Neděle 1.října

nespecializované diskuzní fórum, zabývající se problematikou bojových umění a sportů obecně

Neděle 1.října

Příspěvekod Tyrman » pát 29. zář, 2006 19:45

Čau, chystáte se někdo v neděli na to Judo v Praze? CZ vs SK + ukázky Unifightu a Taekwondo + Kapely Turbo, Helena Zeťová a Motorband.

Za 90 kč od 18:00 do 20:00?

Já o tom vážně uvažuju, i když jsem mimo Pražskej. Kdybyste někdo šel dejte vědět ať dáme sraz (když budete někdo chtít poznat starýho dobrýho Tyrmana :evil: :D :evil: )
!!Fuck Ego!!
Tyrman
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod player » pát 29. zář, 2006 20:15

Zdar, ja bych sel, spis sice kvuli Helence:), nez kvuli judu, ale to je fuk.Kde ze to je?
player
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod madmax » pát 29. zář, 2006 20:22

Hala Folimanka. To je hned pod nuselakem.
madmax
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod Tyrman » pát 29. zář, 2006 20:23

Jo, přesně tam to je:-)
!!Fuck Ego!!
Tyrman
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod Panda » pát 29. zář, 2006 20:30

Brácha tam myslim bude v nějáké open kategorii jestli si to nepletu takže ho určitě pujdu podpořit...ted jestli se do té doby stihnu naučit na zkoušku co mam v uterý tak se mnou počítej starý dobrý Tyrmane :wink:
Panda
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Tyrman » pát 29. zář, 2006 20:31

Ok, tak "Starej dobrej Tyrman" narvhuje nějaký společný postup. Stanovil bych čas a nějaké orientační místo, kde se slezeme...souhlas?
!!Fuck Ego!!
Tyrman
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod player » pát 29. zář, 2006 21:53

tak navrhuj, tatko...;)
player
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Tyrman » pát 29. zář, 2006 22:26

Hehehe, spíš bych uvítal Pandovu iniciativu, poněvadž já to tam absolutně neznám...Pando navrhneš pls nějakej orientační bod?
!!Fuck Ego!!
Tyrman
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod Panda » pát 29. zář, 2006 23:47

no musím se přiznat že já tam také ještě nebyl..ale podívám se na Mapu a zorientuji se :) a zítra dám vědět co jsem vymyslel..:)
Panda
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Panda » sob 30. zář, 2006 18:33

Kluci, Tyrmane Playere, jak říkám nevím jestli to zítra zvládnu i když bych moc rád, takže se na mě moc nvažte, kdyžtak mi please pošlete přes Sokromé zprávy telefon ať vás můžu zkontaktovat, jinak sem:

http://www.mapy.cz/searchScreen?query=Na+folimance+2#centerX=133099008@centerY=135869440@typ=base@zoom=14@vizType=none@vizIds=none

se asi nejlíp dostanete z Vyšehradu( zastávka metra c a dál pěšky)..jede tam sice i tramvaj ale z hlavního nádraží je Vyšehrad 2 stanice.
Panda
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Tyrman » ned 01. říj, 2006 13:25

To all, kdo dorazej: Já za právě vyrážim na bus. Tak se kdyztak uvidime tam.

Poznávací znamení: Rudá růže v ruce.

:D :D

PS:Ba ne, budu mít vestu a na zádech velkej černorudej znak Allkampf-jitsu - ©kola Bojových Umění Louny. Tak kdybyste měli chuť, tak mě zatahejte za rukáv. Čau!
Naposledy upravil Tyrman dne pon 02. říj, 2006 0:03, celkově upraveno 1
!!Fuck Ego!!
Tyrman
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod Frank » ned 01. říj, 2006 19:53

hele jaky to bylo?
Frank
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Tyrman » ned 01. říj, 2006 22:27

Upřímně? Kroutil jsem nad tou trapárnou hlavou.

1. začínalo se později asi o 15 minut (to se stává)

2. Trapný vtípky missky, která ze sebe dělala nablblou krá*vu, protože si myslí, že to od ní asi každej čeká a jejího moderátorského kolegy.

3. Ukázka Taekwondo v podání držitelů 3. a 2. danů = !!ABSOLUTNÍ VÝSMĚCH!!, nechápu, ale buď jsem slepec a blbec, ale pokud řeknou, že jdou přerážet 5-ti centimetrový desky a berou do hnát desku tak 1cm, tak maj publikum za blbce a ještě k tomu lžou. Navíc jich pár ani nepřerazilo, protože se netrefili (což bych asi měl čekat, když měl teprv 3. dan WTF)

Navíc vim, co znamená přerážet desku, protože tameši - vari máme jako jednu ze soutěžních disciplín.

4. Ukázka UNIFIGHT ( Co to bylo?) Přelejzali nějakou opičí dráhu, pak si sedli na židli oblékli si chrániče a šli se mlátit. Vyhrál Judista, co se naučil low kick. Takže dal low kick a hned po úchopu házel. Soupeř byl Slovák, ale ten nevim co dělal, protože nepředvedl nic. Asi taky judista, ale nějak mu to nešlo. Pak řekl moderátor, že každý kdo zná ultimátní zápasy, chápe jak se jim to blíží. ( To jsem záměrně přeslechl, protože každej ví, že ultimátní zápasníci nejdřív lezou po kleci, pak hážou nožem a pak si berou chrániče a dávaj si low kicky) Takže jsem buď viděl špatnej zápas nebo nevim...ale spíš nevim, protože údajně bojoval vicemistr světa.

Pak nebyla Helena Zeťová, ale Gába Aldhába, se svejma dementníma textama. Muzika ušla a zpívat umí, ale pěkný blbosti.

5. Radši už ani nevim. Litoval svýho dvojkila a chytal se za hlavu, když bylo promo nějakýho seriálu. Už jsem myslel, že žádný Judo nebude, ale 15 minut před koncem nastoupilo 5 čechů, proti 5-ti slovákum. Takže jsem si užil 5 zápasů v různejch váhovkách. Nebylo to zlí, kluci asi umí. Jenže nějak jsem netušil, že u zápasů Juda hrajou po tatami světelný efekty jak na diskotéce a hraje Dick Dale a jeho "Misirlou". Takže ze dvou hodin sra*ček jsem si odnesl vědomí, že děti z děcáků dostaly nějakej šek a že nestíhám bus domu.

Takže bych chtěl veřejně všechny organizátory poslat v řiť.

Omlouvám se za zvolené jazykové prostředky, ale jsem vážně zklamanej a naštvanej.
Naposledy upravil Tyrman dne pon 02. říj, 2006 0:02, celkově upraveno 1
!!Fuck Ego!!
Tyrman
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod Panda » ned 01. říj, 2006 23:08

No možná kdybych to stihnul tal bysme se tam tomu společně zasmály a byla by to povedená akce, ale takhle můžu říct jen sorry :cry:
Panda
mistr diskutér
mistr diskutér

Zpět na bojová umění a sporty obecně