Rada

nespecializované diskuzní fórum, zabývající se problematikou bojových umění a sportů obecně

Rada

Příspěvekod Strelec » úte 15. srp, 2006 10:11

Zdravim,
potreboval bych poradit s nasledujicim problemem. Chtel bych se venovat nejakemu bojovemu sportu ci sebeobrane a zajimalo by me jestli nejsem jiz moc stary (25 let) na zacinani cehokoliv :-) Doted jsem mel zkusenosti pouze s thaiboxem (asi 10 mesicu), ale tento sport me prilis neoslovil. Nejvice se mi zamlouva podle clanku a ruznych videii, ktere jsem mel moznost shlednout sambo nebo combat sambo (v zacatcich asi moc velky rozdil nebude, ale treba se mylim). Co byste doporucili vy? Nejsem ani zadny obrik ani drobotina (186cm a 93 kg). Velice rad bych se nechal od vas poradit, hlavne i ohledne vyberu pripadneho mista k treninku v Praze a okoli. Diky moc za radu.
Strelec
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod Toman » úte 15. srp, 2006 10:37

Chlape,
diskuzí na toto téma je tu jako máku.Stačí probrouzdat starší thready, protože akurát by se to jen opakovalo.Dozvíš se kde se co cvičí a co ti by ti asi kdo doporučil.A je to rychlejší než čekat co ti kdo odpoví. Ve 25 rozhodně není pozdě vůbec na nic a myslím že by nebylo ani ve 40i.

PS. Dle mého názoru je Sambo/Combat Sambo skvělá volba. Mrkni sem http://www.hummer.cz/fitness/index.php

Hodně štěstí ve hledání a cvičení
Fotbalisti předstírají, že jsou zranění. Fajteři předstírají, že nejsou :-)
Toman
mistr diskutér
mistr diskutér

Re: Rada

Příspěvekod Clodman » úte 15. srp, 2006 21:46

Strelec píše:Zdravim,
potreboval bych poradit s nasledujicim problemem. Chtel bych se venovat nejakemu bojovemu sportu ci sebeobrane a zajimalo by me jestli nejsem jiz moc stary (25 let) na zacinani cehokoliv :-) Doted jsem mel zkusenosti pouze s thaiboxem (asi 10 mesicu), ale tento sport me prilis neoslovil. Nejvice se mi zamlouva podle clanku a ruznych videii, ktere jsem mel moznost shlednout sambo nebo combat sambo (v zacatcich asi moc velky rozdil nebude, ale treba se mylim). Co byste doporucili vy? Nejsem ani zadny obrik ani drobotina (186cm a 93 kg). Velice rad bych se nechal od vas poradit, hlavne i ohledne vyberu pripadneho mista k treninku v Praze a okoli. Diky moc za radu.

no.....rict po 10mesicich cviceni ze mas zkusenosti v MT......dobre neoslovil te beru to.......proti gustu.... ale s tvoji postavou bych to videl spis na judo apod....ale nevis o co prichazis bez MT:)
Clodman
Clodman
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Low » úte 15. srp, 2006 23:43

no co kazdymu muze vyhovovat neco jinyho. judo je dobry tak ze zacatku tedka uz je asi lepsi to sambo. nebo reckorimskej zapas, to pak tyhle zapasniky vyhazis z zinenky jednou rukou :twisted:
Low
mistr diskutér
mistr diskutér

Zpět na bojová umění a sporty obecně