zápujčka kimona či koupě

nespecializované diskuzní fórum, zabývající se problematikou bojových umění a sportů obecně

zápujčka kimona či koupě

Příspěvekod Mikulas » čtv 21. zář, 2006 14:42

Ahoj všem bojovníkům!
Ve škole na úpolovém semináři nám nařídili obstarání vlastního kimona a proto se snažím touto cestou sehnat nějakou spřízněnou duši, která by mi byla ochotna kimono / v jakémkoliv stavu / zapůjčit nebo by mi podala kontakt na někoho dalšího...

Mělo by to být kimono na judo / aikido, měřím cca 173cm. Sháněčů je nás víc, takže i jiné velikosti by se jistě šikly, ale neočekávám zde žádné zázraky.

Jak jsem už řekl, na stavu mi nezáleží, hlavně aby mi z toho nic "nekoukalo" :). Kdyby byla fairová nabídka, tak bych ho třeba i odkoupil, protože k východnímu boji mám trošku vztah, ale kvůli jednomu týdnu nechci zbytečně utrácet...

Díky lidčky!
Mikulas
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod marvin » čtv 21. zář, 2006 15:41

:D
Naposledy upravil marvin dne ned 17. pro, 2006 11:57, celkově upraveno 1
marvin
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Mikulas » čtv 21. zář, 2006 15:47

marvin píše:a ponozky ci trenky, by si si nechcel pozical ? :D

Dekuji ti za konstruktivni prispevek...
Mikulas
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod Panda » čtv 21. zář, 2006 15:57

Bohužel nejsi jediný kdo letos nastoupil na policejní akademii (pokud se nepletu?) a já už své přebytečné kimono kamarádovi poslal, třeba se najde někdo jiný :wink: držím palce se školou.
Panda
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod marvin » čtv 21. zář, 2006 19:04

:D
Naposledy upravil marvin dne ned 17. pro, 2006 11:55, celkově upraveno 1
marvin
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Panda » čtv 21. zář, 2006 19:50

No když se ty slipy předtím vyperou a vydezinfikujou tak proč ne? :lol:
Panda
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Mikulas » pát 22. zář, 2006 9:00

marvin píše:Tak sorry ked sme sa nepochopili, ale poziciavat si nieco co sa nosi priamo na tele a do coho sa niekto cudzi poti na treningu mi pride rovnako chutne ako keby si niekto chcel pozicat moje slipy. :D

Jiste ve svem satniku najdes neco ze second-handu, popripade sis treba vsiml nejakeho inzeratu na prodej pouziteho kimona, takze tohle je vec naprosto normalni.

Jak rika Panda - sam si taky beres kazdy den slipy, ktere jsi uz na sobe mel a potil ses v nich na treningu.

Pochopil jsem te moc dobre, nicmene jsem chtel taktne naznacit, ze o tvuj nazor v tehle diskuzi nestojim...
Mikulas
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod Mikulas » pát 22. zář, 2006 9:13

Panda píše:Bohužel nejsi jediný kdo letos nastoupil na policejní akademii (pokud se nepletu?) a já už své přebytečné kimono kamarádovi poslal, třeba se najde někdo jiný :wink: držím palce se školou.

Nevadí, ale díky za podporu :)

Nene, akademie to není. Nastupuji do 5. ročníku na pedagogické fakultě (tělesná výchova a informatika) a máme seminář úpolových sportů...
Mikulas
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod CiD » pát 22. zář, 2006 9:25

Neviem, ale myslim si, ze ak budes mat tieto seminare jeden, alebo dve semeste tak sa ti rozhodne oplati investovat cca 900sk(neviem ake su ceny v cechach) na kimono. Ma to vyhodu, ze ak ho roztrhas(pravdepodobne nie dobrovolne :) ) je tvoje a nemusis to nikomu vysvetlovat
aj toto raz pominie
CiD
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod CiD » pát 22. zář, 2006 9:26

a potom ho mozes predat niekomu v nizsom rocniku :)
aj toto raz pominie
CiD
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod marvin » pát 22. zář, 2006 9:28

Jiste ve svem satniku najdes neco ze second-handu ..

jiste nie .... a viacej nemam k tomu co povedat. Proste sa mi to zda humusne... to je vsetko.
marvin
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Mikulas » pát 22. zář, 2006 12:04

2 CiD: Nojo, kdyz ja jsem v uvodu asi dost nezduraznil, ze je to pouze na jeden tyden, resp. myslim ze to budou max 2-3dny bouchani o zem... Vic nic. Jinak samozrejme paralelne s timhle shanim vsude mozne i nejake pouzite, tak do 500 Kc, treba bych ho vyuzil nebo opet prodal.

2 marvin: ok...
Mikulas
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod graver » pát 22. zář, 2006 12:23

Jestli měříš 173, tak nejlevnější kimono na karate tě nové nepřijde na o moc víc než těch 500. Je fakt, že na pár dní to nemá smysl, ale třeba u toho zůstaneš :wink:
Jinak mi přijde dost divné, že po vás chtějí vlastní kimono kvůli několika dnům - do toho nikoho nenutí ani kluby BU. Já jsem cvičil bez kimona do prvních zkoušek.
Ani nejlepší sokol ničeho neuloví, když se mu nedovolí vzlétnout...
graver
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Mikulas » pát 22. zář, 2006 14:41

graver píše:Jestli měříš 173, tak nejlevnější kimono na karate tě nové nepřijde na o moc víc než těch 500. Je fakt, že na pár dní to nemá smysl, ale třeba u toho zůstaneš :wink:
Jinak mi přijde dost divné, že po vás chtějí vlastní kimono kvůli několika dnům - do toho nikoho nenutí ani kluby BU. Já jsem cvičil bez kimona do prvních zkoušek.

Kdyby slo o karate, tak si vezmu tricko a teplaky, ale jelikoz to bude judo (jak jsem uvadel), tak je pevne kimono myslim nezbytne...

Neprijde mi to tak divny. Finance ve skole jdou hlavne na katedru informatiky a tak si telocvikari museji utahnout opasky. Ale je to stejny, jako kdyz si mas obstarat sve lyze na lyzak.
Mikulas
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod CiD » sob 23. zář, 2006 17:30

2mikulas: to sme sa nepochpili, ale potom fakt nechapem naco sa tento predmet organizuje ked to ma byt na par tyzdnov, ak by to malo byt nieco serioznejsie trval by kurz dlhsie a na to aby vas prilakali do klubu staci jedna exhibicka :?
aj toto raz pominie
CiD
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod Mikulas » ned 24. zář, 2006 14:00

CiD píše:2mikulas: to sme sa nepochpili, ale potom fakt nechapem naco sa tento predmet organizuje ked to ma byt na par tyzdnov, ak by to malo byt nieco serioznejsie trval by kurz dlhsie a na to aby vas prilakali do klubu staci jedna exhibicka :?

Jednoduche - mame proste soustredeni ve znameni bojovych umeni. Budem to mit cca 6-7h denne po dobu celeho pristiho tydne... Takhle je to proste nastaveny. Nejde o to, aby z nas byli buhvijaky mistri - jde o to, abychom se seznamili celkove s problematikou sebeobrany - bude v tom i teorie...

Tady jde o celkovy rozhled - samozrejme se to nebere jako nacvik konkretniho bojoveho umeni.

NICMENE KIMONO JSEM SI UZ KOUPIL - chybi mi pasek, kterej musim narychlo nekde schrastit, cimzto bych tohle vlakno rad uzavrel...
Mikulas
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Zpět na bojová umění a sporty obecně