Dík
VR
Ady píše:Tak to teda skusim.Ked si to tak vezmeme tak dost bojovich sportov ma tak limitovane pravidla aby sa nikomu nic nestalo.A zasa take ktore tam ide oto kto koho viacej zmlati toto by sme mohli hladat uz v starom rime kde vlastne gladiatorske zapasy boli presne otom istom.Teraz ja osobne a aj 99% ludi sktorimi trenujem sa neradi biju lebo vdaka BU pochopili co je bitka vlastne zac a ze sa tym nic neviriesi.Su zamozrejme aj vinimky a to su ludia ktory to pouzivaju dost ako zastrasovanie ale to vatsinov niesu moc dobry "borci" . To co hovoril Sifu Lam Chun Sing by som povedal ze plati zvelkej casti pre tych pokrocilich,kvalitnych a rozumnych studentov a nie pre tych machorv.
Ady píše:"Kde se bere ta touha někomu ublížit za účelem vnějšího prospěchu.."
Ja by som povedal ze je to tuha byt znamim a aby sa ho vsetci bali aby tam bol kapom.To je len moja predstava pretoze ja taky niesom.A nemam rad ked niekto niekomu ublizuje
ukropcany píše:Čo to tak vnímam, tak pri zápase v klietke sa človek rozbije menej ako pri čistom MT zápase... nie je to síce osobná skúsenosť, ale od pár ľudí, čo v klietke zápasievajú. Čo sa týka tých nelegálnych zápasov, tak neviem že by sa niečo také dialo a nevidím v tom ani nejaký zmysel...
No a agresivita pri BS nie je podľa mňa žiadna... (samozrejme sú výnimky, ale málo) každý kto si kukne box, alebo K-1, alebo čokoľkek, tak vidí jak sa chlapíci rúbu do krvi, ale potom objatie, ruky si podajú a hotovo... toto myslím, že nechápu len bojoví umelci, pretože oni si nikdy nedali do huby s myšlienkou že ostávajú dobrými kamošmi... ide o zápas, o prachy, o titul, nie o to, že chce niekoho "zbiť"...Ide o to, zistiť, kto je lepší... nie je myšlienka niekomu odlomiť hlavu...
manikin píše:NIK píše:HM...Tak koukám nic originálního.Tak snad abych šel na pivko...![]()
co bys chtěl originálního? hledáš nějaký vyšší princip?
Zpět na bojová umění a sporty obecně
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků