Levny klub?

nespecializované diskuzní fórum, zabývající se problematikou bojových umění a sportů obecně

Levny klub?

Příspěvekod Karel77777 » úte 16. kvě, 2006 22:16

Zdravim,
mam zvlastni dotaz-chtel sem se zeptat, zda-li nekdo nevite o nejakem levnem klubu BU/BS. Mozna to zni trochu divne, ale ani mi tak nejde o nejaky urcity styl ci sport, ale o trosku tvurci pohyb. Jelikoz nemam moc cas prez tyden, rozhodne se mi nechce(nevyplati) platit nekde clenske prispevky napriklad 700 mesicne, kdyz bych zasel sportovat napriklad jen 6 krat.

Diky za informace a prosim o shovivavost nad neobvyklou otazkou... 8)
Karel77777
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod sulthan » stř 17. kvě, 2006 0:41

Zdravim,

zapomen na BU. Pokud nebudes cvicit pravidelne (min 2-3x tydne), tj. skutecne chodit do telocvicny a navic denne doma cvicit, tak nema cenu s BU vubec zacinat.

Pokud chces udelat neco pro svoji fyzicku, tak doporucuju spis posilovnu. Tam muzes prijit kdyz mas zrovna cas, ale i tam by to chtelo trochu vetsi pravidelnost.

Spis se zamysli nad tim, jestli opravdu pres tyden nemas vubec cas???
Co takhle vstat kazdy den o hodinu driv a jit si zabehat?
sulthan
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod m-pet » stř 17. kvě, 2006 7:47

Před časem jsem někde četl, že Bruce Lee považoval za nejlepší cvik běh. Sám prý běhal 3 - 10 km denně. Běh tě nebude nic stát a po čase kažému soupeři třeba utečeš a tak vlastně vyhraješ. :)
m-pet
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Re: Levny klub?

Příspěvekod Makoto » stř 17. kvě, 2006 8:03

Karel77777 píše:Zdravim,
mam zvlastni dotaz-chtel sem se zeptat, zda-li nekdo nevite o nejakem levnem klubu BU/BS. Mozna to zni trochu divne, ale ani mi tak nejde o nejaky urcity styl ci sport, ale o trosku tvurci pohyb. Jelikoz nemam moc cas prez tyden, rozhodne se mi nechce(nevyplati) platit nekde clenske prispevky napriklad 700 mesicne, kdyz bych zasel sportovat napriklad jen 6 krat.

Diky za informace a prosim o shovivavost nad neobvyklou otazkou... 8)

Zkus prijit mezi bratry Sokoly. Ti maji tvurci pohyb, ktery pak prezentuji na spartakiade nebo tom jejich kazdorocnim sjezdu. Clenske prispevky jsou velice nizke. Na BU se vykasli, to pro tebe neni. Bud jsou na tebe drazi anebo po tobe budou chtit, aby jsi neprovadel pouze "tvurci pohyb" (hovorim o dobrych klubech BU)
Jarda Kolcun
Bojovky.info

"It's not how much you can hurt a person in an altercation, but how little you can hurt a person and still control him" Wally Jay
Makoto
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Patayon » stř 17. kvě, 2006 9:48

Jsou kluby BUDO, ve kterých je možnost platit i za každý trénink zvlášť.
Na měsíc : naráz zaplatíš větší částku (co vím,tak jsou kluby , kde se platí již od 300Kč/měsíc - což je myslím tak přijatelná částka,že nikdo nemůže říci,že je to drahé) ,
nebo platba za každý trénink : třeba 50,-Kč , ale celkově vzato tě za měsíc poté vyjde trénink (1,5hod) dráž,než kdyby jsi zaplatil na celý měsíc dopředu.
Stejně ale platí to,co zde uvedli ostatní,bez pravidelného tréninku je to o ničem!!!
Patayon
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod jox » stř 17. kvě, 2006 9:54

Sokol taky 500-1200 ročně :wink:
jox
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Karel77777 » stř 17. kvě, 2006 10:37

Patayon píše:Jsou kluby BUDO, ve kterých je možnost platit i za každý trénink zvlášť.
Na měsíc : naráz zaplatíš větší částku (co vím,tak jsou kluby , kde se platí již od 300Kč/měsíc - což je myslím tak přijatelná částka,že nikdo nemůže říci,že je to drahé) ,
nebo platba za každý trénink : třeba 50,-Kč , ale celkově vzato tě za měsíc poté vyjde trénink (1,5hod) dráž,než kdyby jsi zaplatil na celý měsíc dopředu.
Stejně ale platí to,co zde uvedli ostatní,bez pravidelného tréninku je to o ničem!!!

A nemohl bys mi nejake konkretni kluby doporucit? Predem Diky
Karel77777
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod jox » stř 17. kvě, 2006 10:53

Dyž sem se šel mrknout sem na taijiquan, tak po začátečníkách chtěli tušim stovku po každý dvouhodinovce na kerou přišel, nebo pětasedumdesát na 90 min cvičení.
jox
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Patayon » stř 17. kvě, 2006 12:57

,,Pro Karla 77777,,
--------------------
No,nevím , odkud jseš. Já jsem z ostravska.Přímo v Ostravě vím,že vyučují ving tsun + escrima (organizace AVSE) , kde trenér požaduje neuvěřitelných 100,-Kč za měsíc (trénink je ale jen 1krát za týden).

Další klub v Ostravě - zde se může platit jen za trénink (dle časových možností cvičence - výhoda,že se nemusí předplácet celý měsíc) je Hamr gym Thai box , kde cena je za trénink tuším kolem 50 až 60 Kč. Samozřejmě tento klub je již na cenové úrovni(měsíční platba) jiných klubů ,pokud chceš chodit na každý trénink.
Z těch levnějších do 350Kč / měsíčně (trénink 2krát týdně) sem dám později.Musím povzpomínat.....
Patayon
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod Patayon » stř 17. kvě, 2006 13:05

Další klub je v Třinci (Moravskoslezský kraj) , kde se vyučuje Wing Tsun + escrima (organizace EWTO) a cena je 350,-Kč / měsíčně.
Jinak o Wing Tsunu a Wing Chunu (techniky atd..skoro nic nevím),takže by jsi se musel zeptat povolanějších.
Patayon
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod Karel77777 » stř 17. kvě, 2006 13:08

No,ja jsem z Prahy. Pred nedavnem sem nekde na internetu narazil na nejake kluby, kde se platili celkem male clenske prispevky,ale uz nevim, kde to bylo... :)

Jinak ani tak nejde o to, ze bych nechtel trenovat casteji,ale ze zdravotnich duvodu proste nemohu.
Karel77777
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod klarka » stř 17. kvě, 2006 14:16

Karel77777 píše:No,ja jsem z Prahy. Pred nedavnem sem nekde na internetu narazil na nejake kluby, kde se platili celkem male clenske prispevky,ale uz nevim, kde to bylo... :)

Jinak ani tak nejde o to, ze bych nechtel trenovat casteji,ale ze zdravotnich duvodu proste nemohu.

No ale přeci nemůžeš vybírat sportovní klub nebo styl bojového sportu podle toho kolik se tam platí za příspěvky? !
Klara
klarka
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod Quan-Chi » stř 17. kvě, 2006 14:37

u nas mame judo 2x (v "sezone" i 3x) tydne, a platime 500 na pulrok 8) jenze to nebude zrovna mesto, ktery hledas ;-)
Quan-Chi
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod Low » stř 17. kvě, 2006 14:38

u nas se plati 100kc mesicne ale tuplem ti nereknu kde to je 8)
Low
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Karel77777 » stř 17. kvě, 2006 14:52

klarka píše:
Karel77777 píše:No,ja jsem z Prahy. Pred nedavnem sem nekde na internetu narazil na nejake kluby, kde se platili celkem male clenske prispevky,ale uz nevim, kde to bylo... :)

No ale přeci nemůžeš vybírat sportovní klub nebo styl bojového sportu podle toho kolik se tam platí za příspěvky? !
Klara

Proc?
Karel77777
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod klarka » stř 17. kvě, 2006 14:55

Karel77777 píše:
klarka píše:

Klara

Proc?

Copak je ti úplně jedno CO budeš a s KÝM cvičit? Je ti jedno jestli Tai Chi nebo Thajský Box? Je ti úplně jedno jestli to má nějakou KVALITU ? Takhle jsem to myslela.
klarka
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod Karel77777 » stř 17. kvě, 2006 15:04

klarka píše:
Karel77777 píše:
klarka píše:

Klara

Proc?

Copak je ti úplně jedno CO budeš a s KÝM cvičit? Je ti jedno jestli Tai Chi nebo Thajský Box? Je ti úplně jedno jestli to má nějakou KVALITU ? Takhle jsem to myslela.

To vubec, nejde o to vybrat nejlevnejsi a tam jit. Jde o to, kolik se plati(popripade system placeni) a pak vybirat dal... Jak rikam, prijde mi dost, dat 700 a pak trenovat treba 6x...
Karel77777
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod Low » stř 17. kvě, 2006 15:21

tsk je pro tebe reseni platit jednotlive za hodiny
Low
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Karel77777 » stř 17. kvě, 2006 15:25

Low píše:tsk je pro tebe reseni platit jednotlive za hodiny

Jo, to asi urcite, proto vznikla diskuze,abych se dozvdel vice...
Karel77777
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod stefano » stř 17. kvě, 2006 19:22

otazka znie aj takto:preco cvicis?chces poznat kvalitu?
ak ano,hladaj...mozno to bude v klube za 100,mozno za 1000...
stefano
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Další

Zpět na bojová umění a sporty obecně