Turnaje

nespecializované diskuzní fórum, zabývající se problematikou bojových umění a sportů obecně

Turnaje

Příspěvekod chachar » ned 12. lis, 2006 13:21

Kdyby někdo náhodou vědel o nějakem turnaji ve full (kick box) tak pište. Nejlépe někde blízko Ostravy. Jde mi o peníze. Ceny typu diplom, nové chrániče atd... mě fakt nezajmají.
chachar
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod Ting » ned 12. lis, 2006 15:05

Pokud ti jde o penize tak bych doporucoval K-1. 16.prosince v Praze.Myslim ze financni ohodnoceni je dostacujici
Ting
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod chachar » sob 16. pro, 2006 9:37

Fakt nikdo o nicem nevite. Muze to byt kick box, thai nebo i vale tudo.

Jeste takovy dotaz. Vcera me nasrala jedna slecna a mam nervy jak cyp. A jen tak to neprejde. Myslite ze to bude na obtiz.
Ted se citim takovy agresivni, je mi vsechno jedno atd...
chachar
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod xavier » sob 16. pro, 2006 9:46

chachar píše:Jeste takovy dotaz. Vcera me nasrala jedna slecna a mam nervy jak cyp. A jen tak to neprejde. Myslite ze to bude na obtiz.
Ted se citim takovy agresivni, je mi vsechno jedno atd...

Na obtíž bych to viděl - občas se hodí když mimo agresi funguje i ten mozek, ale s tím (jak vidím) nebudeš mít nejmenší problém :!:
xavier
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod chachar » sob 16. pro, 2006 10:00

ne uplne vypatlany nejsem :D
chachar
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod xavier » sob 16. pro, 2006 10:06

chachar píše:ne uplne vypatlany nejsem :D

Občas agresí naběhlá žíla od čela až k patě může vzbudit respekt :D
xavier
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod Panda » sob 16. pro, 2006 12:05

:lol: ale jenom u lidi co nejsou pripraveni, mam zkusenosti ze kdyz ti v zapase rupne v kouli a neni proti tobe nejaky zelenac, tak do nej vysypes bez rozmyslu vsechno co mas, uplne se vycerpas, jemu to nic neudela protoze neubudes dobre mirit, a az nebudes moc tak pak te jednou dobre mirenou sunda :) premyslet se musi vzdycky :wink:
Panda
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Frank » sob 16. pro, 2006 12:59

Panda píše::lol: ale jenom u lidi co nejsou pripraveni, mam zkusenosti ze kdyz ti v zapase rupne v kouli a neni proti tobe nejaky zelenac, tak do nej vysypes bez rozmyslu vsechno co mas, uplne se vycerpas, jemu to nic neudela protoze neubudes dobre mirit, a az nebudes moc tak pak te jednou dobre mirenou sunda :) premyslet se musi vzdycky :wink:

přesně tak :lol: :lol:
Frank
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod xavier » sob 16. pro, 2006 14:13

ukropcany píše:No... keby to rozmýšľanie bolo také jednoduché... :?

Samozřejmě, že ne vždy to jde, kór pokud je někdo hodně rychlý :-) Ono možná nejde o to klasické uvažování jako nad písemkou z matiky, ale spíš možná o to nepanikařit a zbytečně neplýtvat sílu nesmyslnými výpady. Taky třeba odhadnout soupeře. Sice to neumím, ale např. když soupeř okatě nastrkává přední nohu abych kopnul lowkick a on uhnul (tohle fakt nesnáším), tak místo toho dám něco jinýho... zvláštní, že to lidi pořád baví dělat to dokola :-) Myslím třeba v tomhle smyslu - nebýt unáhlený. Ale jak jsem už napsal... ono to rozmýšlení není moc ok když jseš v klinči a protivník jede na tebe kolena :wink:
xavier
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod chachar » ned 17. pro, 2006 15:17

hmmm.... diskuze pekna ale nikdo mi neodpovedel na to kvuli cemu jsem tu psal. To jako fakt nikdo o zadnych zavodech nevi. Dejte alespon nejake odkazy na stranky kde by se to dalo zjistit.
chachar
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod xavier » ned 17. pro, 2006 15:37

chachar píše:hmmm.... diskuze pekna ale nikdo mi neodpovedel na to kvuli cemu jsem tu psal. To jako fakt nikdo o zadnych zavodech nevi. Dejte alespon nejake odkazy na stranky kde by se to dalo zjistit.

www.google.com
xavier
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod chachar » ned 17. pro, 2006 15:51

:D myslel jsem neco konkretnejsiho :D
chachar
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod TongPa » ned 17. pro, 2006 17:28

chachar píše::D myslel jsem neco konkretnejsiho :D

A co bys jako chtěl? Když si otevřeš http://www.google.cz a do takového toho okénka nahoře (co v něm bliká kurzor) napíšeš například kickbox Ostrava a následně klikneš na tlačítko "Vyhledat Googlem" (případně stlačíš klávesu "enter"), uvidíš spoustu odkazů na stránky s touto tématikou, jen se tím probrat. Pokud by to přesto, že jsi web http://www.bojovaumeni.cz jistě našel sám, bylo nad tvé síly, zkus třeba tohle: http://hamrgym.com/kluby.php Nenech se prosím oklamat nadpisem "Kluby thajského boxu na Ostravsku", protože ve skutečnosti se věnují i kickboxu. Podívej se na kontaktní údaje některého z klubů a napiš jim e-mail, případně zavolej, jistě ti rádi odpoví. Osobně se trochu divím, že borec tvých kvalit, který působí na Ostravsku a je si tak jistý svým vítězstvím, že si vybírá turnaje podle druhu cen, není s některým z těchto klubů v kontaktu... :roll:
TongPa
mistr diskutér
mistr diskutér

Re: Turnaje

Příspěvekod DrGlock » ned 17. pro, 2006 17:47

chachar píše:Kdyby někdo náhodou vědel o nějakem turnaji ve full (kick box) tak pište. Nejlépe někde blízko Ostravy. Jde mi o peníze. Ceny typu diplom, nové chrániče atd... mě fakt nezajmají.

Takhle to nefunguje. Nejdřív musíš vyhrát pár novejch chráničů minimálně na nějakých mistrovstvích republiky a udělat si jméno. Pak si tě třeba někdo všimne a nabídne ti profi zápas za peníze.

Ale jestli na to máš koule, vem si nějakej slušnej oblek, zajdi do nějakýho casina a nějak se dostaň až k majiteli. Tomu řekni, že se chceš za peníze zúčastnit nějakých zápasů bez pravidel a třeba budeš mít štěstí a rovnou tě nevyhodí. Kdyžtak to můžeš skusit jinde, třeba si i párkrát zazápasíš s bodyguardy, zadarmo.
DrGlock
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Toman » ned 17. pro, 2006 18:40

Tak třeba teď si prošvihl

K-1 Fighting Network v Praze 16.12.2006. Tam by sis určitě na ňákou kačku přišel.

:lol: :lol: :lol:
Fotbalisti předstírají, že jsou zranění. Fajteři předstírají, že nejsou :-)
Toman
mistr diskutér
mistr diskutér

Zpět na bojová umění a sporty obecně