Jelen píše:Asi zkusím to JU-JUTSU nebo Taekwondo... nevím co z toho. Se ještě rozhodnu a začnu v sprnu nebo září... díky všem za rady
homer91 píše:Jelen píše:Asi zkusím to JU-JUTSU nebo Taekwondo... nevím co z toho. Se ještě rozhodnu a začnu v sprnu nebo září... díky všem za rady
Taekwondo je supr volba,muzu doporucit pouziva se zde sebeobrana i realnej boj,ruce i nohy sou zde vyborne vyuzite
homer91 píše:Jelen píše:Asi zkusím to JU-JUTSU nebo Taekwondo... nevím co z toho. Se ještě rozhodnu a začnu v sprnu nebo září... díky všem za rady
Taekwondo je supr volba,muzu doporucit pouziva se zde sebeobrana i realnej boj,ruce i nohy sou zde vyborne vyuzite
xavier píše:V Opave jsme kdysi (nevim, jak je to tam ted) hodne cvicili sebeobranu.Malekyth píše:Začal jsme trénovat Ju-Jutsu. Na tréninku to vypadalo krásně. Vydržel jsem 1 měsíc. Bylo málo "akční". Pak jsem začal dětat Muai Thai.
[\quote]Malekyth píše:Ju-Jutsu jsem dělal a moc bych ho nedoporučoval. V tělocvičně vypadá pěkně, ale na ulici bych ho radši nepoužil.
[\quote]
Myslim si, ze tyhle 2 prispevky opravdu o necem vypovidaji. No je prece jasne, ze kdyz delas JJ 1 mesic, tak to nepouzijes. Nikde nevidim, ze bys Taekwondo cvicil, takze i kdyz je to skakani jako kamzik tvuj nazor, pochybuji, ze tve "znalosti" ohledne BU jsou fundovane. Ja jsem treba nikdy nevidel video s (opravdu) realnym bojem MT. Ze JJ nebylo moc akcni? A co jsi cekal? Ze se obliknete do vojenskeho, do rukou vemete zbrane a budete behat po lese? Chlape, delas BU nebo ti jde jen o dobrodruzstvi?
Zpět na bojová umění a sporty obecně
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků