právě procházim svoje starý fotoalbum a našel jsem pár fotek, kde mám ještě žlutej pásek a čumim jak z jara. Nechcete se každej pochlubit nějakou fotkou z vašich začátků?
... nebo obecně něco o tom, jak/kdy/proč jste začínali, jaká byla cesta, kde jste teď ... - takové malé BU-CV Pokud jde o mě, tak fotka z mých začátků by neměla smysl - pupkatej, fousatej a plešatej jsem byl i před půldruhým rokem
Ani nejlepší sokol ničeho neuloví, když se mu nedovolí vzlétnout...
Tě potkat někde večer tak se tě normálně leknu no ksicht sem ksicht tam to je to poslední co je na člověku důležité, ale v boji můžeš mít psichologickou převahu jen když se podíváš
No a k tématu žádnou fotku ze začátků ani nemám a na pásky nehraju tak jsem z kola ven
Hahahaha, nebojte. Jen co mi to foto kámoš oskenuje, tak Vám pošlu jedno ucho, co je mi strašně podobný. Ale upozornuju, na fotkách vypadám jak uspokojenej vyfetovanej Gay...ku*va..a je to venku!
Bohuzel kdyz sem zacinal,delavali sme jenom fotky a ja nevim jak je mam strcit na net,takze az mi nekdo proadi tak vam ukazu toho 15 letyho skillera
Jinak mam dalsi video,mam jeste jednu dlouhy sparringovy ale nevim jak ho rozkouskovat,zkousel sem to v jednom programku ale skoro to neslo,jinak tady ma te link na novy video :
Pro ukropcany :Ne nedelam taekwondo a popravde wing chun cheung system je system ktery mnohem vice(85%) pouziva pouze ruce,ale proste nektery cviky na nohy sou dobry a ja uz sem dosahl v rukach skoro stejny rychlo,lehkosti jako mistr(SKORO ) tak ty pokrocilejsi z nas muzou delat specificky cviceni s focusem aji na nohy viz video Jinak Muay thay ti da hodne nohy
Cite co je strasne drsny ,ze nekteri z vas zacali delat bojovy umeni drvi nez ja sem chodil viz.Angus to me docela dojima a stavi me to pred otazku jestli aji ja budu takhle vytrvalej a jednou v roce 2030 rekni typkovi co prave zacal,hm ja sem zacal v roce 2001,to je pred 29 lety Uz se na to tesim
Nejlepsi BOJOVNIK,nejhezci klucina a proste BEST of BU
Vidis tak to musis vedet sam dobre co to je mit oprasnay nohy s lowkicku atd...Jinak jak dlouho delas Muay?Prides 16 ?Muzeme dat sparring Jen Thay vs Thay
Nejlepsi BOJOVNIK,nejhezci klucina a proste BEST of BU