OYE vs AONSF(All Others No Skilled Fighters)

nespecializované diskuzní fórum, zabývající se problematikou bojových umění a sportů obecně

OYE vs AONSF(All Others No Skilled Fighters)

Příspěvekod OpenYourEyes » čtv 07. zář, 2006 12:55

OpenYourEyes vs AONSF(All Others No Skilled Fighters)
:lol: :lol: :lol:
Nejlepsi BOJOVNIK,nejhezci klucina a proste BEST of BU
OpenYourEyes
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Jendis » čtv 07. zář, 2006 13:12

Můžeš mi,prosím,říct,proč sem vlastně chodíš,OYE????Tak nějak totiž nechápu......chvilku jsem měl dojem,že se s Tebou bude dát normálně mluvit,ale to bylo asi pominutí smyslů.....uvědomuješ si vůbec,že ještě chvilku budeš takhle pokračovat a nakonec dosáhneš pouze toho,že budeš zabanován???Zatím tu lidi akorát prudíš.....vyskakuješ jako malej harant(on mi nadával první,já nic....tohle dělaj malý smradi na písku)...kloudnejch příspěvků si moc nenapsal,přínos vesměs žádnej.
Tenhle web bude takovej,jakej si ho uděláme.....a pochybuju,že sem budou lidi chodit,když si tady mezi sebou budeme akorát nadávat a "poměřovat cojones".Už jsem Ti jednou psal,že se Ti tu nikdo přizpůsobovat nebude.....zamysli se nad sebou :wink:
Jan Niesyt

".....Flying on wings of steel..... "
Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér

Jendis

Příspěvekod OpenYourEyes » čtv 07. zář, 2006 13:18

Ja sem chodim abyste si nemysleli ze vsici sou pohodovy manici s kteryma se da vyjit :lol: :lol: Ja to priznam,sem namyslenej protoze mam na co a ty?Skromnost je bojovnikovy na nic,co je dulezite je mit oko komu muzes odporovat a komu ne a ja sem tady krome par osob kterym systematicky neodpovidam protoze je tak nejak respektuji(nebo se k nim chovam slusne)nenasel nikoho ke komu chovam respekt...ste vsichni chytri,ale to jeste nevite o tom ze ja sem chytrejsi ,a urcite sou tady lidi co sou chytrejsi nez ja a k tem chovam uctu,je jich jen par ale sou tu :D :!: tak pro to sem chodim...chapes? :lol: :lol: :lol: :lol:
OpenYourEyes
mistr diskutér
mistr diskutér

Re: Jendis

Příspěvekod Jendis » čtv 07. zář, 2006 13:23

OpenYourEyes píše:J Ja to priznam,sem namyslenej protoze mam na co

ano????a nač že to jsi tak namyšlenej,prosím Tebe????Nač jsi tak hrdej????Co jsi dokázal tak převratnýho????
Jan Niesyt

Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér

2OYE

Příspěvekod Panda » čtv 07. zář, 2006 13:38

Víš že trpíš maniodepresí (časté střídání nálad)? to samo o sobě není nic neovyklého trpí tím polovina populace, co je ale nebezpečné je že se to nesnažíš nebo neumíš ovládat, to bys mohl jednou špatně skončit, tak bacha na to....myšleno upřímně a ne jako urážka.Bez sebeovládání to v BU an v životě moc daleko neotáhneš.
Panda
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod graver » čtv 07. zář, 2006 13:41

OpenYourEyes píše:sem namyslenej protoze mam na co a ty?Skromnost je bojovnikovy na nic

No, nikdo asi není takový ichtyl, aby tohle myslel vážně, takže je jasný, že OYE sem chodí provokovat a bavit se, jak mu to druzí baští. Čili tím by to šlo uzavřít.
4OYE: pro případ, že bys to myslel vážně (i když zas tak tě nepodceňuju :wink: ): na co tedy máš být namyšlenej? Na to, co ses naučil za ty 4 roky? (gramatika - česká ani anglická- to tedy rozhodně není). Člověče, tady jsou lidi, co cvičí třeba 10x dýl, než ty. Představ si, že by se chovali 10x blběji, než ty :x :x . Představ si, že někdo, kdo to umí líp než ty a má stejné smýšlení jako ty, tě bude denně potkávat a rozbíjet ti hubu, jen aby ti dokázal svoje pravdy? Změnil bys potom svůj názor na jedinou správnou metodu řešení konfliktů?
Zkus se nad tím zamyslet. Proč myslíš, že tady s tebou někdo diskutuje? Kvůli sobě nebo aby ti nastavil zrcadlo? Mám doma kluka v tvém věku - vím, o čem to je :D
Ani nejlepší sokol ničeho neuloví, když se mu nedovolí vzlétnout...
graver
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod OpenYourEyes » čtv 07. zář, 2006 13:50

Představ si, že někdo, kdo to umí líp než ty a má stejné smýšlení jako ty, tě bude denně potkávat a rozbíjet ti hubu

Prosiiiiiim :roll: jestli takovy nekoho znas ,posli ho ke me,Vis jak by se mi zlepšil ,,combat drill,,kdyby me nekdo rezal tak dvakrat denne treba nakej Tyson nebo nekdo s k-1(popripade K-1 Max)jestli muze at prijede :arrow: Italy->Milano!! :wink: :!: Uz se tesim na vypraskla dvakrat denne a ver mi ze mu to jen tak nedam ten WIN :lol: :lol: i kdyz samozdrejme dostanu :wink:

Jinak k osobnim výkonum,nechci se chlubit ale myslim ze nektery vykony mluvi za sebe viz.Video,az mi KDOKOLIV z vas posle jak dela neco co ja ,nebo posle neco co ja nezvaldnu(at je to cokoliv) tak mozna reknu OK(at to nejsou vykony v psani y/i protoze me cestina nikdy nesla a ze sem se prestahoval do italie tomu moc nepohomolo) ale zatim sou tu jen reci z vasi strany
Naposledy upravil OpenYourEyes dne čtv 07. zář, 2006 13:55, celkově upraveno 2
OpenYourEyes
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod player » čtv 07. zář, 2006 13:52

No jak sem to tak procetl, tak myslim, ze v tu sobotu rozhodne bude co natacet:D
Minimalne ty hadky o pravidlech pred kazdym sparingem...esi na nej prijde vubec rada, budou stat za to:D

Takze pokud neni nikdo proti, beru kameru + fotak a udela se zaznam.
Rad bych to pak mrsknul na dyfko, ale nemuzu nic slibit, pac rekorder osobne nevlastnim, takze budu muset otravovat zname.
player
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Jendis » čtv 07. zář, 2006 13:55

OpenYourEyes píše:Jinak k osobnim výkonum,nechci se chlubit ale myslim ze nektery vykony mluvi za sebe viz.Video,az mi KDOKOLIV z vas posle jak dela neco co ja ,nebo posle neco co ja nezvaldnu(at je to cokoliv) tak mozna reknu OK ale zatim sou tu jen reci z vasi strany

A to je jako všechno?????To je všechno,proč jsi tak namyšlenej....???Tak to je mi Tě fakt líto.......ale dobře,něco,co nezvládneš:zasaď strom,postav dům,vychovej syna(psals cokoliv)......potom,potom budeš mít nač pyšnej.Zatím totiž nemáš nač....... :!: :idea:
Jan Niesyt

Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér

Jendis

Příspěvekod OpenYourEyes » čtv 07. zář, 2006 14:00

Rodinu mit nehodla,je mi 18-19 a chci ukoncit studie !Moje pritelkyne je MODELKA pro znamou slovenskou modelingovou agenturu...
Ja sam sem zastupce meho mistra po 4 letech(jini na to makaji cely zivot a prumer mich kolegu ,,pratel,,s wing chun je 8-9 let,ja za 4 roky dokazal 5 nasobek )
Chodim na vysokou sportovni skolu se zamerenim Fitness a BS/BU
Mam pokracovat?
OpenYourEyes
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod graver » čtv 07. zář, 2006 14:05

OpenYourEyes píše:Rodinu mit nehodla.....Ja sam sem zastupce meho mistra po 4 letech(jini na to makaji cely zivot ....ja za 4 roky dokazal 5 nasobek...
Mam pokracovat?

NE :!:
graver
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Jendis » čtv 07. zář, 2006 14:07

ano..pokračuj.....školu jsi ještě nedodělal,že jsi zástupcem mistra neznamená nic....nebo dobře,tak Ti to třeba jde,jenže je to jen a pouze Tvé neověřené tvrzení.®e je přítelkyně modelka.....a co jako?Tak je modelka....co to znamená víc?
O Tvých lidských kvalitách,o Tobě samém,o tom,nač bys mohl bejt pyšnej,jsi nenapsal ani řádku.O Tobě samém tu vypovídá pouze Tvůj projev......a ne moc lichotivě.
Jan Niesyt

Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér

Jendis

Příspěvekod OpenYourEyes » čtv 07. zář, 2006 14:10

Kolik z tech lidi co tady pisou se jen dostali na vysokou prestizni skolu?
Kolik z vas se muze pochlubit necim jinym,nez tim ze kazdy vecer si da svych 10 piv,a pak pomaly krokem smerem domu se vyspat s dalsi opice?
Kolik z vas ma fungujici rodinu,ci pritelkyni ?
Kolik z vas tomu co dela(mluvim o BU) obetovalo vsecko jako ja,kaydou volnou chvilku,kazdy den 7 hodin cviceni,hmm?
NE MAS PRAVDU,ZATIM SEM V ZIVOTE MOC NEDOKAZAL ALE VIM JISTE MAM PRO TO LEPSI PREDPOKLADY NZE VETSINA Z VAS!
OpenYourEyes
mistr diskutér
mistr diskutér

ukropcany

Příspěvekod OpenYourEyes » čtv 07. zář, 2006 14:14

DOBRE UZ MLCIM :!:
OpenYourEyes
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Miro » čtv 07. zář, 2006 14:18

To uz tu bolo x-krat. Napriklad bol jeden taky arogantny chlapik (syn povestneho majstra Sun Lutanga) - bol naozaj vyborny a tiez mal skvele predpoklady, ale iny chlapik mu vypichol oko, len preto, aby ho naucil, ze sa nepatri byt arogantny...

Miro
Miro
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Jendis » čtv 07. zář, 2006 14:19

já nemluvím o ostatních,jen o Tobě.....a mohu mluvit(u těch Tvých otázek)pouze sám za sebe:

-na vysokou školu jsem nešel,bylo to mé vlastní rozhodnutí.
-ano,mohu...do hospody takřka nechodím,nesmím pít....dám si čas od času dvě piva.
-mám fungující rodinu
-ano,jsem ve fungující šermířské grupě,obětoval jsem toho BU docela dost.....momentálně je pro mne nemožné cvičit 7 hodin denně,ne proto,že bych nechtěl,ale proto,že musím živit rodinu,chci být se svým synem a ani po zdravotní stránce to nemám úplně nej.....co už,cvičím ale,jak to jde.

....ALE VIM JISTE MAM PRO TO LEPSI PREDPOKLADY NEZ VETSINA Z VAS!

Ano??A z čeho vycházíš,při svém tvrzení?????Jaké jsou ty předpoklady????
Jan Niesyt

Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod graver » čtv 07. zář, 2006 14:22

>Kolik z tech lidi co tady pisou se jen dostali na vysokou prestizni skolu?
třeba já - tedy určitě byla tak "prestižní", jak ta tvoje
>Kolik z vas se muze pochlubit necim jinym,nez tim ze kazdy vecer si da svych 10 piv,a pak pomaly krokem smerem domu se vyspat s dalsi opice?
Já tedy určitě a myslím, že všichni tady
>Kolik z vas ma fungujici rodinu,ci pritelkyni ?
Já tedy určitě a mnozí tady taky
>Kolik z vas tomu co dela(mluvim o BU) obetovalo vsecko jako ja,kaydou volnou chvilku,kazdy den 7 hodin cviceni,hmm?
Já tedy určitě ne a většina přítomných tady asi taky necvičí 7 hodin denně a i tebe podezírám, že žvaníš.
>NE MAS PRAVDU,ZATIM SEM V ZIVOTE MOC NEDOKAZAL
Už tím, že to přiznáváš, jsi něco dokázal. Teď se jen přestat chovat jako sebestředný blb, projevit kapku respektu a stoupnout si nohama pevně na zem nejen v dódžó a bude z tebe zase normální kluk :wink:
>ALE VIM JISTE MAM PRO TO LEPSI PREDPOKLADY NZE VETSINA Z VAS!
Tomu asi ani ty sám tak úplně nevěříš. Ale i kdyby, tak ti, kteří už něčeho dosáhli, se tvým "předpokladům" jen smějou.
Pochop, OYE: ty nám chceš něco sdělit, ale moc ti to nejde. Čím víc se snažíš, tím víc tě ostatní mají za pako. Asi toužíš po uznání, ale jdeš na to blbě. I kdyby ses podělal, tak ti tu nikdo neřekne "OYE, jseš dobrej". Protože být dobrej v ringu, to je ku*va málo - i kdyby BU bylo tvým jediným životním cílem.
To jsem se zase rozjel... No, nevadí, já to mám docela nacvičený - doma mám těch puberťáku několik (i když na tebe nemají).
graver
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Jendis » čtv 07. zář, 2006 14:24

graver píše:Už tím, že to přiznáváš, jsi něco dokázal.

...Jo....pravda......není úplně ztracenej..... :wink: :idea:
Jan Niesyt

Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod graver » čtv 07. zář, 2006 14:29

4Jendis: no jo, jak říkám: vím, o čem mluvím :D Nikoho neodsuzuju - že se někdo tady na fóru pár dní chová jako pako, ještě neznamená (i když může) , že pako je a zůstane. Holt si chce něco dokázat - to uznání mu chybí. Možná mu nikdo v životě neřekl "jseš dobrej, to se ti povedlo" - co my víme, jaký to měl.
Sakra, zase těch pár semestrů psychologie - už mlčím :D :D
graver
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod OpenYourEyes » čtv 07. zář, 2006 14:29

K tomuhle vsemu se nevyjadrim jen pro to ze sem rekl ,ze uz mlcim :!:
OpenYourEyes
mistr diskutér
mistr diskutér

Další

Zpět na bojová umění a sporty obecně