ohebnost, hbytost, rychlost, reflexy
jjosef píše:Doporucil bych nejakou posilku.Jinak doma hlavne shyby,kliky na jedny ruce, sklapovacky, drepy, drepy s výskokem...atd.
Jinak jsou na netu fora, ktera se posilovanim zabývají, treba ronnie, biomag...atd.Hlavne musis hodne zrat, kvalitni bilkoviny, sacharidy.Neméne důlezitý je dostatek kvalitního spánku.
Baxxse píše:ohebnost, hbytost, rychlost, reflexy
Tyhle veci te nauci az zacnes trenovat...nemyslim si ze byses na zacatek treninku mel nejak pripravovat. Ta vaha je docela nizka ale to taky souvisi s tvym vekem. Kazdopadne zvisit se da cvicenim a spravnym stravovanim. Chtelo by to ovsem alespon nejaky dohled abyses nezmrzacil jeste do tech prazdnin...
ruffus píše:hlavně přibrat přes zimu aspon 10 kilo a nějaký svaly
cez zimu nenaberes 10 kilov kvalitnej svalovej hmoty ani keby si denne zozral 5 kilo hovadzieho masa. ver mi mam s tym skusenosti
Baxxse píše:ruffus píše:hlavně přibrat přes zimu aspon 10 kilo a nějaký svaly
cez zimu nenaberes 10 kilov kvalitnej svalovej hmoty ani keby si denne zozral 5 kilo hovadzieho masa. ver mi mam s tym skusenosti
To neni pravda...je mu sestnact! Za rok muze pribrat klidne 15 az 20 kilo...ver mi mam s tim zkusenosti!
Lada píše:Baxxse píše:ruffus píše:hlavně přibrat přes zimu aspon 10 kilo a nějaký svaly
To neni pravda...je mu sestnact! Za rok muze pribrat klidne 15 az 20 kilo...ver mi mam s tim zkusenosti!
Hlavně záleží od toho či onoho konkrétního jedince, jeho metabolizmu....stravy, tréninku, ev. doplňků , další aktivitě...
takhle to paušalizovat je blbinaznám ty co tohle zvádnou či zvládly bez problému a znám ty co tohle nikdy nezvládnou díky svému metabolizmu.
jjosef píše:Nejde mi ani o aktivní svaly jako spíš trochu zpevnit tělo hmotou, nemám moc vypracovaný hrudník, tak proto tu váhu.
Tak zrovna o aktivní svaly by ti melo jít predne.Nejaka hmota, ktera bude jen zavazi na tvym tele je ti v karate naprd.
http://aiki.euweb.cz/strecink.htm tady je ten strecing, postupuj po tech polohach a v kazde zkus nejakou dobu vydrzet.
Baxxse píše:jjosef píše:Nejde mi ani o aktivní svaly jako spíš trochu zpevnit tělo hmotou, nemám moc vypracovaný hrudník, tak proto tu váhu.
Tak zrovna o aktivní svaly by ti melo jít predne.Nejaka hmota, ktera bude jen zavazi na tvym tele je ti v karate naprd.
http://aiki.euweb.cz/strecink.htm tady je ten strecing, postupuj po tech polohach a v kazde zkus nejakou dobu vydrzet.
slovni spojeni aktivni sval slysim prvne...vy mate nejake neaktivni? Ja zatim ne,i kdyz jsem slysel ze to se starim prichazi,ale to mam na mysli konkretni...muze mi to nikdo vysvetlit??
jjosef píše:Nejde mi ani o aktivní svaly jako spíš trochu zpevnit tělo hmotou, nemám moc vypracovaný hrudník, tak proto tu váhu.
eXciteen píše:Baxxse píše:nevim jakou jinou hmotou nez svalem chces zpevnit telo...maso je sval...
Dobře přemluvils mna ale to je už OT
jjosef píše:Jo, porad jee to sval schopny kontrakce.Jenze je rozdil mezi svalem kulturisty, siloveho trojbojare a cloveka z bu.Je jina vytrvalost, dynamiky, pomer cervenych a bilych vlaken...........atd.
Zpět na bojová umění a sporty obecně
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků