Ahoj, hledám nízké, ultra lehké boty s rovnou a slabou podrážkou. Nezáleží na materiálu, ale byla by dobrá nějaká tkanina kvůli citlivosti a gumová podrážka kvůli ohebnosti (když pokrčíte prsty, tak aby jste vytvořili mírný důlek na podrážce). Boty musí být ohybatelné v kotníku tak, jak je to jen možné s bosou nohou.
Našel jsem tyto botky, určeny pro bojové sporty, proto bych se rád zeptal, zda se podobné boty nevyzouvají při extrémně prudkých pohybech. Neměly by, když jsou určeny pro kung-fu, že ano? Zdají se mi totiž jako bačkory (žádné tkaničky), takové na způsob že švihnu nohou a bota je o pár metrů dál

. A ještě jeden dotaz. Je možné tyto boty používat ke cvičení na tvrdším povrchu (asfalt, beton), za předpokladu, že si do nich koupím nějaké dobré sportovní vložky? Prý jsou u některých takovýchto bot vložky "vestavěné", tudíž by je nešlo vyměnit, ale nevím zda konkrétně u těchhle, nemáte je někdo doma?
Ještě bych měl doplnit, že v nich nechci provádět žádné BU, ale svým způsobem se jejich použití vyrovná kung-fu. Jde mi o funkci rychlých pohybů nohou a zběsilého skákání