-o.k. tak 90 min,pozeral som to zrychla,ale inak respekt ak si to dokazal a este ta to bavilo...asi si trpezlivy...ja robim len to co prinasa rychle vysledky...toto by ma nebavilo..alles gutfakt píše:diablik píše:,takze stat ako ftak 3 h v nejakom postoji a stracat cas podobnymi libustkami
Píšeš ftak 3 h a já psal fakt a 90 min.
Nikdy jsem to nebral jako ztrátu času. Na Tvoji další otázku co mi to přineslo, vyberu věc, kterou pochopíš i když jsi nestál. Sílu rukám a jemnost a uvolnění nohám.
---no s genovym inzinierstvom zmetiem staru skolu z povrchu zemskeho moj zlaty...stare metody sa prekonavaju novymi ci uz v metodike treningu,posilnovani,vyzive atd...si predstav ze o par desiatok rokov vyklonuju terminatorov ala Bobo Sapp,ale mrstnych a rychlych,so super motorikov a ucenlivostou k pohybu,priestorovemu videniu,ty ho nedohonis ani keby ta cvicil neviem aky sensei...to su romanticke rozpravky z filmov,co si predstavujesTierraZ píše:Všichni tady mluvíte ( píšete ) o technickém, farmaceutickém a dalším pokroku. ANo, je pravda že v minulosti se žilo jináč ale myslím si že anabolikami a genovým inženírstvím nemužete nahradit starou školu a tvrdý trénink.
PS: Za pravopis se omlouvám
Zpět na bojová umění a sporty obecně
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků