičit se má kdykoli ale. Normální člověk se BU sám nenaučí. Nenormální taky ne. Znám pár dobrých praktikantů BU, kteří cvičí sami. Mají však za sebou několikaleté intenzivní cvičení pod vedením a i přesto, že mají pár let školy, své učitele občas navštěvují a učí se od nich dál.
Navíc mi z Tvých příspěvků přijde, že trpíš intenzivním strachem o sebe. Já ne a proto cvičím jinak. Více klidu do života Ti přeje
Fakt
Prosím, přečti si ještě jednou, nebo dvakrát nebo i vícekrát (pokud to bude potřeba) můj příspěvek... Pak nemůžeš napsat takouvou hloupost, co jsi napsal!!!
Nic z toho, jak jsi reagoval, jsem nenapsal...Myslím, že u Tebe převládají nějaké emoční nálady... Nevím jaké...
Jo, a klid v životě mám a fakt netrpím žádným strachem! Pokud jsi vzdělaný v oboru psychiatrie nebo psychologie, tak Tvůj názor na mě je mylný!
wolverine píše:Mohli by jste mi poradit jak co nejlip cvicit doma?
Nebo nejaky odkazy...
Dik
Gino napsal:Kwai... proc?
Kdyz jsem se venoval Jujutsu, cvicil jsem si techniky stinove a proste mi to rozhodne nco dalo. Kdyz karateka cvici Kata doma, denodenne, taky poznas rozdil meni nim a tim, co si je zacvici dvakrat na treninku. Cviceni doma povazuji za podstatnou cast... cekat, ze se me bude kapo pri cviceni pakrat tydne hodinu a pul - to je megablbost. A megablbec, kdo si to mysli.
Cviceni doma zdar.
Zpět na bojová umění a sporty obecně
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků