luen píše:OYE/Lukáši - zeptej se toho maníka na tom videuurčitě ti to rád řekne
nebo to neví
Přeci nebudeš tahat rozumy od nás
Česko - Slovenská úroven wing chun je přeci mizerná ... Tak se zeptej svého naondulovaného sifu
![]()
henk píše:OYE - hele ,vis co ,sbal se a zalez zpatky pod svuj kamen ,divnej brouku.
Snad by se tu pred casem nasel nekdo ,kdo by me za tenhle prispevek odsoudil ,kdyz se jenom slusne ptas ,ze ,ale uz te tu znaj vsichni ,tak tahni a zeptej se koho chces ,sasku.
Vsadili ste se s kamaradama ,jestli sou vetsi pitomci bobulari z Ronnie ,nebo vymlaceny hlavy z BU?Tak ,at uz si svoji sazku vyhral nebo ne ,ted uz di do pr...e ,jo?
luen píše:OYE/Lukáši - zeptej se toho maníka na tom videuurčitě ti to rád řekne
nebo to neví
Přeci nebudeš tahat rozumy od nás
Česko - Slovenská úroven wing chun je přeci mizerná ... Tak se zeptej svého naondulovaného sifu
![]()
OpenYourEyes píše:byl bych rad kdyby si nekdo na me udelal tech par minut a vysvetlil mi o co se jedna ,ja ty chybi strasne rad opravim kdyz budu vedet co a jak...
Mohl by mi prosim nekdo pomoct,sem docela zoufalej,o techle chybach sem nemel ani paru...
Skateordie píše:OYE zmizol a mi budeme vsetci plakat a smutit za nim
Libor píše:Skateordie píše:OYE zmizol a mi budeme vsetci plakat a smutit za nim
Dnes som ho tu na sekundu zbadal medzi pritomnymi,neprispieva,len pozoruje,nebojte sa on sa vrati o par tyzdnov s historkou,ze bol na majstrovstvach sveta v thajboxe ktore sa konali v benatkach a ze vyhral.
Zpět na bojová umění a sporty obecně
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 návštevníků