TIGER TEAM

nespecializované diskuzní fórum, zabývající se problematikou bojových umění a sportů obecně

TIGER TEAM

Příspěvekod Jan » úte 03. říj, 2006 17:02

Znáte někdo TIGER TEAM? Hledám školu ju jutsu, která by byla schopna naučit člověka reálné sebeobraně.
Jan
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod Jendis » úte 03. říj, 2006 17:07

Severin Ti poradí.....učí tam.... :wink:
Jan Niesyt

".....Flying on wings of steel..... "
Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod severin » úte 03. říj, 2006 18:20

Tigerteam je největší klub JiuJitsu v ČR.V pražském klubu se cvičí 5x a více týdně.Nabízí JiuJitsu,Goshindo,Modern Arnis,Kickbox,soukromky BJJ.
Pokud budeš mít konkrétní dotaz napiš mi SZ.
Když chceš dělat JuJutsu tak si zvol klub podle toho,který ti nabídne nejvíc a budeš se tam cítit dobře.
severin
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Panda » úte 03. říj, 2006 19:30

Mimochodem když už tu to tema je chtěl bych složit poklonu.Na treningu gymnastiky kam nepravidelně docházím asi pře týdnem přišla slečna(poměrně mladá) co cvičí u Vás tuším JiuJitsu / Goshinda. Pár kluků se s ní z legrace popralo.Kluci sice bez bojových zkušeností, ale o to víc se mi líbilo jak slečna zvládala jejich čistě silový styl,porážela i těžší kluky než byla ona, na to jak mi říkala že krátce cvičí se mi to moc líbilo.Nedokázala mi sice moc dobře vysvětlit rozdíl mez jj a goshindo, dokázala to ale použít.Pokaždé mě potěší když vidím že to někde funguje.
Keep up the good work :!:
Panda
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod majkx » čtv 05. říj, 2006 7:36

4 Panda, jj na goshindo a jujutsu jsem slyšel samé dobré reference na kluby co jsou v Ostravě. Jednoho instruktora jsem viděl při pracovní příležitosti a šlapalo mu to výborně!!
majkx
mistr diskutér
mistr diskutér

Zpět na bojová umění a sporty obecně